Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
NUPRIME AUDIO

NUPRIME AUDIO

Zgodovina podjetja
Leta 2014 se je soustanovitelj podjetja NuForce, Jason Lim, povezal s tovarno proizvajalcev originalne opreme, da bi kupil sredstva vrhunskih izdelkov NuForce in ustanovil NuPrime Audio. NuPrime je podjetje, ki se zavzema za oblikovanje, inženiring in odličnost. Sestavljajo ga nadarjeni inženirji, ki so navdušeni nad tem, kar počnejo. Leta 2015 je NuPrime prejel štiri prestižne nagrade za izdelek leta in bil priznan v dveh vrhunskih avdio revijah. Z leti je NuPrime počastilo vse več avdiofilskih revij in tako se je uveljavil kot vrhunski igralec v industriji.
NuPrime napreduje zvočno tehnologijo na več načinov. Ne glede na to, ali gre za vrhunske dekoderje, pretočne medije vse-v-enem ali celo predojačevalnike in ojačevalnike moči, premikamo meje zvoka. Vendar to še ni vse – delamo tudi na čistih napajalnikih in razvijamo nove kategorije izdelkov. NuPrimeov vertikalno integriran proizvodni proces zagotavlja, da so izdelki od zasnove do množične proizvodnje vrhunski. Ponosni smo na izdelavo vrhunskih, dragih avdio komponent po dostopnih cenah.

Doseganje novih višin
NuPrime Evolution One je prvi ojačevalnik razreda D z vhodno impedanco 1M Ohmov in preklopno frekvenco 700 kHz. Z boljšo zvočno zmogljivostjo kot skoraj kateri koli drugi ojačevalnik razreda D na trgu je enak večini najsodobnejših polprevodniških ojačevalcev na svetu. Poleg boljše zmogljivosti kot konkurenčne standardne rešitve lahko NuPrime prilagodi zvok naših ojačevalnikov z našo tehnologijo Hybrid Class-D.

NuPrime meni, da High-End ne pomeni visokih cen. Oblikovalska ekipa si močno prizadeva za optimizacijo vezja in komponent za vsak izdelek, da dosežejo ciljne cene. Ena stvar, ki ni nikoli ogrožena, je doseganje zvoka NuPrime. Vsi izdelki NuPrime zagotavljajo obsežno zvočno kuliso, bliskovito hitro dinamiko, izjemno nizko popačenje in šum, pri čemer glasba izvira iz neokrnjenega ozadja.


Zakaj izbrati NuPrime?

Prednosti izdelka
Klasičen in eleganten dizajn
Hibridni ojačevalnik razreda D s tranzistorji razreda A, ki ustvarja zvočne lastnosti.
Nizkošumni hišni napajalniki
Komponente in materiali za avdiofile

Zvok NuPrime
Ogromna zvočna kulisa
Široka, bliskovita dinamika
Ultra nizko popačenje in hrup
Glasba izhaja iz neokrnjenega ozadja, z nedotaknjenimi občutljivimi detajli in niansami


