Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

HEGEL

Danes je Hegel ena najbolj uveljavljenih blagovnih znamk na trgu hi-fi, ki proizvaja integrirane, pred in močnostne ojačevalnike ter nekatere najsodobnejše in izpopolnjene digitalno analogne pretvornike (DAC).

Hrbtenica vsakega Heglovega ojačevalnika je naša patentirana tehnologija SoundEngine2. Ta tehnologija zmanjša popačenje na neprekosljive ravni, kar omogoča boljšo ločljivost, širšo zvočno kuliso in dinamičen odziv nizkih tonov.

Naši osrednji izdelki so integrirani ojačevalniki z vgrajenim DAC in pretakanjem. Tukaj nenehno izboljšujemo kakovost digitalnih zvočnih signalov, hkrati pa dodajamo uporabniku prijazne funkcije, kot sta Spotify Connect in Roon Ready. Integrirani ojačevalniki Hegel so odlično zveneče glasbene naprave vse-v-enem, ki se popolnoma prilegajo vsakemu zvočniku po vaši izbiri. Zaradi enostavne uporabe in minimalističnega dizajna se idealno prilegajo vsakemu domu in notranjosti. V zadnjih letih smo se osredotočili na naš popolnoma analogni nabor izdelkov. Rezultati so gramofonski predojačevalnik Hegel V10 ter referenčna pred- in močnostna ojačevalnika P30A in H30A. V10 je povsem nov pogled na staro tehnologijo. Z našimi obsežnimi izkušnjami pri načrtovanju najsodobnejših diskretnih tranzistorskih vezij smo izdelali gramofonski predojačevalnik kot še noben drug. Je nevtralen, dinamičen in izjemno razkrivajoč. Vse naše znanje smo uporabili pri ojačanju in ga uporabili za en cilj - seči navzdol v ploščo in razkriti vsak delček glasbe. P30A in H30A sta naša nova referenčna pred- in močnostna ojačevalnika. P30A in H30A z novo zasnovo in močno nadgrajenimi zvočnimi kakovostmi postavljata novo lestvico glede tega, kar lahko dosežejo ojačevalniki Hegel. P30A je zelo vsestranski, izjemno tih in naravno zveneč predojačevalnik, ki je lahko srce katerega koli vrhunskega avdio sistema. H30A je zver med močnostnimi ojačevalci, ki lahko z avtoriteto in lahkoto poganja vse znane zvočnike. Nikoli ne zveni prisiljeno, le sproščeno in muzikalno. Skupaj sta popolna kombinacija za ljubitelje glasbe. Z V10, P30A in H30A, dodanimi v linijo, smo zelo ponosni, da predstavljamo najpopolnejši nabor ojačevalnikov v Heglovi zgodovini.

Zgodba
Zgodba se začne leta 1988, ko se je Bent Holter, študent na Tehnični univerzi v Trondheimu (NTNU), odločil napisati diplomsko nalogo o načrtovanju ojačevalnih tranzistorjev. To je bilo storjeno, da bi znanstveno opisali težave običajnih Hi-Fi ojačevalnikov in jih, če je bilo mogoče, rešili v prihodnjem razvoju. Največja težava so bila popačenja, ki jih povzročajo posamezne ojačevalne stopnje. Holter ni mogel sprejeti dejstva, da je signal popačen. Glavna težava je bilo popačenje, ki ga je povzročala elektronika ojačevalnika. Boj proti popačenju običajno pomeni poslabšanje drugih parametrov, vključno s faktorjem dušenja. Holter se je odločil odmakniti od klasičnih konceptov in razvil proces, ki je postal osnova tega, kar danes poznamo kot SoundEngine Technology. Mnogi oboževalci Hegla se sprašujejo, od kod prihaja ime podjetja. V prostem času je Bent igral v rock metal skupini The Hegel Band. Ko je skupina potrebovala ojačevalce za koncerte, je predlagal, da jih sestavi sam. Njegove ideje so dobile konkretno obliko, vendar je bilo za izboljšanje tehnologije potrebno veliko denarja. Na pomoč je prišel Telenor, eno največjih podjetij v telekomunikacijski industriji. Zgodnja devetdeseta so bila obdobje začetnega vzpona znamke. Najprej je Bent pridobil patent za svojo rešitev, zdaj znano kot SoundEngine. Kasneje sta bila razvita DAC (1994) in prvi CD predvajalnik (1996) (1996). V naslednjih osmih letih je podjetje vztrajno izboljševalo svojo ponudbo izdelkov in iz leta v leto ustvarjalo večji dobiček. Ko je nastopila finančna kriza, je večina podjetij takoj sprejela defenzivno strategijo, kar je pomenilo zmanjševanje stroškov. Toda Hegel je imel popolnoma drugačno strategijo. Za razvoj še boljših naprav so bili angažirani novi inženirji, kar je nekaj časa kasneje vodilo do popolnoma novih konceptov D/A pretvornikov in inovativnih izdelkov. Danes je Hegel ena najbolj uveljavljenih blagovnih znamk na Hi-Fi trgu. Proizvajajo integrirane ojačevalnike, pred- in močnostne ojačevalnike, CD-predvajalnike in nekatere najnaprednejše in sofisticirane D/A pretvornike. Tehnologija SoundEngine je bila šele začetek. Danes ima Hegel v svojem portfelju še šest inovativnih in patentiranih tehničnih dosežkov. Podjetje ima distributerje v 54 državah. Izdelki Hegel se prodajajo po vsem svetu. Nagrade in kritike v tisku govorijo same zase.


