Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

PERLISTEN AUDIO

PERLISTEN™ je zgodba o peščici zahtevnih avdiofilov, ki si delijo isto strast in so ustanovili podjetje z nekaterimi najboljšimi talenti v industriji in številnimi nagradami v industriji, ki to dokazujejo. Verjetno ste že slišali za nekatere naše nagrajene izdelke in so vam bili všeč.

Sedaj ustvarjamo povsem nov zvočni koncept ... Zaznavno poslušanje. Ne glede na vaš glasbeni okus, slog snemanja ali medijski prostor, bomo dvignili vašo strast do poslušanja glasbe in filmov, ki jih imate radi. Zvočniki in globokotonci PERLISTEN so vrhunska zvočna zmogljivost.

Izdelani so po najvišjih industrijskih standardih, ravni, ki je do sedaj še ni dosegel nihče.

Ste avdiofil. Nahranite svojo strast do poslušanja. Poslušajte najboljše ... Poslušajte PERLISTEN

DIH JEMAJOČ ZVOK
Naš najnaprednejši zvočnik do sedaj! Ko je najpomembnejša le najvišja zvestoba. Vsebuje naš lastniški DPC-Array, ki nadzira srednje/visoke frekvence in je osredotočen na našo najboljšo 28 mm kupolo iz berilija in dvojne ultra lahke kupole 28 mm TPCD. Vse pretvornike so od začetka razvili naši inženirji na podlagi desetletij raziskav, ki so dosegle vrhunec v tem dizajnu svetovnega razreda. Vsi zvočniki serije S imajo isti niz DPC-Array in koristijo našo edinstveno tehniko usklajevanja tonov. Celotna serija uporablja naše kupolaste visokotonce iz berilija in naše napredne nizkotonske/srednje zvočnike iz ogljikovih vlaken. Te zvočnike je mogoče konfigurirati kot bas refleks ali akustično vzmetenje, da izpolnijo zahteve katere koli sobe za poslušanje za pravo zmogljivost celotnega razpona z neprimerljivim dinamičnim razponom in glasbenimi finostmi.

TANKOSLOJNA KARBONSKA MEMBRANA
Ogljikova vlakna (TPCD) TexTreme, ki se uporabljajo v naših pogonskih enotah srednjega tona, so tudi ključ do zmogljivosti naših nizkotoncev, kar ima za posledico dinamiko, lažjo od zraka, in učinek, ki ga pričakujete od vodilnega zvočnika, ki lahko v sobi predvaja do 20 Hz. . Ta tehnologija je 30 % lažja od standardnih ogljikovih vlaken enake debeline, s povečano trdnostjo zaradi uporabe edinstvenega postopka zlaganja več plasti. Edinstveno tkanje je nezmotljivo in porazdeli načine prekinitve brez ostrih vrhov odziva, hkrati pa razširi pasovno širino. Preprosto popolno.

NADZOR VZORCA USMERJENOSTI
DPC (patent v postopku) – Povezali smo se s podjetji v ZDA in na Švedskem, da bi tehnologijo sodobnih materialov prenesli v hi-fi z uporabo naprednega akustičnega modeliranja Comsol. Niz DPC je rezultat 18 mesecev mukotrpnih simulacij. Všeč nam je in mislimo, da bo tudi vam.
Berilij, ki pokriva najširšo pasovno širino do ultrazvočnih frekvenc, je naša najboljša 28 mm kupola iz berilija v središču pozornosti. Berilij je eden najmočnejših materialov, kar jih pozna človek, in zaradi svojih izjemnih lastnosti dušenja ne trpi zaradi značilnih ostrih načinov lomljenja drugih kovin. Natančno, neizkrivljeno in razkrivajoče.
TPCD iz ogljikovih vlaken – Visokotonski zvočnik iz berilija je obdan z našimi dvojnimi 28 mm ultra lahkimi srednjetonskimi kupolami iz ogljikovih vlaken. Omogoča, da se križna točka razširi več kot oktavo nižje od običajnih kupol, hitro, lahko in brez žarčenja, ki ga povzročajo večje diafragme.
Valovodna leča – vsa ta tehnologija ne bi bila vredna brez valovoda, ki bi usmerjal smerne značilnosti niza. Predstavlja koherentno valovno fronto, hkrati pa optimizira zgodnje odboje in zvočno moč, da vokalno reprodukcijo dvigne na povsem novo raven.

VRHUNSKA KAKOVOST
Za zvok svetovnega razreda so potrebni več kot le materiali svetovnega razreda. Potrebna je kakovost, ki vam pove, da vas vaši zvočniki nikoli ne bodo razočarali sredi dinamičnega crescenda ali ko doživljate občutljivo subtilnost trikotnika v vašem najljubšem orkestru. To zahtevamo od naših izdelkov, zato vam tega ni treba.

