Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

LUMIN

Inovatorji v digitalnem videu in zvoku
Podjetje Pixel Magic Systems Ltd, ustanovljeno leta 2003, je zasebni proizvajalec elektronske opreme za domači kino in hišni avdio z mrežami trgovcev/distributerjev za izdelke lastne blagovne znamke v več kot 25 državah.
Naša osnovna dejavnost je razvoj najboljših in inovativnih izdelkov za domači kino visoke ločljivosti z naprednim programiranjem in oblikovanjem programske opreme. Pixel Magic je ustvaril prvi na svetu z razvojem video procesorja, ki temelji na Linuxu, pod uspešno blagovno znamko 'Crystalio'.
Pixel Magic je prejel več nagrad, vključno z nagrado za oblikovanje izdelkov in nagrado za tehnološke dosežke na podelitvi nagrad za industrijo v Hongkongu leta 2005 ter nagrado za inovativno oblikovanje in inženiring na CES Expo 2005.
V zadnjih 10 letih si je Pixel Magic pridobil izjemen ugled kot vodilni dobavitelj digitalnih televizijskih izdelkov visoke ločljivosti pod blagovno znamko Magic TV™. Zdaj v svoji četrti generaciji so izdelki Magic TV™ postali sestavni del visokokakovostnega domačega gledanja televizije po vsem Hong Kongu.
Leta 2012 je Pixel Magic predstavil še eno novost na svetu: avdio pretočni predvajalnik, združljiv z DSD, LUMIN Audiophile Network Music Player. Po fenomenalnih prvih nekaj letih se bo leta 2020 ponudba LUMIN razširila in dosegla širše občinstvo.

Pretakajte vse
Od MQA do DSD, FLAC do WAV, LUMIN lahko predvaja vse formate visoke ločljivosti, ki bi jih lahko kdaj želeli.
Imate žejo po novi glasbi? Ni problema – LUMIN ima izvorno podporo za TIDAL, Qobuz, Spotify in je združljiv z AirPlay, kar vam omogoča dostop do več deset milijonov pesmi.

Prevzeti nadzor
Aplikacija LUMIN je ustvarjena v harmoniji s strojno opremo LUMIN, da zagotovi najbolj intuitiven in vizualno bogat način za brskanje, izbiranje in predvajanje vaše glasbene zbirke.
Predstavlja našo vizijo, kako narediti brskanje in predvajanje glasbe enostavno, vizualno in otipljivo.

Vedno korak naprej
LUMIN se vedno razvija. Celotna ponudba LUMIN ima koristi od našega programa nenehnega razvoja, kar vam omogoča, da se sprostite ob zavedanju, da vam bomo, kjer je to mogoče, ponudili najnovejše tehnologije pretakanja.
Samo v preteklem letu smo videli brezplačne radijske postaje Flac brez izgub, nadzor ravnovesja obdelave Leedh (za modele čipov ESS DAC), izboljšano kakovost zvoka Spotify Connect, eksperimentalni način »Samo Roon«, podporo za aplikacijo JPlay za iOS in še veliko več – vse popolnoma brezplačno. plačilo za vse uporabnike!

Glasbeni nastop
Vložili smo ogromno truda v pridobivanje ujemajočih se komponent najvišjega razreda, ustvarjanje resnično uravnoteženih vezij, oblikovanje ohišij, ki ščitijo pred motnjami itd, itd, vendar je pomembno le, če končni rezultat učinkovito sporoča namene umetnika.
Predvsem je rdeča nit vsake objavljene in potrošniške ocene vseh izdelkov LUMIN muzikalnost.


