Meni
Your Cart
PH-1000 LINE-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE
PH-1000 LINE-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE
PH-1000 LINE-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE
PH-1000 LINE-Fono predojačevalniki, GOLD NOTE

GOLD NOTE
PH-1000 LINE

NOVA OBDOBJE V UMETNOSTI REPRODUKCIJE VINILA

 

NAJNAPREDNEJŠA PHONO STOPNJA

PH-1000 je preprosto najboljši Phono Stage, kar smo jih kdaj ustvarili, edinstven kos zvočnega inženiringa, zasnovan tako, da je inovativen na vse možne načine in 100 % izdelan v Italiji. Vsebuje ekskluzivne diskretne komponente razreda A, kot je izhod za slušalke razreda A, +40 prednastavljenih krivulj EQ, 4 ročno nastavljive krivulje EQ po meri in visokokakovosten linijski predojačevalnik razreda A, ki je na voljo kot dodatna oprema.
Prvič v zgodovini boste lahko predvajali skoraj vsako ploščo tako, kot je mišljeno, zahvaljujoč več kot 40 razpoložljivim krivuljam EQ ali celo ročno prilagodili krivulje EQ s prilagajanjem treh glavnih parametrov – zato je PH-1000 popolna sprememba igre, ki odpira novo dobo v reprodukciji vinila.

 

POPOLNO UJEMANJE KARTUŠ

S 14 stopnjami ojačanja in 12 stopnjami obremenitve ter 7 možnostmi kapacitivnosti, namenjenimi kartušam MM, je idealen gramofonski oder za visoko zmogljive analogne sisteme, ki lahko poganja tudi najbolj eksotične kartuše s popolno sinergijo, zaradi česar je PH-1000 profesionalni instrument za vrhunsko studijsko snemanje.
Poleg tega lahko spreminjate nastavitve in izvajate izjemno natančne prilagoditve, vključno s krivuljo EQ, preprosto z uporabo SKC in zaslona med predvajanjem glasbe. Naša inovativna tehnologija omogoča najboljšo enostavnost uporabe, hkrati pa v celoti ohranja kakovost zvoka, saj deluje v analogni domeni: vmesnik je digitalen in neodvisen od zvočne poti, ki je popolnoma analogna. Rezultat je gramofonska stopnja z ultra nizkim šumom z visokim ojačanjem in brez zvočnih filtrov.
Vse funkcije se dejansko upravljajo prek diskretnih komponent zvočnega razreda in zaprtih enojnih stikal, ki vedno skrajšajo pot signala, da zagotovijo vrhunsko kakovost zvoka in izvlečejo tudi najfinejše podrobnosti iz vinilne plošče. PH-1000, ki ga poganja naša vdelana programska oprema po meri, je po potrebi enostavno posodobiti prek računalnika.

 

MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST

PH-1000 ponuja 3 neodvisne vhode, dva RCA in enega XLR. Obstajata tudi 2 druga vhoda, en RCA in en XLR, ki ju je mogoče uporabiti bodisi za zunanje obremenitvene vtiče za še natančnejši nadzor obremenitve bodisi kot linijske vhode na PH-1000 s predojačevalcem.
Dodajte druge funkcije, kot so izhod za slušalke, Stereo/Mono nadzor s fazno inverzijo, L/R Channel Swap in Rumble Subsonic Filter, in tukaj ga imate, najnaprednejšo gramofonsko stopnjo na trgu.

 

VISOKO KAKOVOSTNE KOMPONENTE

Raven kakovosti ustreza najvišjim standardom v celotni proizvodnji: od aluminijastega ultratrdnega ohišja, obdelanega z natančnostjo, do elektronskih komponent in vezij, ki so podvrženi strogim računalniško nadzorovanim testom QC.

 

40+ KRIVULJ EQ

RIAA, Capitol, Columbia/CBS, Deutsche Grammophon, Decca London USA, Decca London UK in Decca Mono 78 vrt/min,
Epic, HMW, Mercury, RCA Victor, Philips, Elektra, L’Oliseau-Lyre, Parlophone in drugi. Vsako krivuljo je mogoče "izboljšati" z našo lastniško tehnologijo, ki jo navdihuje Neumann Cutting Lathe za vrhunsko dinamiko in muzikalnost.

 

POPOLNI NADZOR

PH-1000 prikazuje vse podrobnosti na barvnem zaslonu, ki ga poganja naša lastniška vdelana programska oprema. S tehnologijo SKC (Single Knob Control) in zaslonom imate intuitiven sistem za enostavno upravljanje gramofonske stopnje in hitro natančno prilagajanje, ne da bi sploh prekinili predvajanje.

 

IZHOD ZA SLUŠALKE

Zdaj lahko uživate v najkrajši zvočni poti doslej s PH-1000, vašim gramofonom in slušalkami – to je vse, kar potrebujete, da gre zvočni signal iz vinila neposredno v vaše slušalke brez potrebe po dodatnih stopnjah.

 

MODULARNI DIZAJN

Za najzahtevnejše avdiofile je mogoče PH-1000 dodatno izboljšati z našim zunanjim napajalnikom PSU-1250 / PSU-1000 ali celo z zunanjo cevno izhodno stopnjo TUBE-1012 / TUBE-1006, da dosežete najvišjo raven glasbe. realizem v smislu dinamike, podrobnosti in podobe.


Popust velja za verzijo BLACK (demonstracijski artikel).

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_ph1000

Informativna cena:
€ 14.500,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti