Meni
Your Cart
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-800M-Močnostni, ELECTROCOMPANIET

ELECTROCOMPANIET
AW-800M

PRENOVLJENA LEGENDA

AW 800 M je povsem nov vodilni ojačevalnik moči družbe Electrocompaniet. Nadomešča legendarni AW 600 NEMO kot naš najmočnejši monoblok ojačevalnik moči. Ojačevalnik prikazuje posodobljen, a nezamenljiv in značilen dizajn Electrocompaniet, ki se odlično ujema z vsemi trenutnimi in starimi izdelki Electrocompaniet.

 

EDINSTVEN ZVOČNI PODPIS
Osupljiva zvočna zmogljivost Electrocompaniet je bistveno izboljšana v AW 800 M.
AW 800 M to dosega, hkrati pa ohranja edinstveno filozofijo oblikovanja in značilen zvok, po katerem je podjetje znano po vsem svetu.
Prepričani smo, da vas bo AW 800 M in glasbeni užitek, ki vam ga bo nudil, očaral že ob prvi noti katerega koli znanega posnetka.

 

PREOBLIKOVAN OJAČEVALNIK MOČI
AW 800 M vključuje Electrocompanietovo topologijo pasovne širine z visoko odprto zanko, ki je neposredno sklopljena, dodatno izboljšana z ojačevalnimi stopnjami z visoko hitrostjo obračanja in zelo visoko pasovno širino. Poleg tega je zasnovana povsem nova izhodna stopnja, ki močno ščiti vhodno in gonilno stopnjo pred obremenitvijo in naredi izhod izjemno tog in nanj ne vpliva priključena obremenitev. To ima dodatno prednost, saj znatno poenostavi
obremenitev že nežno delujočega povratnega sistema in tako zagotavlja
izginotno nizke številke popačenja.

 

NAPAJANJE MOČNO POSODOBLJENO
Za napajanje izhodne stopnje je napajalnik močno posodobljen in ima zdaj skupno filtriranje napajanja 210000 uF.
Vhodno napajanje je enosmerno in RF filtrirano. Dvojni toroidni transformatorji z nadgrajenim premerom žice so magnetno in elektrostatično zaščiteni, da preprečijo vdor hrupa.
Notranja ozemljitvena referenca je bila močno predimenzionirana in ohranjena popolnoma brez usmerniških in izhodnih tokov. Rezultat je zelo čist izhodni signal brez šumov ne glede na izhodno moč, ki zagotavlja zelo stabilno zvočno stopnjo z najbolj črnim ozadjem na kateri koli ravni zvoka.

 

FUNKCIONALNE POSODOBITVE - NAČINI DELOVANJA MONO, STEREO IN BI-AMPING
Zanimiva nova lastnost AW 800 M je možnost preklapljanja med načini delovanja mono, stereo in bi-amping, kar vam omogoča, da nadgradite svoj sistem ali spremenite svojo konfiguracijo, medtem ko ohranite svojo začetno naložbo. Udobne nadgradnje so vklop/izklop samodejnega izklopa in preklopna funkcijska osvetlitev, vhod omrežne napetosti 115/230 V, ki ga lahko preklopi uporabnik, kot tudi vhod - izhod sprožilca.

 

IZBOLJŠANA KONSTRUKCIJA
AW 800 M ima tudi oblikovne nadgradnje, vključno z novo zasnovo sprednje plošče s 3D logotipom in novo zasnovo gumba za vklop. Podvozje ima novo modularno konstrukcijo in je na novo zasnovano od začetka.
Zasnova ohišja je izboljšana z dvema palicama iz črnega brušenega aluminija na vrhu, kar ne daje samo veliko bolj togega ohišja, ampak doda tudi čudovit okrasni element. Vse je v mat razkošni izvedbi, ki daje brezčasen videz Electrocompaniet.

 

IZDELANO NA NORVEŠKEM - SOUNDCARE® SUPERSPIKES™
je vse-v-enem stopalo s konico. Edinstvena konstrukcija SuperSpikes odpravlja najpogostejšo težavo, ki se pojavi pri uporabi običajne konice: poškodovane površine, hkrati pa nudi prednosti izolacije opreme pred zunanjimi vibracijami v okolju.

 

IZDELANO NA NORVEŠKEM


Informativna cena:
€ 21.800,00
(vključuje 22% DDV)