Izdelki


Proizvajalec: LUMIN
NAMENSKO OJAČEVANJE Iščete popolnega partnerja za vaš LUMIN Music Streamer? Ne išči več. Zasnovan, da vaš LUMIN poje! Zakaj Lumin AMP Vsebuje vse, kar potrebujete, in nič, česar ne potrebujete, LUMIN Amp se osredotoča izključno na zmogljivost. Če je vaš strimer LUMIN zvenel kot dah svežega zraka, s..
€ 12.990,00
Brez DDV:€ 10.647,54
Proizvajalec: LUMIN
Enaka izjemna muzikalnost LUMIN v cenovno ugodnejšem paketu. Morda najbolj osupljiv izdelek v ponudbi LUMIN. Zakaj Lumin D2 Najbolj dostopen način, da v svoj glasbeni sistem prenesete vso nagrajeno muzikalnost LUMIN. Z ohranjanjem enake funkcije pretakanja, Wolfson DAC in popolnoma uravnoteženo zas..
€ 2.290,00
Brez DDV:€ 1.877,05
Proizvajalec: LUMIN
ODKLENI AVDIOFILSKO PRETAKANJE GLASBE Z izboljšavami na vseh področjih LUMIN D3 gradi na velikem uspehu LUMIN D2 ZAKAJ LUMIN D3 LUMIN D3 prinaša avdiofilski potencial pretakanja glasbe v doseg vsakogar. Na podlagi uspeha našega najbolj priljubljenega in najstarejšega modela je LUMIN D3 podedoval t..
€ 2.590,00
Brez DDV:€ 2.122,95
Proizvajalec: LUMIN
INFRARDEČI NADZORNI PAKET Alternativna vrsta daljinskega upravljalnika za vse modele LUMIN Zakaj dodati infrardeči daljinski upravljalnik Po lansiranju Leedh Processing za vse modele LUMIN smo bili preplavljeni z zahtevami po fizičnem nadzoru glasnosti strank, ki so odstranjevale predojačevalnik iz..
€ 299,00
Brez DDV:€ 245,08
Proizvajalec: LUMIN
GLASBENA KNJIŽNICA IN OMREŽNO STIKALO Napreden glasbeni strežnik z dvojnim pogonom, ki ne zahteva nastavitvene konfiguracije in vsebuje 4-vratno omrežno stikalo za avdiofile. Zakaj Lumin L2 Popoln partner za lastnike LUMIN, ki želijo shraniti lastno glasbeno zbirko! Enostavno delovanje LUMIN L2 je ..
€ 3.199,00
Brez DDV:€ 2.622,13
Proizvajalec: LUMIN
SRCE VAŠEGA SISTEMA Z analognimi in digitalnimi vhodi postane LUMIN P1 vaše novo avdio središče Zakaj Lumin P1 Naš najbolj prilagodljiv predvajalnik doslej, LUMIN P1, je zasnovan tako, da sedi prav v srcu vašega avdio sistema. Uporabite kot streamer, DAC, predojačevalnik ali vse tri! Glavne znači..
€ 9.990,00
Brez DDV:€ 8.188,52
Proizvajalec: LUMIN
SLADKA TOČKA IZVEDBE Prvi LUMIN z DAC z našim povsem novim sistemom obdelave. Zagotavlja povečano zmogljivost in prilagodljivost pri ponovnem vzorčenju. Zakaj Lumin T3 LUMIN T3 združuje naš nov obdelovalni sistem za leto 2022, trdno CNC-ploščo in tehnologijo X1 za zagotavljanje največje cene/zmoglj..
€ 4.990,00
Brez DDV:€ 4.090,16
Proizvajalec: LUMIN
PRETOČNI TRANSPORT NASLEDNJE GENERACIJE Povsem nov LUMIN za lastnike DAC-ov; LUMIN U2 se osredotoča na čisto digitalno. Zakaj Lumin U2 Po velikem uspehu našega LUMIN T3 cena/zmogljivost, LUMIN U2 prvič prinaša isto filozofijo oblikovanja v prevozna sredstva. Povsem novi LUMIN U2, ki je prevzel meto..
€ 4.990,00
Brez DDV:€ 4.090,16
Proizvajalec: LUMIN
Prvi LUMIN z našim popolnoma novim sistemom obdelave Zakaj Lumin U2 MINI Po vzoru enega naših najbolj priljubljenih modelov LUMIN U2 Mini predstavlja naš povsem nov sistem obdelave, ki zagotavlja večjo prilagodljivost in pripravljenost na prihodnost. LUMIN U2 MINI je zmožen višjega in nižjega vzorč..
€ 2.490,00
Brez DDV:€ 2.040,98
Proizvajalec: LUMIN
STREAMINGOVA NOVA VRHUNSKA Poslušajte vse do zadnje glasbene podrobnosti. Brezkompromisno prenovljen LUMIN X1 na novo definira digitalno glasbeno izkušnjo. Zakaj Lumin X1 Nikoli zadovoljni, nenehno smo ocenjevali naše stremerje, da bi ugotovili, ali obstaja način, da jih premagamo. Trajala so leta,..
€ 12.990,00
Brez DDV:€ 10.647,54
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)