Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

MEZE AUDIO

ZGODOVINA
Vse se je začelo, ko je Antonio iskal par slušalk, s katerimi bi se lahko poistovetil, na enak način, kot se je čutil povezanega s svojo kitaro Fender Stratocaster. Predmet, v katerega izlije svojo strast do glasbe. Predmet, poln osebnosti in življenja, ki vključuje tudi atribute vrhunske tehnologije.
Podjetje Meze Audio je bilo ustanovljeno leta 2011 v mestu Baia Mare v Romuniji. Začeli smo z majhnimi, s pridobivanjem znanja z eksperimentiranjem z deli, ki so že na trgu, iskanjem in raziskovanjem pravih materialov in inženirskih rešitev v iskanju popolnega zvoka in občutka. Naše prelomno leto je bilo 2015, ko smo po dolgih letih razvoja lansirali 99 Classics. Še naprej prejemajo nagrade in nominacije, ki presegajo pričakovanja vseh, in postavljajo 99 na vrh svoje kategorije. Danes so vsi naši modeli, slušalke in ušesne slušalke, razviti v podjetju od začetka, v duhu naše prvotne vizije brez kompromisov.

VREDNOTE
NE SLEDIMO TRENDOM ali jim dovolimo, da vplivajo na kakovost zvoka ali dizajn naših izdelkov. Razvijamo lasten estetski jezik in tako ustvarjamo brezčasen dizajn. Stil mora biti vedno stranski produkt visoke funkcionalnosti in ergonomije. Ker mora klasika preživeti sezonsko modo, načrtujemo z mislijo na dolgo življenjsko dobo izdelkov.
Slušalke Meze Audio utelešajo klasične vrednote jasnosti, ravnovesja in harmonije. To ni trend in naj ne bi trajal le eno sezono. To so klasike. To so naprave, v katere se je treba zaljubiti. Ta standard dosegamo z združevanjem vrhunske tehnologije in stila s kakovostnimi materiali in dobro izdelavo. Vsemu temu dodajamo najpomembnejšo sestavino: našo strast.

STANDARDI
OBSEDENOST S KAKOVOSTJO ZVOKA IN IZDELAVE, ustvarjamo vrhunske slušalke, zato smo obsedeni s kakovostjo zvoka. Vsak vidik šteje. Inženiring, izbira materialov, natančnost izdelave in zanesljivost so enako pomembni. Izdelujemo tudi enostavno zamenljive dele. Vse to zagotavlja, da bo vašo vsako interakcijo z Mezejem spremljal občutek zaupanja.

ZVOK
ŽIV IN IMERZIVEN. Zvočni podpis je uglašen za dolga poslušanja, enako kot ergonomija: jasnost brez grobosti, svežina brez utrujenosti. Vemo, da so slušalke popolne, ko poskrbijo, da pozabite na zunanji svet in vas popeljejo v vesolje lastnih občutkov.


