Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
MISSION

MISSION

Podjetje Mission Electronics je leta 1977 ustanovil Farad Azima in je bilo takoj prepoznano kot eno od vodilnih v razvoju akustičnega inženiringa z uporabo novih tehnologij za ustvarjanje nekaterih najbolj nagrajujočih zvočnikov v vsakem tržnem sektorju.

Leta 1978 je Mission lansiral zvočnik 770, revolucionarni izdelek, ki je vseboval prvo komercialno polipropilensko bas enoto na svetu. Mission je v preteklih letih postal sila, s katero je treba računati, saj je izdal množico nagrajenih izdelkov, kar je doseglo vrhunec z uvedbo zvočnika 'Pilastro' leta 2001 – združitvijo desetletij znanja in izkušenj v en vrhunski zvočnik. Eden najboljših zvočnikov v zgodovini, Pilastro je postal izrazit izdelek, katerega napredek akustičnega inženiringa je bil od takrat implementiran na novejše serije zvočnikov, vključno z zelo cenjenimi serijami Mission Elegante in SX.

Vodstveni odkup leta 2003 je večji poudarek postavil na maloprodajne trge in naložbe podjetja v najsodobnejše stroje in opremo. Sodelovanje IAG z blagovno znamko se je začelo leta 2005, ko sta se proizvodnja in inženiring preselila v IAG-ove najsodobnejše zmogljivosti v Shenzhenu.

Trenutno Missionovo ekipo inženirskih strokovnjakov vodi nagrajeni avdio oblikovalec Peter Comeau, čigar zgodovina z znamko Mission izvira iz tega, da je bil direktor akustičnega oblikovanja Mission od leta 1999, kjer je bil ključnega pomena pri doseganju številnih priznanj za znamko, vključno z What Hi-Fi? Najboljši zvočnik 2000, 2001, EISA zvočnik leta 2001, 2003 in izbor domačega kina najboljši AV sistem 2004.

Z inženirskim pristopom k razvoju izdelkov ostaja Mission standard, po katerem se merijo druga podjetja za zvočnike. Z ogromnimi naložbami in viri skupine, ki vključujejo zmožnost izdelave vsake posamezne komponente vsakega izdelka, bo Mission v prihodnjih letih še naprej določal standarde reprodukcije zvočnikov.


Izdelki


Proizvajalec: MISSION
Ponovno obravnavan kot sestrski model nestrpno pričakovane ponovne uvedbe modela Mission 770 – modela, ki je napovedal vrnitev v proizvodnjo v Veliki Britaniji za znamko Mission; Mission 700 vzame tisto, kar je bilo v originalnem modelu 700 imenovano "industrijsko merilo", vendar uporablja Mission 4..
€ 1.499,00
Brez DDV:€ 1.228,69
Proizvajalec: MISSION
Mission 770 predstavlja enega najbolj ikoničnih modelov v dolgi zgodovini zvočnikov Mission. Model, ki je utelešal pionirsko raziskovanje Mission v poznih 70-ih in 80-ih, s krvno linijo, ki sega v leto 1977. Prvotni Mission 770 je debitiral leta 1978. Hitro je postal Missionov najbolje prodajani zvo..
€ 4.500,00
Brez DDV:€ 3.688,52
Proizvajalec: MISSION
Integrirani ojačevalnik V zadnjih 45 letih je Mission postal znan po zvočnikih, ki kršijo standarde glede cene, tehnologije in dizajna. Kljub temu je bil Mission v svoji slavni zgodovini odgovoren tudi za nekaj enako plodne hi-fi elektronike. Tako je Mission 778X ponoven pregled klasičnega koncepta..
€ 649,00
Brez DDV:€ 531,97
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)