Meni
Your Cart
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika
AUDIOLAB 7000A - Sodoben Dizajn Integriranega Ojačevalnika

AUDIOLAB
7000A integrirani ojačevalnik

Integrirani ojačevalnik
Umeščen med 6000 in 9000, 7000 združuje vrhunske lastnosti v cenovno kategorijo, ki sledi mantri vodilne zmogljivosti v razredu. Audiolab 7000A, ki je navzven podoben sekvenčni seriji in zato ponuja vizualno estetsko ujemanje celotne blagovne znamke, izboljša 6000A s pristnimi 70 W izhodne moči na kanal, novim DAC, novim barvnim IPS LCD zaslonom in več! Bolj kompakten kot serija 9000, ohranja čisto ergonomijo, visokokakovostno inženirstvo, uporabno paleto pripomočkov ter odlično vsestransko akustično zmogljivost in povezljivost.

Razreda A in B
Audiolab ne potegne udarcev s pristno naravo naše ocene moči. Diskretna ojačevalna stopnja razreda AB 7000A zagotavlja 70 W na kanal pri osmih ohmih, z največjim tokovnim oddajanjem 9 A amperov pri težkih obremenitvah. Nov standard v ojačevalnikih Audiolab, izhodna stopnja diskretnih tokokrogov ojačevalnika moči uporablja topologijo CFB (komplementarna povratna zveza), ki zagotavlja vrhunsko linearnost in odlično toplotno stabilnost, saj je tok v prostem teku neodvisen od temperature izhodnih tranzistorjev. Kritično določil Jan Ertner (vodilni inženir za znamko audiolab); na novo razviti napajalnik ima precejšen toroidni transformator 250VA, ki mu sledi 4x15000uF kapacitete rezervoarja (skupaj 60000uF), pomaga ojačevalcu ohranjati trden nadzor nad glasbo, hkrati pa omogoča odličen dinamični razpon.

Poimenujte svoj vir
Ne glede na vhodni vir – analogni, digitalni, brezžični ali TV – je 7000A izdelan na enaki ravni podrobnosti, kot jo pričakujemo od audiolaba, vse z najnovejšo tehnologijo, ki je v celoti opremljena za pokrivanje mnogih osnov, vendar ohranja cena, zaradi katere je znamka Audiolab v ospredju kakovostnega domačega zvoka. Dvojni analogni vhodi poskrbijo za predvajalnike CD-jev in vire na ravni linije, dvojni vhodi Coax in SPDIF to razširijo za digitalne vire, medtem ko sprejemnik Bluetooth aptX ponuja rešitev za brezžično predvajanje zvoka in pametne naprave. Sledi naraščajočemu trendu neposredne integracije vrhunske avdio elektronike v dnevno sobo in tam za večjo usklajenost kot osrednji del vašega domačega avdio sistema, 7000A ponese povezljivost v novo dimenzijo z vgrajeno povezavo Audio Return Channel (ARC) za uporabo z zasloni – tako prinaša dinamiko audiolaba v predvajanje glasbe in domači kino na podlagi TV-aplikacij. In ne pozabimo na neposredno povezavo z računalnikom prek USB-ja.

Vodilni DAC
Kot je standard pri integriranih ojačevalnikih Audiolab, 7000A ponovno potrjuje naravno integracijo in sinergijo s čipom ESS ES9038Q2M. Izboljšuje 6000A s to najnovejšo iteracijo in prevzema izkušnje iz 9000A, 7000A uporablja 32-bitno HyperStream arhitekturo ESS Technology in Time Domain Jitter Eliminator. Kot pri 9000A tudi 7000A uporablja post-DAC filter, ki temelji na topologiji razreda A in lastniških zasnovah elektronskih ojačevalnikov z enosmernim tokom, ki zagotavljajo izjemno nizek šum in visok dinamični razpon za poznavalce digitalnega zvoka.

Tehnologija pretakanja
Še več, 7000A zagotavlja tudi popolno dekodiranje MQA, tehnologije pretakanja visoke ločljivosti iz po meri zasnovane rešitve DAC s certifikatom MQA. To pomeni, da se celoten postopek dekodiranja s tremi razgrnitvami izvede interno, v nasprotju s samo končnim razgrnitvijo na način »upodabljalnika« MQA, zaradi česar je 7000A odlična sistemska izbira za naročnike Tidalove stopnje »HiFi Plus«, kjer Najdete lahko vsebino Tidal Masters (MQA).

Gramofoni se obračajo
6000A je pohvaljen zaradi svoje sposobnosti, da ponudi integrirano rešitev gramofonskega predojačevalnika. 7000A nadgrajuje to z dodatno izboljšano gramofonsko stopnjo za gramofonske vložke s premikajočim se magnetom – z uporabo izboljšane različice visokokakovostnega zvočnega vezja MM z nizkim šumom in natančnega izenačevanja RIAA, ki postavlja merilo v rešitvah z vgrajenim gramofonskim predojačevalnikom. Enako z namenskim izhodom za slušalke. Namenski ojačevalnik za slušalke s tokovnim povratnim vezjem, ki povečuje zahteve po vsestranskosti serije 7000, poskrbi za glavo, ki se skriva v avdiofilu! Njegova pasovna širina ojačanja in visoka hitrost obračanja zagotavljata dinamično, podrobno in privlačno delovanje z vsemi vrstami slušalk – več polj je odkljukanih za ta najbolj integriran integrirani ojačevalnik.

Izboljšan vmesnik
Kot so se inženirji v kampu audiolaba naučili z vsakim modelom in serijo; veličino je mogoče izboljšati. Če vzamemo 6000A kot standard, audiolab ve, da bi želja navadnega avdio navdušenca po specifikacijah in funkcijah pomenila, da bi nestrpno pričakovana linearna nadgradnja 6000A instinktivno ponudila tudi izboljšan zaslon in splošni uporabniški vmesnik (GUI); od tod živahen in vizualno informativen 2,8-palčni (480 x 640 mm) zaslon IPS. Podroben, a za uporabo preprost GUI prenaša tudi splošno temo informacij in strukture iz 9000A, le v bolj kompaktnem slogu. GUI vključuje nastavitve za zanko digitalnega faznega zaklepanja D/C pretvornika.

Zadovoljiva grafika
(DPLL), svetlost in načini delovanja. Nastavite ga lahko celo za prikaz VU merilnika v "analogni" ali "digitalni" obliki; prikazuje nivoje decibelov v realnem času za levi in desni kanal – zadovoljiva grafična predstavitev glasbe med predvajanjem. Kot pri vseh elektronskih hi-fi komponentah Audiolab tudi Audiolab 7000A ponovno zagotavlja izjemno zvočno doslednost, množico možnosti vira in povezljivosti ter jasen slog. Ne glede na izvorni material in format je 7000A živahen in privlačen, vendar nikoli ne izgubi osredotočenosti na muzikalnost in podrobnosti. Širina, globina in ritem udarjanja prstov so zagotovljeni. Merilo v tem cenovnem razredu je povišano – zdaj je v domeni serije 7000!

  • Proizvajalec: AUDIOLAB
  • Model: audiolab_7000a

Informativna cena:
€ 1.299,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti