Meni
Your Cart

8300A

8300A-Integrirani, AUDIOLAB
8300A-Integrirani, AUDIOLAB
8300A-Integrirani, AUDIOLAB
8300A-Integrirani, AUDIOLAB
8300A-Integrirani, AUDIOLAB
8300A-Integrirani, AUDIOLAB
AUDIOLAB
8300A

Integrirani ojačevalnik
Popolnoma preoblikovan iz nič, naš novi integrirani ojačevalnik, 8300A, je milje pred tem, kar je že bilo vodilno v industriji. Večja moč, dodatna gramofonska stopnja in nov stil audiolab pomenijo, da je ojačevalnik bolj eleganten in bolj vsestranski kot kdaj koli prej. Najpomembneje je, da novo, izjemno učinkovito vezje in poenostavljene komponente ustvarjajo izkušnjo poslušanja, ki vaši najljubši glasbi doda novo definicijo.

Sijaj se je razvil
Zasnova vezja 8300A zagotavlja popolnoma novo kakovost zvoka. Zvočna kulisa, ki jo ustvari, je globlja in širša, z večjim prostorom in ločenostjo znotraj. Inštrument in glasovi so bolje definirani, njihov karakter je slikovito prikazan. Dinamični razpon je večji in frekvenčni odziv je dodatno razširjen, z večjo ločljivostjo nizkih tonov in visokih tonov, ki so jasnejši in slajši. Skratka, ponuja odprto okno v glasbo, ki se predvaja, kot bi moral vsak odličen HiFi, poslušalca pritegne z naravno, neprisiljeno energijo, ki v celoti odseva izvorni material.

Vsestranski High End integrirani ojačevalnik
Srce tega ojačevalnika je zmogljiv dvojni mono ojačevalnik, ki zagotavlja 75 W na kanal v osem ohmov. CFB ali topologija "komplementarne povratne informacije" ponuja vrhunsko linearnost in zagotavlja odlično toplotno stabilnost.

ACD ali "Active Current Drive" pomeni, da je omejevanje toka pod mikroprocesorskim nadzorom, ki je programiran tako, da omogoča ojačevalniku, da dovaja visoke tokove v kompleksna bremena, enako kot ojačevalniki, ki so na papirju večji in močnejši.

  • Proizvajalec: AUDIOLAB
  • Model: audiolab_8300A
Informativna cena:
€ 1.299,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti

Specifications

Technical Specifications
Gain (max.)29dB (20Hz-20kHz)