Izdelki


Proizvajalec: MEZE AUDIO
Prve dinamične odprte slušalke Meze Audio, 109 PRO, so dokaz naše zavezanosti, da presežemo zvesto reprodukcijo zvoka in zagotovimo čista čustva."V jedru vsega je glasba izraz čustev, praznovanje življenja in znamenje večnih spominov. Vsak del 109 PRO, od vrhunskih materialov, ki smo jih uporabili, ..
€ 799,00
Brez DDV:€ 654,92
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Zaprite zavese za nekaj najboljših ušesnih ušesnih ušes. Meze 12 V2 temeljijo na najbolje prodajani Meze 12 Classics in imajo precej resen zvok s prijetnim videzom in občutkom. Med vsemi slušalkami osnovnega razreda je to izbira št. 1 za avdiofilske poznavalce.   Meze praznuje svojo deseto obletni..
€ 75,65 € 89,00
Brez DDV:€ 62,01
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Meze 99 Classics zagotavlja popoln naraven zvok tudi za najbolj izbirčne ljubitelje zvoka. Ušesne školjke iz orehovega lesa, mehke ušesne blazinice in naglavni trak iz vzmetnega jekla bodo naredile 99 Classics dediščino in ne le par slušalk. ENKRATNE SLUŠALKETako kot prstni odtisi je tudi lesno zrno..
€ 276,94 € 309,00
Brez DDV:€ 227,00
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Nov pogled na serijo 99 za avdiofile iz višjega mesta, 99 Neo združuje značilno kakovost zvoka Meze Audio z vrhunskim slogom. 99 NEO. VSE TVOJE.Vzemite si trenutek z 99 Neo. Napasite oči na ušesnih školjkah s črno teksturo. Pobožajte mehke ušesne blazinice. Uživajte v jasnem, čistem zvoku – naravnem..
€ 199,00
Brez DDV:€ 163,11
Proizvajalec: MEZE AUDIO
ADVAR, ki spominja na sijoč dragulj, ki vas popelje skozi mistično ljudsko pravljico, skriva močan, podroben, resničen zvok za edinstveno oblikovanim ohišjem iz nerjavečega jekla. ADVAR je uravnotežena mešanica funkcije in lepote IEM kot noben drug. »Ko smo razvili ADVAR, je bil naš cilj ustvariti..
€ 699,00
Brez DDV:€ 572,95
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Z združevanjem ekskluzivne estetike z najsodobnejšim inženiringom ELITE zagotavlja natančno, pristno izkušnjo poslušanja, ki je pripravljena izpolniti najvišja pričakovanja izkušenega avdiofila.   STRAST NAS JE PRIPELA SEM, TEHNOLOGIJA JE TO OMOGOČILA Pred 10 leti smo se zavezali, da bomo podrli ..
€ 4.000,00
Brez DDV:€ 3.278,69
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Da bi izboljšali izkušnjo poslušanja in ponudili vrhunski kabel, ki ustreza ravni kakovosti slušalk, bomo začeli izdajati PREMIUM PAKET za Elite in Empyrean, podrobnosti spodaj: • Pri novih naročilih Empyrean, Jet Black ali Black Copper in Elite, Aluminium ali Tungsten bomo NAMESTO standardnega kab..
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Ta omejena izdaja Elite se poklanja Art Nouveauju – navdihujoči filozofiji, ki je za vedno spremenila način dojemanja umetnosti. Idealna sinteza umetnosti in tehnologije, te slušalke so naš brezčasni opomnik na "La Belle Epoque".Ta ekskluzivni par je opremljen z dvema kompletoma ušesnih blazinic – e..
€ 5.000,00
Brez DDV:€ 4.098,36
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Mešanica vrhunskih materialov, izvrstne izdelave in podrobnosti, ki so nedvomno Meze, Empyrean so ene najbolj tehnološko inovativnih ravnih magnetnih slušalk na svetu.   »Empyrean se je rodil iz strasti, radovednosti in inovativnosti. Kot podjetje smo si dovolili svobodo eksperimentiranja in tvega..
€ 2.999,00
Brez DDV:€ 2.458,20
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Mešanica visoke kakovosti izdelave, odličnega udobja in realističnega, poglobljenega zvoka, LIRIC so prve zaprte slušalke, ki jih poganja Rinarov Isodynamic Hybrid Array Driver, preoblikovan za prenosno uporabo. KO SE ZVOK SREČA S POEZIJO, ZAŽIVI NEKAJ IZJEMNEGA »V naši folklori je liričnost najt..
€ 2.000,00
Brez DDV:€ 1.639,34
Proizvajalec: MEZE AUDIO
S 5 zvočniki, ki se harmonično dopolnjujejo, in domiselno oblikovanim ergonomskim ohišjem je Rai Penta vse v podrobnostih, organski tonaliteti in brezhibnem prileganju. “Rai Penta je vrhunec 3-letnega raziskovanja najbolj ergonomske oblike in najbolj živega zvoka za univerzalni IEM. Lahko bi ga izd..
€ 1.099,00
Brez DDV:€ 900,82
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)