Meni
Your Cart
AW-250R-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-250R-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-250R-Močnostni, ELECTROCOMPANIET
AW-250R-Močnostni, ELECTROCOMPANIET

ELECTROCOMPANIET
AW-250R

STEREO OJAČEVALNIK
Ojačevalnik moči Electrocompaniet AW250R je znan po svojih brezbarvnih in odličnih reprodukcijskih lastnostih. Od prve note katerega koli znanega posnetka vas bo očaral AW250R in glasbeni užitek, ki vam ga bo nudil.
AW250R vključuje tako izpopolnjene funkcije, kot so: napajalnik FTT (tehnologija plavajočega transformatorja), ki je sposoben oddajati dvakrat večji tok od običajnih zasnov napajalnika, kot tudi prvovrstno celotno zasnovo vezja in najsodobnejše komponente.
V primerjavi z dražjimi ojačevalniki High-End z manjšo zmogljivostjo boste AW250R resnično cenili. Electrocompaniet AW250R ima uravnoteženo povezavo z dodatnim ojačevalnikom(-i) za bi-amping. Tako ga je mogoče preprosto uporabljati v premostitvenem načinu, ki zagotavlja do štirikratno moč.

 

TEHNOLOGIJA PLAVAJČEGA TRANSFORMATORJA
Prvorazredna splošna zasnova vezja in najsodobnejše komponente.

 

VRHUNSKA KAKOVOST, 100 % IZDELANO NA NORVEŠKEM
Vsak sistem je proizveden v naših najsodobnejših obratih na zahodni obali Norveške. Za razliko od drugih proizvajalcev se pri nas ne izvaja le projektiranje in montaža, ampak tudi celotna proizvodnja delov in komponent. Proizvodnja celotnega sistema tukaj na Norveškem nam omogoča, da zagotovimo najvišjo možno kakovost.


Informativna cena:
€ 7.999,00
(vključuje 22% DDV)