Meni
Your Cart

9000A

9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
9000A-Integrirani, AUDIOLAB
AUDIOLAB
9000A

Integrirani ojačevalnik
Kot vedno je 9000A središče pozornosti avdiolaba, saj je utripajoče srce katerega koli visoko zmogljivega avdio sistema. Je zmogljivejši, zmogljivejši in bogatejši od vseh prejšnjih modelov – najnaprednejši integrirani ojačevalnik audiolab doslej. Vsestranskost je ključna za privlačnost integriranega ojačevalnika Audiolab in 9000A je primeren za avdiofile vseh veroizpovedi. Opremljen z digitalno in analogno izvorno povezavo, brezžično povezljivostjo za prenosne naprave, popolnoma novim gramofonskim odrom za predvajanje vinila in običajnim, vodilnim ojačevalcem v razredu za zvočnike in slušalke.

Digitalni obraz
9000A, ki izpolnjuje zahteve sodobnih hi-fi navdušencev, ima barvni IPS LCD zaslon, ki ponuja jasno in informativno predvajanje, vir in informacije o datotekah. Da ne omenjam množice menijskih možnosti za optimalno delovanje in uporabniško določene nastavitve. Na voljo so različne možnosti prikaza, ki vključujejo tudi dve možnosti merilnika VU, kar omogoča, da je 9000A vizualno informativen ali, v primeru nastavitev »izklopljenega zaslona«, diskretno središče katerega koli avdio sistema.

Prilagodljiv in sposoben
Audiolab 9000A, ki se razlikuje od tekmecev v svoji kategoriji, združuje digitalne zmogljivosti z analognim pedigrejem. D/A pretvorba vrhunskega nivoja, kot bi vedno pričakovali od audiolaba, omogoča neposredno povezavo različnih digitalnih virov (več kot štiri digitalne vhode) s to zmogljivo integrirano enoto. Kljub temu, ki temelji na več kot 40-letnem pedigreju oblikovanja ojačevalnikov, da ne omenjamo nedavne zgodovine večkrat nagrajenih avdio rešitev, 9000A skrbi tudi za integracije analognih naprav (prek treh AUX, uravnoteženega XLR in namenskega fono vhoda).
Svet sodobnega avdio užitka pa ni omejen na naprave za žično predvajanje, zato 9000A podpira tudi brezžično povezljivost prek Bluetootha in digitalni zvok prek povezave PC USB.
9000A je plod vodilnega oblikovalca Jana Ertnerja. Poznan po množici vodilnih in nagrajenih avdioelektronskih modelov v svojem razredu, je Jan potisnil 9000A na najvišjo raven zmogljivosti z razvojem in ponovnim razvojem načel, ki so ustvarila 8300A in nadvse uspešnega 6000A, da bi zagotovil najbolj izjemno zmogljivost doslej. viden v integriranem ojačevalniku Audiolab.

Vodilni DAC
9000A ima najnovejši vodilni 32-bitni čip DAC ESS 9038PRO. Z uporabo kritično priznane patentirane arhitekture HyperStream® II in Time Domain Jitter Eliminatorja ES9038PRO zagotavlja izjemno raven zmogljivosti, ki bo zadovoljila potrebe najzahtevnejših avdio aplikacij – z vgradnjo ojačevalnika kalibra 9000A.
Leta izkušenj in nešteto modelov, opremljenih z ESS, pomenijo, da je Audiolab več kot seznanjen s čim večjim izkoriščanjem te tehnično odlične, a zahtevne tehnologije DAC. Velika pozornost je bila namenjena razvoju sistema, ki omogoča elektroniki avdiolaboratorija in tehnologiji ESS DAC, da ponudita najboljše zmogljivosti za avdiofile.
Štirje digitalni vhodi S/PDIF ojačevalnika – dva koaksialna in dva optična – upravljajo s podatki PCM visoke ločljivosti do 24-bitov/192 kHz in imajo koristi od množice digitalnih filtrov, ki jih lahko izbere uporabnik, ki uporabniku omogočajo optimizacijo odziva glede na izvorno datoteko in pasovno širino partnerske opreme.
Zvok PCM je podprt do 32-bitov/768 kHz, skupaj z DSD do 22,5 MHz (DSD512). Poskrbljeno je za vse pomembne zvočne formate visoke ločljivosti in brez izgub, vključno s FLAC, ALAC, AIFF in WAV, kot tudi za stisnjene podedovane formate.