PERLISTEN™ AUDIO JE PRVO AVDIO PODJETJE, KI PRINAŠA MOČAN ZVOK THX; CERTIFICIRANI DOMINUS ZVOČNIKI ZA DOMAČE KINE PO VSEM SVETU
Začeli smo z oblikovanjem stolpa S7t svetovnega razreda, da bi izzvali nekatere najboljše zvočnike na svetu. Z izzivom ustvarjanja izdelkov, ki so zvočno nevidni z enostavnimi prehodi in masivno dinamiko, je to mogoče doseči le s skrbno pozornostjo do vsake podrobnosti. Le tako se lahko kosate z najboljšimi dvokanalnimi zvočniki na svetu. Kar je najbolj impresivno, je dejstvo, da je absolutno minimalna raven THD, ki je potrebna za dosego tega cilja, redko najdena celo pri zvočnikih z najvišjim rangom na svetu. S THD pod 0,5 % pri ravni poslušanja 90 dB in strogimi omejitvami popačenja pri ekstremnih 120 dB SPL. Perlisten lahko preseže vaša pričakovanja, ne glede na to, kako jih definirate.

 

DANIEL ROEMER, CEO IN SOUSTANOVITELJ
Več kot 25 let izkušenj v Hi-Fi industriji. Dan je začel v skupini za napredno tehnologijo podjetja, kjer je uporabljal nove metode merjenja in modeliranja akustičnih in mehanskih sistemov za NHT, Acoustic Research in Advent. Kasneje je postal vodja raziskav in razvoja za MITek Corporation, odgovoren za skupino inženirjev v ZDA in na Kitajskem.
Dan zdaj svetuje številnim blagovnim znamkam v številnih kategorijah znotraj avdio skupnosti, tako vrhunskih kot avtomobilskih. V preteklih letih je bil Dan vključen tudi v vesoljsko in avtomobilsko OEM za npr. Aston Martin, Land Rover in Ford. Oblikoval je tudi ojačevalce za slušalke za več prestižnih znamk. Dan trenutno dela na sistemih aktivnih zvočnikov, ki vključujejo najnovejši napredek v akustiki in DSP, kot tudi več izdelkov s certifikatom THX.


LARS JOHANSEN, CSO IN PARTNER
Lars je v poslu CE od poznih 1980-ih in je sodeloval z odmevnimi blagovnimi znamkami, vključno z JBL, Harman Kardon, Klipsch, Jamo in drugimi. Med letoma 1990 in 1999 je bil vodstveni položaj pri Harman International.
Lars je sodeloval tudi pri proizvodnji vrhunskih zvočniških komponent Danish Peerless in kasneje kot direktor prodaje za Danish Sound Technologies. V zadnjem desetletju je bil partner in predsednik podjetja Miller & Kreisel (M&K Sound), ki ponuja nekaj najboljših zvočnih rešitev za profesionalne snemalne studie in vrhunske domače kinematografe.


Izdelki


Proizvajalec: PERLISTEN AUDIO
Ogromen bas, majhne stopnje popačenja, tako kot smo nameravali. VSE JE V PODROBNOSTIH Dinamično, natančno, trdno. Izbira avdiofila. Kjer so najpomembnejši kakovost zvoka in prehodi brez previsov. Enostavno ni boljšega izražanja nizkih tonov kot naši potisni in vlečni sub. Osnovni gonilniki, ki jih ..
€ 6.995,00
Brez DDV:€ 5.733,61
Proizvajalec: PERLISTEN AUDIO
Monitor serije R je vrhunec patentirane tehnologije serije S z materiali, razvitimi od začetka v vseh delih dizajna, tako kot pri velikih bratih. R4b je lahko srce katerega koli sistema 2.1, LCR za majhne kinematografe ali Surrounds z uporabo popolnega sistema R-serije brez omejitev. Svilnato gladek..
€ 2.495,00
Brez DDV:€ 2.045,08
Proizvajalec: PERLISTEN AUDIO
Monitor serije R je vrhunec patentirane tehnologije serije S z materiali, razvitimi od začetka v vseh delih dizajna, tako kot pri velikih bratih. R5m je pravi Chameleon z zadostno razširitvijo nizkih tonov, da ponuja neverjetno dvokanalno izkušnjo, srce sistema referenčne ravni 2.1, LCR za domači ki..
€ 2.995,00
Brez DDV:€ 2.454,92
Proizvajalec: PERLISTEN AUDIO
R5 Tower je zasnovan kot samostojen 2-kanalni zvočnik visoke ločljivosti z vsestranskostjo, ki ga je mogoče uporabiti kot del naših večkanalnih sistemov in si deli tehnologijo "trickle-down" iz naše vodilne serije S. Pripravite se na izkušnjo, ki se kosa z mnogimi vodilnimi zvočniki. PRILAGODITE SV..
€ 3.495,00
Brez DDV:€ 2.864,75
Proizvajalec: PERLISTEN AUDIO
Želeli ste vodilno serijo R, ki bi zapolnila večje prostore na podlagi tehnologije trickle-down iz serije S. Drugi najboljši dvokanalni sistem v naši liniji še vedno tekmuje z večino konkurentov. Z uporabo istega niza DPC in nizkotoncev z dolgim odmikom za izjemno nizko popačenje in naše nadzorovane..
€ 4.995,00
Brez DDV:€ 4.094,26
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)