Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

NEAT ACOUSTICS

V podeželskem kraju Teesdale na severu Anglije. Za temi vrati se skriva majhna, a predana ekipa – predana izdelavi najbolj glasbenih zvočnikov na svetu.

Več kot dvajset let zvočnike Neat ročno izdeluje predana ekipa s sedežem v Teesdaleu na severu Anglije. Za te zvočnike velja splošno mnenje, da ponujajo najboljšo reprodukcijo zvoka High-End, ne glede na velikost ali ceno.

Enako predana skupina distributerjev in trgovcev po vsem svetu lahko tudi dokaže, zakaj je Neat popolna izbira, če je to vrhunska glasbena izkušnja, ki jo iščete.

Večina modelov je na voljo v nizu vrhunskih zaključkov iz pravega lesenega furnirja, naročiti pa je mogoče tudi posebne vrhunske zaključke.

Razvoj zvočnika Neat vedno vključuje na stotine ur preizkusov poslušanja. Soba za poslušanje Neat je izhodišče, čeprav se mora nova zasnova dokazati v različnih prostorih in sistemih, preden je odobrena za proizvodnjo.


Izdelki


IOTA ALPHA
-35 %
Proizvajalec: NEAT ACOUSTICS
Neatovi zvočniki so že dolgo znani po ustvarjanju velikih zvokov iz kompaktnih in elegantnih ohišij. Vendar pa Iota ALPHA uspe ta koncept raztegniti daleč preko meja pričakovanega. Prvotni zvočnik Iota je bil velik in stalen uspeh od svojega pojava leta 2011 in zamisel o nizko stoječi različici je ..
€ 1.574,69 € 2.422,06
Brez DDV:€ 1.290,73
Proizvajalec: NEAT ACOUSTICS
IOTA vključuje implementacijo radikalnega in neortodoksnega razmišljanja, da bi ponudil enako celovitost in glasbeno zmogljivost, ki odlikuje vse zvočnike Neat. Posebej je primeren za trenutno množico pretočnih sistemov vse-v-enem, s katerimi je mogoče doseči zelo visoko raven kakovosti zvoka, venda..
€ 1.285,78
Brez DDV:€ 1.053,92
Proizvajalec: NEAT ACOUSTICS
Ta vznemirljiva zasnova uporablja enako osnovno konfiguracijo kot priznani zvočnik Iota Alpha v povečani obliki. Zgornji del je zaprt od spodnjega in deluje kot dvosmerni neskončni zvočnik. Vsebuje lastno Neatovo P1-R3 170 mm bas/srednjetonsko pogonsko enoto poleg visokotonca Air Motion Transformer ..
€ 5.771,80
Brez DDV:€ 4.730,98
Proizvajalec: NEAT ACOUSTICS
Ta elegantna nova oblika uporablja konfiguracijo, ki je bila prvič uporabljena v prestižnem zvočniku Neat Ultimatum XL6. Zgornji del je zaprt od spodnjega in vključuje dve zaprti komori, ki delujeta kot dvosmerni neskončni zvočnik. 50-milimetrski trakasti visokotonec in 134-milimetrska bas/srednjeto..
€ 4.990,00
Brez DDV:€ 4.090,16
STRATA MINISTRA
-15 %
Proizvajalec: NEAT ACOUSTICS
Za petami neverjetnega Ekstra zvočnika sledi različica za knjižne police, Ministra. Z enakim trakastim visokotonskim zvočnikom in pogonskimi enotami za bas/srednjetonce kot Ekstra je Ministra izjemno kompakten izobarični model. Tako kot Ekstra so pogonske enote nameščene na ločeni pregradi, pritrj..
€ 2.286,28 € 2.690,00
Brez DDV:€ 1.874,00
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)