Meni
Your Cart
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A125-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO

PSI AUDIO
A125-M

Kompakten natančen globokotonec
S svojo izjemno akustično zasnovo je A125-M enako primeren za uporabo kot mono nizkotonec ali LFE v prostorskih zvočnih aplikacijah ali kot podaljšek nizkih tonov v stereo sistemu. Ker deluje v popolnem sozvočju z vsemi zvočniki iz naše ponudbe, A125-M ponuja vso moč z izjemno natančnostjo.

"Kombinacija A14-M in A125-M predstavlja izjemno kompakten sistem za prestrezanje celotnega dosega z izjemnimi slikovnimi lastnostmi, zaradi katerih je poslušanje v studiu užitek in obljublja bistveno manj napornih delovnih dni."
Fritz Fey, Studiomagazin

Popoln nizek nivo v vašem studiu
Nizke frekvence so tiste, kjer zvok postane taktilen in poslušalce zajame v izkušnjo celotnega telesa. In čeprav lahko čista moč zagotovo ustvari spomin, je resnično trajen učinek mogoče doseči le z natančnostjo. A125-M ponuja prav to natančnost.
PSI Audio je svoj splošni pristop nespremenjene, največje zvestobe reprodukcije prevedel v nizkotonski spekter, kar omogoča prikupno izkušnjo, ki bo spremenila vaš način dela. Brez ugibanja o upravljanju nizkih tonov A125-M zagotavlja natančno predstavitev tega, kar se v resnici dogaja »spodaj«. Prevzemite nadzor in ustvarite zvočno čudežno deželo, ki sega skozi celoten spekter brez negotovosti in brez potrebe po dvojnem preverjanju vašega dela na drugem sistemu. Kupite nizkotonec, ki mu lahko zaupate.

To ni subwoofer
Vsaj ne na način, kot si večina misli o nizkotonskih zvočnikih. V mnogih primerih je vodilno vprašanje, ki vodi razvoj nizkotonskega zvočnika, "kako nizko lahko gre?" in "kako glasno lahko gre?" Pri PSI Audio smo upoštevali ta vprašanja, vendar smo dodali tretje: "kako natančno je lahko?" Pri tipičnih nizkotonskih zvočnikih je vse, kar slišite od nizkega zvoka, nekaj nejasnega ropota. To je lahko impresivno, vendar ni posebej glasbeno.
Z A125-M dobite moč in globino, dobite pa tudi udarnost, prehodnost, hitrost in natančnost, ki ju lahko pričakujete od izdelka PSI Audio – zato o naših nizkotonskih zvočnikih radi razmišljamo kot o “ nizkofrekvenčni natančni monitorji«.

Dodajte nizko raven s Sub A125-M
Naši nizkofrekvenčni zvočniki so zasnovani in kalibrirani tako, da nemoteno razširijo nizkofrekvenčni tok katerega koli od naših zvočnikov, hkrati pa ohranijo splošno enakomerno frekvenco in fazni odziv. Ne gre toliko za dodajanje nizkotonca, ampak bolj za dodajanje dodatnega nizkofrekvenčnega kanala zvočnikom. Rezultat je izjemen, še posebej pri reprodukciji ustreznih akustičnih instrumentov. Čvrst, natančen, popolnoma nadzorovan bas razkrije vse do najmanjše podrobnosti do 28 Hz.

Moč 340W
Frekvenčni razpon 28Hz – 100Hz
Največji vrh SPL@1m 111dB
Tipična razdalja poslušanja Od 1 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a125_m

Informativna cena:
€ 2.499,00
(vključuje 22% DDV)