Meni
Your Cart

A14-M

A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A14-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
PSI AUDIO
A14-M

Vsa naša tehnika v kompaktnem paketu
A14-M je zasnovan tako, da proizvaja najvišji možni SPL in široko pasovno širino v izjemno kompaktnem ohišju. Popoln je za aplikacije z omejenim prostorom, ki še vedno zahtevajo najboljše v smislu natančnosti in zanesljivosti. Nič drugega ni blizu.

"To je slušni ekvivalent gledanja skozi okno namesto na zaslon HD TV!"
»Moram priznati, da sem postal nekakšen oboževalec monitorjev PSI Audio. So eden od švicarskih skritih draguljev in novi A14-M Studio ohranja impresivne lastnosti svojih večjih bratov in sester, vendar v zelo praktični, kompaktni embalaži, ki daje le skromno količino nizkocenovne moči in razširitve.”
Hugh Robjohns – Sound on Sound UK

Vaša zgodba o uspehu z A14-M
Prevzemite nadzor nad svojo zgodbo o uspehu z zvočniki A14-M. Začnite svoje potovanje prepričani v zavedanje, da vas bodo ti močni zvočniki popeljali v nove višine. Natančnost in naraven zvok A14-M je PSI Audio prinesel spoštovanje avdio profesionalcev po vsem svetu.

Ročno izdelan visokotonec
Kaj storite, ko ne najdete gonilnika, ki bi bil primeren za zvočno natančnost, ki jo želite doseči s svojim zvočnikom? Pri PSI Audio smo se takrat odločili, da bomo zgradili svojega.
Visokotonec, uporabljen v A17-M, je edinstven, naš lastni razvoj in izdelan ročno v naši proizvodnji v Švici. Naš visokotonec je boljši od vseh rešitev, kupljenih na trgu, in nudi neprimerljivo jasnost, subtilnost in zvestobo. Za ustvarjanje tega visokotonca je bilo potrebnih veliko časa in truda – vsekakor veliko več, kot bi ga kupili pri mednarodnem dobavitelju.
Toda rezultat je absolutno vreden.

Razširite nizke frekvence in dodajte moč
Ko se uporablja z enim od naših globokotonskih zvočnikov, se A23-M spremeni v osupljiv 4-stezni sistem z izjemno natančnim nadzorom vseh frekvenc, od zelo nizkih tonov do najvišjih.
Dodajte naš kompaktni Sub A125-M (za doseganje največjega SPL A23-M sta potrebni dve enoti) ali naš Sub A225-M celotnega obsega.

Moč 110 + 45W
Frekvenčni razpon 56Hz – 23kHz
Največji vrh SPL@1m 113dB
Običajna razdalja poslušanja 0,5 do 1 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a14_m

Informativna cena:
€ 1.349,00
(vključuje 22% DDV)