Izdelki


Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
AMG DAC uporablja dvojni ESS DAC z diskretnimi tranzistorji razreda A za naravne, podrobne in ekspanzivne zvočne značilnosti zvočne scene. S petimi digitalnimi, vključno z IIS/DSD in enim analognim stereo vhodom, RCA stereo in XLR uravnoteženimi izhodi ter zmožnostjo dekodiranja PCM 384K, DSD256, je..
€ 2.395,00
Brez DDV:€ 1.963,11
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
Vhodna impedanca 1 MΩ, visoka moč in popolnoma uravnotežena zasnova zagotavlja najbolj pregleden in podroben signal s široko frekvenčno pasovno širino in bogatimi harmoniki AMG HPA je prvi ojačevalnik za slušalke na svetu, ki uporablja zasnovo vhodne impedance 1MΩ, ki je bila prvič uporabljena v na..
€ 2.199,00
Brez DDV:€ 1.802,46
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
AMG One je pomanjšana različica Evolution Two z RMS močjo 170W@8 Ohm in 220W@4 Ohm. NuPrime AMG ONE je pomanjšana različica NuPrime Evolution Two in ponuja preboj pri zmanjševanju popačenja. To smo poimenovali zasnova samo z odpravljanjem popačenj (ODC) in v zadnjem desetletju nadaljevali z napredo..
€ 1.599,00
Brez DDV:€ 1.310,66
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
AMG PRA je več kot transparenten predojačevalnik, z 1M Ohm vhodno impedanco in najboljšimi analognimi izvornimi vhodi. 4-stopenjski nadzor "aktivne nizke frekvence in harmoničnega ojačanja", ki ga lahko izbere uporabnik, daje značilne lastnosti za izboljšanje zmogljivosti zvočnikov, kar je prvi na s..
€ 1.995,00
Brez DDV:€ 1.635,25
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
AMG STA je sestavljen iz več najsodobnejših inovacij v zasnovi ojačevalnika moči. Njegove vodilne lastnosti v razredu vključujejo vhodno impedanco 1M Ohm, visok trenutni tok za dostavo moči, preklopno frekvenco 700 kHz in enostranski nenegativni modul razreda A skupaj z modulom razreda D z dvojno po..
€ 1.850,00
Brez DDV:€ 1.516,39
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
NuPrime CDT-10 je vrhunski profesionalni prenašalnik glasbe na CD-jih z zmogljivim dekodirnikom na osnovi DSP, ki zagotavlja vse zmogljivosti popravka napak v skladu z Red Book standardom z nadzorom glavne ure celotnega sistema dekodiranja, s čimer se znatno zmanjša tresenje. Enosmerna hitrost prena..
€ 2.350,00
Brez DDV:€ 1.926,23
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
NuPrime CDT-9 je izjemno natančen profesionalni prenašalnik glasbe na CD-jih z zmogljivim dekodirnikom na osnovi DSP, ki zagotavlja vse zmogljivosti popravka napak v skladu z Red Book standardom z nadzorom glavne ure celotnega sistema dekodiranja, s čimer se znatno zmanjša tresenje. Enosmerna hitros..
€ 1.325,00
Brez DDV:€ 1.086,07
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
Z osmimi digitalnimi (vključno z 2 x IIS/DSD) vhodi, RCA stereo izhodom in zmožnostjo dekodiranja PCM 384K, DSD256, je NuPrime DAC-8 dostopen visokokakovostni DAC, zasnovan za avdiofile. Glavne značilnosti: Čip NuPrime SRC IC (so-razvijalec s ponudnikom IC) zagotavlja procesiranje DSP, kjer so vhod..
€ 949,00
Brez DDV:€ 777,87
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
NuPrime DAC-9X je referenčni DAC razreda s 6,3-milimetrskim izhodom za slušalke, zasnovan za studijske profesionalce. Z osmimi digitalnimi (vključno z 2 x IIS/DSD) in enim analognim stereo vhodom, RCA stereo in XLR uravnoteženimi izhodi ter dekodiranjem PCM 384K, DSD256 in MQA, je NuPrime DAC-9X re..
€ 1.425,00
Brez DDV:€ 1.168,03
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
NuPrime Evolution DAC-2 uporablja 32-bitni avdio DAC ESS9038Q2M z dvojno tehnologijo ESS za neodvisno dekodiranje levega in desnega kanala za izboljšanje ločevanja kanalov in zmanjšanje splošnega šuma. Podpira devet digitalnih vhodov in dva analogna vhoda za popolno prilagodljivost sistema. Napajaln..
€ 3.695,00
Brez DDV:€ 3.028,69
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
Evolution One je utelešenje vse najnovejše in najboljše tehnologije, ki jo je razvil NuPrime. Od napajalnika, ojačevalnega vezja do nove zelo napredne vhodne stopnje; Evolution One je bil skrbno izdelan za doseganje zmogljivosti, ki na vseh področjih presega zmogljivost referenčnega območja. Z Evol..
€ 3.995,00
Brez DDV:€ 3.274,59
Proizvajalec: NUPRIME AUDIO
Evolution STA ponuja preboj pri zmanjšanju popačenja (samo odpravljanje popačenj) in tekmuje z Evolution One v kakovosti zvoka. To je stereo ojačevalnik z dvojno mono konfiguracijo. Nazivna RMS moč: 230 W @ 8 Ohm. NuPrime Evolution STA ponuja preboj pri zmanjševanju popačenja. To smo poimenovali za..
€ 5.495,00
Brez DDV:€ 4.504,10
Prikazujem 1 do 12 od 30 (3 strani)