Meni
Your Cart

AMG DAC

AMG DAC-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG DAC-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG DAC-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG DAC-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG DAC-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG DAC-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
NUPRIME AUDIO
AMG DAC

AMG DAC uporablja dvojni ESS DAC z diskretnimi tranzistorji razreda A za naravne, podrobne in ekspanzivne zvočne značilnosti zvočne scene. S petimi digitalnimi, vključno z IIS/DSD in enim analognim stereo vhodom, RCA stereo in XLR uravnoteženimi izhodi ter zmožnostjo dekodiranja PCM 384K, DSD256, je NuPrime AMG-DAC DAC referenčnega razreda, zasnovan za studijske profesionalce in vrhunske avdiofile.

Predojačevalnik
V sodobnem visokokakovostnem DAC ima predojačevalna stopnja vidno vlogo pri določanju zvočne kvalifikacije in značilnosti. Značilnosti predojačevalca AMG DAC:
Ojačitev napetosti izhodne stopnje z uporabo vseh diskretnih komponent.
Tokovno ojačanje izhodne stopnje z uporabo hitrega ojačevalnika s popolnimi diskretnimi komponentami.
»Tokovni oddajnik« nima ojačevalnika z negativno povratno zvezo.
Zvok je naraven in sproščen brez kančka digitalnega. Uporabniki lahko slišijo zelo odprt občutek prostora izvajanja v živo z osredotočenim zvočnim poljem. Melodija kitare in klavirja se je naravno razpršila v prostoru za poslušanje, zaradi česar so se ljudje sprostili in potopili vanjo, pretvarjale trde strune v naravne in gladke zvoke.

Srce
AMG-DAC kot srce avdio sistema podpira obsežno število vhodov in formatov. Dvojna tehnologija ESS 32-bitni zvočni DAC ESS9038Q2M neodvisno dekodira levi in desni kanal, izboljša ločevanje kanalov in zmanjša skupni šum. Profesionalni filmski upori MELF Vishay zagotavljajo odlično kakovost zvoka.

Druge pomembne lastnosti:
Muses 72320 visoko linearni nadzor glasnosti.
Čip NuPrime SRC IC (sorazvit s prodajalcem IC) zagotavlja obdelavo DSP, kjer se vhodni signali vzorčijo navzgor na megaherce, preden se pretvorijo navzdol v ciljno hitrost vzorčenja z izjemno nizkim tresenjem in popačenjem.
Razširitvena vrata za Bluetooth sprejemnik in WiFi audio streamer (izbirno).
Popoln mikroprocesorski nadzor z ohranjanjem pomnilnika.
Podpira izvorno predvajanje DSD z ASIO2.1 in metodo DoP.
Izjemno tihi JFET-ji v vhodni stopnji za najnižjo možno raven hrupa.
Individualno nastavljiva glasnost na vsakem vhodu za natančno ujemanje ravni virov.
Asinhroni način prenosa.

Uporaba zvočnih sprejemnikov in Bluetooth in WiFi ključkov
NuPrime je opredelil vrata USB Type-A za prenos podatkov S/PDIF in 5 V napajanje za povezavo z zunanjim brezžičnim avdio sprejemnikom z uporabo samo enega standardnega kabla USB. NuPrime Omnia WR-1, BTR-HD, Stream Mini in Stream Mini DAC brezžično sprejemniki imajo vrata mikro USB, ki so združljiva s to specifikacijo. To omogoča uporabo običajnega kabla USB-A do mikro USB za napajanje sprejemnika ter brezžični prenos zvočnih podatkov v formatu S/PDIF.


Informativna cena:
€ 2.395,00
(vključuje 22% DDV)