Meni
Your Cart
PH-5-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE
PH-5-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE
PH-5-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE
PH-5-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE

GOLD NOTE
PH-5

ANALOGNO SRCE, DIGITALNI VMESNIK, UGODEN VRHUNSKI

 

VISOKA KAKOVOST GOLD NOTE PHONO STOPENJ JE POSTALA CENENO DOSTOPNA

PH-5 je najnovejši v naboru gramofonskih stopenj Gold Note, zasnovan tako, da zagotavlja enako visoko kakovost in odlično zmogljivost, zaradi katerih sta PH-10 in PH-1000 postala znana, z dostopno ceno in vsemi vrhunskimi funkcijami, ki izstopa po naših izdelkih. Z enim samim vhodom RCA ga je mogoče povezati s kartušami MM ali MC in ponuja izbiro krivulj EQ (RIAA, Decca London in American Columbia, z možnostjo Enhanced), kot tudi nastavitve LOAD in GAIN, ki zagotavljajo največjo prilagodljivost in vsestranskost, zaradi česar je popoln za vse vrste analognih sistemov.

 

ANALOGNO SRCE, DIGITALNI VMESNIK

PH-5 je prvi izdelek Gold Note, zasnovan z vmesnikom zaslona na dotik: vse nastavitve so enostavno dostopne in spremenljive zahvaljujoč inovativnemu in neprimerljivemu uporabniku prijaznemu zaslonu, ki vam omogoča izbiro in upravljanje vseh možnosti v realnem času med igranjem glasba. Phono stopnja temelji na popolnoma novi zasnovi za integracijo celotne elektronike v eno samo ploščo.

Digitalni vmesnik je kombiniran s popolnoma analognim srcem: pot signala dejansko poteka prek diskretnih komponent zvočnega razreda in zaprtih enojnih stikal ter je optimizirana za skrajšanje razdalje in zmanjšanje možnih motenj. Vsaka nastavitev, izbrana prek zaslona na dotik, se uporabi za zvočni signal, ki zamenja svojo pot z uporabo reléja. PH-5 odlikuje "analogna čistost", ki lahko zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka in iz vinilne plošče izvleče tudi najfinejše podrobnosti.

 

ZA VSAK SNEMANJE SVOJE EQ KRIVULJE

PH-5 omogoča izbiro najprimernejše izravnalne krivulje za vsako vinilno ploščo neposredno na zaslonu na dotik: RIAA, DECCA LONDON in AMERICAN COLUMBIA. Zahvaljujoč naši lastniški tehnologiji, ki jo je navdihnil Georg Neumann (proizvajalec znamenite stružnice Neumann Disc Cutting Lathe), je mogoče vsako krivuljo "izboljšati", da razširite frekvenčni odziv do 50 kHz, s čimer še dodatno izboljšate stopnjo, dinamiko in ločljivost, kadar je to potrebno.

 

NAMENSKI ZUNANJI NAPAJALNIK

Da bi povečali zmogljivost PH-5, smo razvili tudi namensko, zunanje super induktivno napajanje, ki omogoča gramofonskemu odru, da doseže svoj polni potencial, dosega še višjo stopnjo glasbenega realizma, boljšo dinamiko in večji tridimenzionalni zvok.


Informativna cena:
€ 890,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti