Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

LINDEMANN AUDIO

Filozofija
Za razvoj naših izdelkov se lahko opiramo na bogate izkušnje, zbrane v več kot 25 letih izdelave zvočnikov, ojačevalnikov in digitalnih virov. V podjetju LINDEMANN ustvarjajo nove izdelke s pomočjo najnaprednejših orodij za načrtovanje in merilnih metod. Pri tem uporabljamo seveda najnovejše in najboljše tehnologije na trgu. Vendar je zvočni rezultat vedno najpomembnejši; naša ušesa so ključni merilni instrument!
Skrbna optimizacija vseh podrobnosti vezja in ciljno usmerjen izbor delov najvišjega razreda tvorita osnovo za vsak pristen vrhunski izdelek. Tukaj je potrebno veliko natančnega dela, da razumemo vse zvočne vplive in ustrezno optimiziramo rezultat. Na najvišji ravni se pravi napredek v kakovosti zvoka lahko zgodi le z globokim vpogledom v korelacije in dosledno implementacijo v zasnovo vezja.
Naše izdelke razvija strastna in izkušena ekipa inženirjev v Nemčiji, izdelujejo pa jih izključno podjetja s certifikatom ISO po vsej Evropi, da bi izpolnili zahteve naših strank po visoki kakovosti. Pred pakiranjem in pošiljanjem je vsaka naprava podvržena temeljitemu končnemu pregledu.
Toda nad vsemi sta strast do glasbe in dobro zasnovana tehnologija. Samo tako združeni so izdelki, ki so povsem prepričljivi.

Albert Einstein je nekoč rekel: "Vse je treba čim bolj poenostaviti, vendar ne preprosteje."
S tem aforizmom je zadel žebljico na glavico.


Zgodovina
Skoraj tri desetletja Lindemanna. Če pogledam nazaj, je bil nor čas, a tudi dober čas od zgodnjih začetkov v devetdesetih letih do tehnološko usmerjenih naprav sedanjosti. Naša rdeča nit, ki je nikoli nismo izgubili, so bile vedno vrhunske vezijske ideje, najnovejše proizvodne metode in odprtost do novih trendov in tehnologij. Prvi ojačevalnik z ultra hitrim tokovnim odzivom leta 1993, prvi CD predvajalnik s ponovnim vzorčenjem leta 1999, prvi nemški SACD predvajalnik leta 2001 ... samo nekaj primerov. Mnogi od teh izdelkov se še vedno dobro obnesejo v domovih navdušenih strank.


Izdelki


Proizvajalec: LINDEMANN AUDIO
Limetree PHONO II je naša izjava za vse prijatelje vinilnih plošč. Visokokakovostni predojačevalec za vašo zbiralno kartušo. Z uporabo najnovejših tehnologij in delov smo oživili zasnovo vezja iz obdobja cevnih ojačevalnikov. Rezultat je absolutno vreden poslušanja!  Pričakujte izjemn..
€599,00
Brez DDV:€490,98
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)