Meni
Your Cart

6000A

6000A -Integrirani, AUDIOLAB
6000A -Integrirani, AUDIOLAB
6000A -Integrirani, AUDIOLAB
6000A -Integrirani, AUDIOLAB
6000A -Integrirani, AUDIOLAB
6000A -Integrirani, AUDIOLAB
AUDIOLAB
6000A
Integrirani ojačevalnik
Ojačevalnik ostaja utripajoče srce katerega koli visokozmogljivega avdio sistema, vendar mora v letu 2018 resnično vsestranski integrirani ojačevalnik pokrivati ​​številne osnove – digitalne in analogne vire, brezžično povezljivost za prenosne naprave, gramofonski oder za predvajanje vinila, ojačevalec za slušalke in zvočniki … To je veliko za spakirati, hkrati pa ohranja visoko zmogljivost in dostopno ceno – pa vendar je točno to, kar 6000A zagotavlja.

Zvok znanosti
Navzven je 6000A močno podoben 8300A s svojimi vrtljivimi krmilniki in velikim osrednjim zaslonom OLED. Za razliko od svojega dražjega, samo analognega brata, vključuje visokokakovostno D/A pretvorbo, ki omogoča neposredno povezavo digitalnih virov brez zunanjega DAC. Zagotavlja štiri digitalne vhode, tri linijske analogne vhode, vhod za gramofon, brezžično povezljivost prek Bluetootha in namenski ojačevalnik za slušalke, poleg svoje sposobnosti pri pogonu zvočnikov.

Digitalno vezje
Veliko truda je bilo vloženega, da bi zagotovili, da digitalno vezje 6000A zagotavlja raven kakovosti, ki bi jo lahko pričakovali od visoko zmogljivega samostojnega DAC. Kot vedno se je Audiolab obrnil na družino čipov ES9018 Sabre32 Reference za izvedbo D/A pretvorbe z uporabo 32-bitne HyperStream arhitekture ESS Technology in Time Domain Jitter Eliminator za zagotavljanje ultra nizkega šuma in visokega dinamičnega razpona.
Nobeno podjetje ne ve več o izkoriščanju te tehnično odlične, a zahtevne tehnologije DAC kot Audiolab.

Analogno vezje
Diskretna stopnja močnostnega ojačevalnika razreda AB 6000A zagotavlja 50 W na kanal pri osmih ohmih, z največjim oddanim tokom 9 amperov pri težkih obremenitvah. Izhodna stopnja diskretnih tokokrogov ojačevalnika moči uporablja topologijo CFB (komplementarna povratna zveza), ki zagotavlja vrhunsko linearnost in odlično toplotno stabilnost, saj je tok v prostem teku neodvisen od temperature izhodnih tranzistorjev.
Občuten toroidni transformator z močjo 200 VA, ki mu sledi kapaciteta rezervoarja 4x15000 uF (skupaj 60000 uF), pomaga ojačevalcu vzdrževati trden nadzor nad glasbo, hkrati pa omogoča odličen dinamični razpon.
Odsek predojačevalca je čim bolj preprost, da se ohrani čistost signala, pri čemer linijski vhodni signali prehajajo v natančno analogno stopnjo glasnosti. Slednji pokriva obseg od -80dB do +8dB v korakih po 2dB in 1dB (ločljivost koraka se povečuje s položajem glasnosti). Veliko truda je bilo vloženega v fizično postavitev vezja 6000A, ki ščiti občutljiv del predojačevalca pred šumnimi motnjami.
  • Proizvajalec: AUDIOLAB
  • Model: audiolab_6000A

Informativna cena:
€ 899,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti

Specifications

Technical Specifications
Gain (max.)+8dB (Line), +55dB (Phono MM)