Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

ISOTEK SYSTEMS

IsoTek je angleško podjetje, ki izdeluje nagrajene izdelke za optimizacijo porabe energije za sisteme hi-fi in domači kino.
Naše visoko specializirane omrežne klimatske naprave aktivno čistijo energijo, pridobljeno iz vaših stenskih vtičnic, preden doseže vaš hi-fi ali avdio-vizualni sistem, naša paleta napajalnih kablov pa to izboljšavo še izboljša. Naše rešitve pokrivajo široko paleto sistemov in zagotavljajo pomembne nadgradnje zmogljivosti po konkurenčnih cenah. Izdelke IsoTek uporablja več kot 100.000 strank v več kot 45 državah in so si prislužili številna priznanja specializiranih avdio in AV publikacij po vsem svetu.
Prepoznani smo kot vodilni v tehnologiji čiste energije, kar potrjujejo zelo cenjene blagovne znamke zabavne elektronike, ki so uporabile IsoTek pri razvoju in predstavitvi svojih izdelkov, vključno z Arcam, Denon, Genesis Advanced Technologies, Marantz, Monitor Audio, Nordost , Onkyo, Pioneer, PMC, Primare, Roksan in TEAC Esoteric. Vsi izdelki IsoTek so zasnovani za namen, proizvedeni v Evropi in izdelani, da trajajo.


Edinstvene tehnologije IsoTek izboljšujejo kakovost zvoka in slike s filtriranjem omrežne električne energije in uravnavanjem njene distribucije, kar zagotavlja čisto in stabilno napajanje avdio in AV opreme.
Naši izdelki zagotavljajo tudi neprekosljivo zaščito pred poškodbami, ki jih povzročijo udari strele in napetostni sunki, ter podaljšujejo življenjsko dobo dragocenih elektronskih komponent.
Od osnovne serije Discovery do revolucionarne serije Ultimate, IsoTek ustvarja nagrajene izdelke, ki ustrezajo vsakemu sistemu in vsakemu žepu, vsi pa so edinstveno učinkoviti pri odstranjevanju hrupa v diferencialnem in skupnem načinu.
Izboljšave, ki jih komponente IsoTek prinašajo kakovosti zvoka, so takojšnje in globoke. Nizka raven hrupa se zniža in zvok postane bolj osredotočen z zmanjšano zrnatostjo in izboljšano jasnostjo. Nizki toni so strožji in bolje definirani, visoki toni pridobijo več prostora in "zraka", celotna glasbena izvedba pa je videti bolj trdna in dinamična ter zato bolj "resnična". V sistemih AV je kakovost slike podobno izboljšana z bogatejšimi barvami, izboljšano globino in večjo ločljivostjo. Odkrijte IsoTek in sprostite polni potencial svojega sistema.


Izdelki


Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
Initium je nov začetni napajalni kabel podjetja IsoTek, zasnovan tako, da nudi visokokakovostno delovanje po izjemno pošteni ceni. Initium je nujen za zamenjavo vseh vaših brezplačnih standardnih črnih plastičnih napajalnih kablov, katerih cena je zasnovana tako, da ne ustreza kakovosti.Tehnični..
€ 89,00
Brez DDV:€ 72,95
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
IsoPlug tvori prvo obrambno linijo pred omrežnim hrupom – preprosto priključite napravo v morebitne proste stenske vtičnice in vklopite vtičnico. Njegova zasnova temelji na industrijskem standardu konfiguracije delta filtra prek treh polov električnega omrežja in zagotavlja zelo učinkovite rezultate..
€ 129,00
Brez DDV:€ 105,74
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
Nova IsoTekova Mini Mira je bila razvita posebej za tradicionalne CRT televizorje, LCD, plazma in projektorje. Ne samo da čisti napajalnik in izboljšuje kakovost slike in zvoka, ampak nudi tudi neprekosljivo zaščito. Edinstvena prenapetostna zaščitna vezja in "trojni resonančni sistem" ustavijo "nav..
€ 350,00
Brez DDV:€ 286,89
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
Premier je začetni napajalni kabel IsoTek, vendar je njegova uporaba visokokakovostnih materialov in geometrije reprezentativna za kable, ki stanejo nekajkrat več. Osupljiva zmogljivost in vrednost za denar ter dober razlog za zamenjavo vseh brezplačnih standardnih črnih plastičnih napajalnih kablov..
€ 177,91
Brez DDV:€ 145,83
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
Pregled Syncro Uni vključuje edinstveno elektroniko za izničenje enosmernega toka, ki ponovno uravnoteži omrežni sinusni val za dramatično zmanjšanje/utišanje brnenja transformatorja. Ta prefinjen izdelek se lahko uporablja neodvisno za posamezno komponento ali v kombinaciji z drugim čistilnikom moč..
€ 604,91
Brez DDV:€ 495,83
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
6-smerni razdelilnik moči, praktična distribucija moči neposredno v omariPrvotni Aquarius je bil eden najbolj dostopnih napetostnih optimizatorjev za visokokakovostne avdio sisteme. Novi model V5 postavlja koncept Aquarius na višjo raven. Zaradi 35% večje bakrene plasti prevodniških tirov se je najv..
€ 2.536,59
Brez DDV:€ 2.079,17
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
6-smerni razdelilnik moči, praktična distribucija moči neposredno v omari. Elektra vrača IsoTek-ove legendarne večkratne in individualne čistilne sisteme nazaj na privlačno ceno. Elektra je torej stroškovno najučinkovitejša nadgradnja čiščenja IsoTeka. Enosmerni upor je blizu idealne vrednosti nič o..
€ 1.621,59
Brez DDV:€ 1.329,17
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
V5 Gemini je popolnoma posodobljena različica našega kompaktnega, nagrajenega EVO3 Polaris, ki ima samo dve izhodni vtičnici z nazivno močjo 10 A. Gemini je stroškovno učinkovita nadgradnja, zasnovana za enostavne avdio ali avdio-vizualne sisteme z dvema škatlama ali kot sredstvo za razširitev napaj..
€ 401,59
Brez DDV:€ 329,17
Proizvajalec: ISOTEK SYSTEMS
Vaša priložnost, da vstopite v IsoTekovo inovativno in večkrat nagrajeno ponudbo rešitev za čiščenje električnih vodov. Novi V5 Polaris ponuja devetkrat več diferencialnega filtriranja, izboljšano amperažo z zmanjšanim uporom skupaj s 60-odstotno izboljšano upornostjo enosmernega toka. V tem novem m..
€ 706,59
Brez DDV:€ 579,17
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)