Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

ORTOFON

Na začetku je bil zvočni posnetek
9. oktobra 1918 sta dva danska inženirja, Axel Petersen (1887-1971) in Arnold Poulsen (1889-1952), ustanovila Electrical Phono Film Company z nekaj sposobnimi in daljnovidnimi poslovneži, ki so organizacijo finančno podprli.
Njihov cilj je bil raziskati možnost vrhunskega snemanja in razviti enega prvih sinhroniziranih sistemov zvočnega filma na svetu. V primitivnih razmerah sta morala dva danska inženirja in njuno majhno osebje rešiti številne težave, ki so veljale za nepremostljive.

Ortofon danes
Danes je Ortofon mikro-mehanska elektrarna, ki razvija, proizvaja in trži svetovno priznane zvočne kartuše in komponente Ortofon za industrijo slušnih aparatov. Imamo koristi od sedeža na Danskem, državi, ki je znana po svoji močni tradiciji v akustiki in bogastvu drugih vrhunskih proizvajalcev, ki poleg vseh vidikov vrhunskega zvoka izdelujejo slušne aparate in opremo za merjenje zvoka.
Ortofon je v lasti danskih poslovnežev in zaposluje približno 150 ljudi. Proizvodna enota Ortofon v Nakskovu na jugu Danske ima sodobne stroje v kombinaciji z izkušenimi operaterji, tako da je človeška izdelava zagotovljena z enotno industrijsko kakovostjo.


Izdelki


Proizvajalec: ORTOFON
2M 78 ima izboljšan motor, ki zagotavlja visoko stopnjo zvočne natančnosti. Konica pisala je sferični diamant, ki je kot nalašč za predvajanje šelak plošč s 78 obrati na minuto, ki zahtevajo večji profil pisala. Ohišje kartuše je izdelano iz Hopelexa, ki zagotavlja visoko togost in hkrati odpravlja ..
€ 149,00
Brez DDV:€ 122,13
Proizvajalec: ORTOFON
2M Black - Zvest utoru 2M Black je paradni konj serije in to izpolnjuje z odliko. Shibata diamant mu omogoča stik z utorom kot nič drugega. V glasbi lahko slišite vsako najmanjšo podrobnost iz vseh delov spektra. Tako, kot si je želel umetnik. Za tiste, ki želijo začutiti prisotnost izvajalca v sobi..
€ 599,00
Brez DDV:€ 490,98
Proizvajalec: ORTOFON
2M črna LVB 250 – več kot neverjetno 2M Black je neverjetna kartuša, ki jo mnogi smatrajo za najboljšega v gibljivem magnetu. Zakaj bi torej poskušali ustvariti nekaj še boljšega? Ker nam je popolnost v krvi. 2M Black LVB 250 nadgrajuje odlično konstrukcijo 2M Black z konzolo iz bora in našim lastni..
€ 999,00
Brez DDV:€ 818,85
Proizvajalec: ORTOFON
Naslednja stopnja pristnosti z 2M Blue Cilj katere koli kartuše mora biti reprodukcija zvoka, ki je čim bližje umetnikovi viziji, 2M blue pa vas popelje dlje na tem potovanju pristnosti. Z 2M Blue začnete resno poslušati vinilke. Lastnosti: 2M Blue ima goli eliptični diamant in razcepljene zatiče z..
€ 199,00
Brez DDV:€ 163,11
Proizvajalec: ORTOFON
Verodostojna natančnost z 2M Bronze Za nas je hi-fi več kot modna oznaka. Visoka zvestoba je cilj vsega, kar počnemo. 2M Bronze je zasnovan tako, da daje glasbi povsem novo dimenzijo natančnosti. Poslušanje vaših plošč z 2M Bronze je, kot bi jih slišali prvič in povsod se boste zaljubili v pesmi. To..
€ 399,00
Brez DDV:€ 327,05
Proizvajalec: ORTOFON
2M Mono ima izboljšan motor, ki zagotavlja visoko stopnjo zvočne natančnosti. Konica pisala ima R 18µm Nude Spherical diamant, ki je optimalna rešitev za predvajanje mono microgroove LP vinilnih plošč. Ohišje kartuše je izdelano iz Hopelexa, ki zagotavlja visoko togost in hkrati odpravlja neželene r..
€ 399,00
Brez DDV:€ 327,05
Proizvajalec: ORTOFON
Stopite v glasbo z 2M Red Z 2M Red boste slišali, kako glasba zaživi pod lastnimi pogoji. Kot bi naredili korak v glasbo samo. To je naša vstopna kartuša v seriji, a kakšna vstopnica. Značilnosti: 2M Red ima eliptični diamant s konico in razcepljene zatiče z bakreno žico. Motor zagotavlja povečan i..
€ 99,00
Brez DDV:€ 81,15
Proizvajalec: ORTOFON
Serija Ortofon Exclusives naših najzmogljivejših kartuš Moving Coil je zdaj razširjena na popolnoma novo kartušo MC A MONO MC A Mono je TRUE MONO kartuša za predvajanje MONO posnetkov. Če predvajate ploščo MONO s stereo kartušo, ne boste dosegli enakega signala v obeh kanalih zaradi nepopolnosti, ..
€ 4.999,00
Brez DDV:€ 4.097,54
Proizvajalec: ORTOFON
Cadenza Black je optimizirana za neverjetno tonsko nevtralnost, dinamiko in čistost zvoka. Model Cadenza Black uporablja pisalo Nude Shibata s konzolo iz bora. Efektivna masa sistema tipala/konzole je izjemno majhna zaradi uporabe zelo tanke borove palice. Ta material je izredno tog in celo lažji o..
€ 3.499,00
Brez DDV:€ 2.868,03
Proizvajalec: ORTOFON
Cadenza Blue je zvesta glasbi z izjemno jasnostjo. Model Cadenza Blue uporablja pisalo Nude FG 70 z zelo tanko rubinasto konzolo. Tuljave so izdelane iz žice iz čistega srebra 6NX (99,9999 %). Izboljšan postopek navijanja na armaturi omogoča boljšo uravnoteženost kanalov. Zvočna kulisa Cadenza Blue..
€ 1.999,00
Brez DDV:€ 1.638,52
Proizvajalec: ORTOFON
Cadenza Bronze je prava vrhunska referenčna kartuša, ki prenaša glasbo z vrhunsko natančnostjo, udarcem in dinamiko. Model Cadenza Bronze uporablja pisalo Replicant 100 in stožčasto aluminijasto konzolo. Žica v tuljavi je znamenita žica Ortofon Aucurum, ki je pozlačena bakrena žica 6NX. Field Stabi..
€ 2.799,00
Brez DDV:€ 2.294,26
Proizvajalec: ORTOFON
Poiščite svoje stare plošče kot tudi nove mikro groove mono plošče in izkusite Cadenza Mono! Model Cadenza Mono je izdelan s pisalom Nude Fine Line in cilindrično aluminijasto konzolo. Polmer tipala je r/R 8/40 µm. Tuljave so izdelane iz žice iz čistega srebra 6NX (99,9999 %). Izboljšan postopek na..
€ 1.499,00
Brez DDV:€ 1.228,69
Prikazujem 1 do 12 od 37 (4 strani)