Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

MAGNEPAN INC.

Družinska tradicija inovativnosti in napredne tehnologije

Magnepan že več kot pol stoletja proizvaja inovativne stereo zvočnike svetovnega razreda. Izumitelj zvočnika Magneplanar, Jim Winey, je imel v lasti elektrostatične zvočnike, ko je sam začel oblikovati izboljšano različico istega tipa zvočnika. 
Leta 1969 je Winey izumil Magneplanar – tankoslojni magnetni ekvivalent elektrostatu in ustanovil podjetje, ki ga zdaj vodi njegov sin Mark Winey.

Medtem ko je minilo več kot 50 let, odkar je Jim prvič izumil revolucionarni zvočnik Magneplanar, je Magnepan še vedno pred drugimi. Izvrstna kakovost zvočnikov z ravnim zaslonom je ustanovitelju tega družinskega podjetja pridobila nekoliko legendaren status med avdiofili in zahtevnimi ljubitelji glasbe po vsem svetu.

Do danes so vsi zvočniki Magneplanar natančno ročno izdelani v White Bear Lakeu v Minnesoti – majhni skupnosti severno od pobratenih mest St. Paul in Minneapolis.


Izdelki


Proizvajalec: MAGNEPAN INC.
.7 – High-End Audio, kjer je prostor zelo pomemben Model 0.7, ki je interni favorit pri Magnepanu, je najboljši zvočnik za tiste, ki iščejo zvok svetovnega razreda po razumni ceni. Ocena »V nekaj minutah sem ugotovil, da lahko Magnepan .7 predvaja najboljše zvočnike vseh časov in da bom svojo glasb..
€ 2.790,00
Brez DDV:€ 2.286,89
Proizvajalec: MAGNEPAN INC.
Po 12-letni zgodovini, ki je dosegel skoraj ikonični položaj, je bil Magneplanar 1.6 izboljšan z inženiringom vrednosti. Brez dragih popravkov vprašljive zvočne vrednosti. Magnepan se ukvarja z boljšimi idejami, ki dajejo zvočne izboljšave visoke vrednosti, ki jih je mogoče preveriti s testiranjem n..
€ 4.390,00
Brez DDV:€ 3.598,36
Proizvajalec: MAGNEPAN INC.
Prvo vprašanje, ki si ga vsi zamislijo - "V čem je 3.7 drugačen?" Lažje je začeti s tem, kar je enako. Okvir in kozmetika sta enaka, z eno pomembno razliko - dodatno možnostjo aluminijastih oblog. 3.7 je 3-smerna zasnova, tako kot 3.6, vendar je zasnova s trakom celotnega obsega, kot je zelo cenjeni..
€ 12.990,00
Brez DDV:€ 10.647,54
Proizvajalec: MAGNEPAN INC.
Po vzoru zelo hvaljenega LRS je LRS+ stopil višje. 2-stezni talni zvočniški sistem Magnepanov najnovejši začetni zvočnik nadomešča stari MMGi. LRS+ ali Little Ribbon Speaker, zasnovan od začetka, je kvazi-trakasti zvočnik polnega razpona. Tako gre za popolnoma drugačen zvočnik od predhodnika – bolj..
€ 1.450,00
Brez DDV:€ 1.188,52
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)