Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

OKKI NOKKI

Nagrajeni Okki Nokki je kakovosten izdelek, zasnovan na Nizozemskem in je sestavljen iz zmogljivega motorja/gramofona in vakuumskega sistema, obdanega v kompaktno ohišje.

Vstopite v stroj za čiščenje plošč Okki Nokki One. To je najnovejša ponovitev priljubljene linije RCM Okki Nokki, zasnovana kot samostojna enota, namenjena čiščenju vaših zapisov. Tehnologija je neverjetno preprosta - v bistvu je sesalnik z antistatično žametno krtačo za odstranjevanje umazanije, prahu in umazanije iz utorov vaše plošče.

Čiščenje je tudi enostavno. Preprosto položite ploščo na stroj in jo pritrdite s priloženo vijačno sponko – ta služi tudi kot zaščita nalepk – na ploščo spustite nekaj priložene čistilne tekočine in obrišite s priloženo antistatično krtačo iz kozje dlake ter nato obrnite stroj vklopljen. Plošča se vrti kot navaden gramofon, vakuumska roka pa očisti vse ostanke s plošče in ostane tako kot na dan, ko je bila pritisnjena. Močno priporočamo, da vsako ploščo po čiščenju shranite v antistatični ovitek za ploščo, da zagotovite, da bo plošča čim dlje ostala v optimalnem stanju za poslušanje.

Čiščenje plošč po vsakih dveh do treh predvajanjih lahko dramatično vpliva na vašo izkušnjo poslušanja, saj ustvari več prostora med instrumenti in poveča skupno velikost zvočne kulise. Z izsesavanjem tudi najmanjših delcev prahu in drugih ostankov iz utorov lahko pisalo doseže doslej neslišane podrobnosti v posnetku.

Ko smo primerjali več plošč pred in po čiščenju, smo izboljšali zvok in slišali smo elemente posnetkov, ki jih še nikoli nismo slišali, tudi na ploščah, za katere smo mislili, da jih poznamo od znotraj.

Zaradi enostavne uporabe, dostopne cene in razlike, ki jo bo naredil za vašo izkušnjo poslušanja, menimo, da mora Okki Nokki One imeti vsak navdušenec nad vinilom.


Izdelki


Proizvajalec: OKKI NOKKI
Čistilna tekočina Record Zaščitena formula prinese umazanijo na površino za enostavno odstranjevanje. 50 ml koncentrata naredi 1 L čistilne tekočine, če ga dodate destilirani vodi. Aluminijasta objemka za plošče Natančno brušen aluminij varno drži zapise med čiščenjem. Pokrov proti prahu Pokriva i..
Proizvajalec: OKKI NOKKI
Na novo izumljen stroj za čiščenje plošč • en gumb za upravljanje / izjemno enostaven za uporabo • dvosmerni 12-palčni krožnik polne velikosti • in vključno s krožnikom velikosti etikete • gramofonska sponka s pokrovom za nalepke in enojnim adapterjem • izjemno tih in močan vakuumski sistem • rezer..
€ 549,00
Brez DDV:€ 450,00
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)