Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
JMR – JEAN MARIE REYNAUD

JMR – JEAN MARIE REYNAUD

JMR - Jean-Marie Reynaud obstaja že pol stoletja in je postal stalnica v hi-fi krajini. Medtem je sin Jean-Claude prevzel večino bakle, tako da se zdi, da je znanje in izkušnje podjetja zagotovljeno za naslednjih 50 let. S širokim naborom monitorjev, talnih stojal in aplikacij za domači kino se najde nekaj za vsakogar. V tovarni Saint-Hilaire vse izdelujejo obrtniki, ki v tem poslu delajo že desetletja.


Izdelki


BLISS Jubilee sledi konceptu, ki ga je uvedel BLISS Silver, ki je bil prvi v svojem času deležen strogega in strogega ujemanja vseh svojih komponent. Namen te tehnike je doseči popolno podobnost električnih in mehanskih zmogljivosti para zvočnikov za popolnoma harmoničen glasbeni rezultat. BLISS Ju..
€ 2.190,00
Brez DDV:€ 1.795,08
Zelo živahen in igriv, zna rokovati z barvami in toni s presenetljivo lahkoto za zvočnik svoje kategorije. Njegovi visoki srednji toni so sijoči in svilnati, hkrati natančni in zelo meseni. Njegov bas je neverjeten glede na njegovo glasnost in v tem registru ne čutimo niti frustracije niti pomanjkan..
€ 1.230,00
Brez DDV:€ 1.008,20
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)