MQA do konca
9000A zagotavlja tudi popolno dekodiranje MQA, tehnologije pretakanja v visoki ločljivosti iz prilagojene rešitve DAC s certifikatom MQA. To pomeni, da se celoten postopek dekodiranja s tremi razgrnitvami izvede interno, v nasprotju s samo končnim razgrnitvijo na način "upodabljalnika" MQA, zaradi česar je 9000A odlična sistemska izbira za naročnike Tidalove stopnje "HiFi Plus", kjer Najdete lahko vsebino Tidal Masters (MQA).
Kot je bilo pričakovano za udobje sodobnega predvajanja zvoka, je povezljivost Bluetooth standardna pri 9000A, ki je napredoval na protokol aptX HD za zvočno vrhunsko in enostavno brezžično pretakanje iz pametnih telefonov, tablic, prenosnikov in več. Bluetooth seznanjene naprave prav tako izkoristijo kakovost DAC odseka ojačevalca in možnosti filtra.

Diskretna ojačevalna stopnja razreda AB 9000A zagotavlja 100 W na kanal pri 8 ohmih (160 W na kanal pri 4 ohmih!). Za razliko od preveč specificiranih konkurenčnih modelov bo pristnih 100 W na kanal postavilo 9000A proti najboljšim v svojem razredu. Glede na standarde, določene z audiolab 6000A (ocenjeno na 50 W na kanal), bo 9000A s 100 W na kanal nedvomno zadovoljilo najzahtevnejše zvočnike in njihove moči željne mojstre.
Ključ do zmogljivosti audiolaba je svetovno znana topologija CFB (Complementary Feedback), ki zagotavlja vrhunsko linearnost in odlično toplotno stabilnost, saj je tok v prostem teku neodvisen od temperature izhodnih tranzistorjev. Povsem nov in po meri določen toroidni transformator 320VA, ki mu sledi 4 x 15.000 uF rezervoarja (skupaj 60.000 uF), pomaga ojačevalcu vzdrževati trden nadzor nad glasbo, hkrati pa omogoča odličen dinamični razpon.
V prizadevanju za ohranitev dosledne čistosti signala z linijskimi vhodnimi signali, ki prehajajo v natančno analogno stopnjo glasnosti, je odsek predojačevalca čim preprostejši. Kot pri vseh dizajnih Jana Ertnerja je vezje umetniško delo več kot le v postavitvi in arhitekturi. Sama zasnova ščiti občutljivi del predojačevalnika pred šumnimi motnjami in obarvanostjo – ključni temelj filozofije Audiolaba.

Visokozmogljiva fono stopnja
Z vsako iteracijo zasnove integriranega ojačevalnika si Audiolab prizadeva izboljšati primerjalni, vgrajeni phono oder. 9000A ni nič drugačen; premikanje meja zmogljivosti vgrajenega gramofonskega predojačevalnika. Povsem nov gramofonski predojačevalnik za 9000A ponuja združljivost s premikajočim se magnetom – vezje, ki temelji na JFET z natančnim izenačevanjem RIAA, ponuja najboljše iz obeh svetov za gramofon z uporabo ventilatorjev audiolab.
Podobno velja za izhodno stopnjo za slušalke, ki uporablja tokovno povratno vezje s široko pasovno širino in visoko hitrostjo obračanja; 9000A zagotavlja dinamično, podrobno in privlačno delovanje z vsemi vrstami slušalk, s tistim dodatnim avdiolaboratorijskim sijajem zaradi dosledne celovitosti signala iz vseh vhodov.
Audiolab 9000A nadaljuje s temo prilagodljivosti pri integraciji avdio sistema. 9000A, kot je glavni del integriranega ojačevalnika Audiolab, ponuja tri različice načina delovanja, zaradi česar je vsestranska in bistvena komponenta v katerem koli sistemu.

Moč ljudem
Primarni način je 'Integrated' - ta združuje stopnjo pred in močnostnega ojačevalnika za povezavo digitalnih in analognih virov z vhodi ojačevalnika in par zvočnikov na njegove vezne stebre.
'Pre-Power Mode' odklopi stopnjo pred in močnostnega ojačevalnika. Omogoča, da se 9000A uporablja samo kot močnostni ojačevalnik – na primer povezan z AV procesorjem v sistemu domačega kina. Omogoča tudi dodajanje dodatne obdelave signala, tako da vtičnico 'preamp out' 9000A poveže z zunanjim procesorjem, nato pa izhod procesorja vrne v vtičnico 'power amp in' ojačevalca, kar najbolje izkoristi njegovih ogromnih 100 W na kanal in kritična zmogljivost, značilna za predoddelek 9000A, ne glede na to, kakšno čarovnijo želijo uporabniki implementirati vmes!

  • Proizvajalec: AUDIOLAB
  • Model: audiolab_9000A

Informativna cena:
€ 2.299,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti