Meni
Your Cart

A17-M

A17-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A17-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A17-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A17-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A17-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A17-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
PSI AUDIO
A17-M

Zmogljiv studijski monitor bližnjega polja

A17-M je REFERENCA monitorjev bližnjega polja. Zmogljiv glede na svojo velikost zagotavlja brezkompromisno kakovost v smislu stereo slike, nizkega nadzora in preglednosti po celotni pasovni širini. Ste pripravljeni stopiti naprej?

»Ugotovil sem, da je zgornji del novih monitorjev A17-M neverjetno odprt, dimenzioniran in izjemno podroben, a hkrati ljubek in naraven. Predstavitev nizkega cenovnega razreda bi lahko bila tisto, kar me pri teh monitorjih resnično najbolj navduši.”
Paul Vnuk ml., posnetek

Vaša zgodba o uspehu z A17-M
Samo vi veste, kje se vaša zgodba začne in kdo ve, kam vas bo pripeljala? Z A17-M lahko zaupate svoji presoji na vsakem koraku. Poslušajte bolje, ustvarjajte hitreje.

Svojim zvočnikom lahko zaupate, saj je njihov zvok tisto, kar je PSI Audio prislužilo spoštovanje avdio profesionalcev po vsem svetu. Na podlagi več kot 40 let izkušenj in nenehnega razvoja je A17-M dokončen monitor bližnjega polja. Izčrpno ocenite svoje delo brez globokotonca – ali izboljšajte A17-M na primer s sub A125-M. Ne glede na zgodbo, ki jo želite povedati, vam A17-M pomaga prenesti sporočilo – prijatelj, ki mu morate vsekakor prisluhniti.

“Monitorje PSI Audio A17-M sem izbral, ker sem želel smrtonosno natančne monitorje za dolgotrajno komponiranje in mešanje. Pred PSI Audio sem imel težave pri pridobivanju omenjenega, saj sem preizkusil veliko drugih znamk. So zelo muzikalni, a natančni, in zdi se mi, da je delo z njimi izjemno enostavno in navdihujoče.« – Marko Maksimovič, skladatelj

Popolna stereo slika
Stereo je več kot le razlika v glasnosti med levim in desnim kanalom. Fazna razmerja so najpomembnejša za določitev natančnega položaja signala v akustičnem prostoru – in zato enako pomembna pri razvoju zvočnikov PSI Audio. Natančna fazna poravnava, ki jo zagotavlja tehnologija PSI Audio CPR, poustvari živo prostorsko izkušnjo poslušanja, kot je bilo predvideno. Postavitev inštrumentov, ovojnice odmeva in celo artefakte stiskanja je enostavno prepoznati s fazno popravljeno reprodukcijo zvočnikov PSI Audio.

Ročno izdelan visokotonec
Kaj storite, ko ne najdete gonilnika, ki bi bil primeren za zvočno natančnost, ki jo želite doseči s svojim zvočnikom? Pri PSI Audio smo se takrat odločili, da bomo zgradili svojega.
Visokotonec, uporabljen v A17-M, je edinstven, naš lastni razvoj in izdelan ročno v naši proizvodnji v Švici. Naš visokotonec je boljši od vseh rešitev, kupljenih na trgu, in nudi neprimerljivo jasnost, subtilnost in zvestobo. Za ustvarjanje tega visokotonca je bilo potrebnih veliko časa in truda – vsekakor veliko več, kot bi ga kupili pri mednarodnem dobavitelju.
Toda rezultat je absolutno vreden.

Razširite nizke frekvence in dodajte moč
Ko se uporablja z enim od naših globokotonskih zvočnikov, se A23-M spremeni v osupljiv 4-stezni sistem z izjemno natančnim nadzorom vseh frekvenc, od zelo nizkih tonov do najvišjih.
Dodajte naš kompaktni Sub A125-M (za doseganje največjega SPL A23-M sta potrebni dve enoti) ali naš Sub A225-M celotnega obsega.

Moč 170 + 45W
Frekvenčni razpon 44Hz – 23kHz
Največji vrh SPL@1m 115dB
Običajna razdalja poslušanja 0,7 do 2 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a17_m

Informativna cena:
€ 1.899,00
(vključuje 22% DDV)