Izdelki


Proizvajalec: HEGEL
H120, ki stoji na ramenih GIANTS, nosi ponosno zgodovino ojačevalnikov HEGEL. Večkrat nagrajeni dizajni, ki so skozi leta navduševali poslušalce s svojo kombinacijo surove dinamike in občutljive naravnosti. H120 nosi to dediščino s seboj, vendar v manjšem in cenovno ugodnejšem paketu. "Če sem videl..
€ 2.495,00
Brez DDV:€ 2.045,08
H190 H190
-15 %
Proizvajalec: HEGEL
H190 je ojačevalnik z zmožnostmi pretakanja DLNA, ki lahko predvaja glasbo s katere koli platforme za pretakanje, vključno z AirPlay. Z nastavljivimi vhodi, vrhunskim DAC in sprednjim izhodom za slušalke lahko uživate v enostavni uporabi z vrhunsko kakovostjo zvoka. V anodiziranem črnem aluminiju z ..
€ 2.970,75 € 3.495,00
Brez DDV:€ 2.435,04
Proizvajalec: HEGEL
Hegel H20 vključuje najnovejšo različico Hegel FET tehnologije. Praktična prednost H20 FET tehnologije je bolj ritmičen zvok. Enostavno je boljši pri poustvarjanju bas linije. Drug pomemben element je odstranitev harmoničnega odmeva v višjih frekvencah, kar ima za posledico veliko več podrobnosti te..
€ 5.995,00
Brez DDV:€ 4.913,93
Proizvajalec: HEGEL
H30A je Orkester. S svojo izjemno močjo ujemanje zvočnikov ni več problem. Orkester lahko igra na katerem koli "prizorišču", pa naj gre za velike stadione ali majhne kletne klube, s svojo neprekosljivo spretnostjo in pozornostjo do detajlov pa nobena glasba ni prevelik izziv. Prenaša vso glasbo, kot..
€ 17.995,00
Brez DDV:€ 14.750,00
Proizvajalec: HEGEL
H390 je UPORNIK, saj ponuja veliko zmogljivosti naših referenčnih izdelkov, čeprav po nižji ceni. UPORNIK, ki v enem integriranem izdelku ponuja enako kot drugi v dveh ali treh. UPORNIK, ki zagotavlja zvok svetovnega razreda, osupljivo moč in je opremljen s priročnimi storitvami. Morda mislite, da ..
€ 6.495,00
Brez DDV:€ 5.323,77
Proizvajalec: HEGEL
MOJSTER muzikalnosti. KOMANDANT katerega koli kompleta zvočnikov. H590 je ime Heglovega ultimativnega integriranega ojačevalnika. H590 vključuje uporabniku prijazne storitve, kot je Apple AirPlay, hkrati pa vključuje ultra visoko zmogljive formate, kot je DSD. S tehnologijo SoundEngine 2 in Heglovo ..
€ 10.995,00
Brez DDV:€ 9.012,30
Proizvajalec: HEGEL
H600 je naš referenčni integrirani ojačevalnik. S svojimi 303 wati pri 8 ohmih, faktorjem dušenja 4000 in zmogljivostjo pogona 2 ohmov lahko ta močan ojačevalnik z zaupanjem in lahkoto poganja kateri koli zvočnik. Ojačevalnik ima dvojno mono zasnovo, ki ga kar najbolj približa zmogljivosti dveh mon..
€ 11.499,00
Brez DDV:€ 9.425,41
Proizvajalec: HEGEL
Merilo INTELIGENCE je sposobnost SPREMEMBE, je rekel Albert Einstein. Verjamemo, da smo s H95 to izjavo upravičili. H95 je res pameten nakup. To ni samo ojačevalnik, ampak tudi popolna rešitev za pretakanje s pretakanjem AirPlay in UPnP. Popolnoma skrbi za sodobno generacijo digitalnega pretakanja. ..
€ 1.695,00
Brez DDV:€ 1.389,34
Proizvajalec: HEGEL
P20 je naš začetni predojačevalnik in ponuja cenovno dostopna vrata v linijo izdelkov Hegel Reference. Oblikovanje P20 ni bila naloga, ki smo jo jemali zlahka. Veliko idej in konceptov je bilo vzetih od njegovega večjega brata. Čeprav so pomanjšane, številne dobre lastnosti ostajajo - ogromna zvočna..
€ 3.295,00
Brez DDV:€ 2.700,82
Proizvajalec: HEGEL
P30A je dirigent. Z umirjenostjo in nadzorom prenaša vse podrobnosti, veličino, občutek in kompleksnost katerega koli glasbenega dela. Z natančnim časovnim razporedom in strokovnim razumevanjem partiture in glasbenikov Dirigent predvaja glasbo tako, kot naj bi zvenela. Obvladuje nizki jazz, stadions..
€ 7.995,00
Brez DDV:€ 6.553,28
Proizvajalec: HEGEL
Hegel V10 je povsem nov pogled na staro tehnologijo. S 30-letnimi izkušnjami pri načrtovanju najsodobnejših diskretnih tranzistorskih vezij smo izdelali gramofonski predojačevalnik, kakršnega še ni bilo. Je nevtralen, dinamičen in izjemno razkrivajoč. Vse svoje znanje smo uporabili pri razširitvi in..
€ 1.495,00
Brez DDV:€ 1.225,41
Proizvajalec: HEGEL
V svetu, ki je poln možnosti za prenos glasbe, zvočnih formatov, načinov stiskanja in storitev pretakanja, se lahko predvajanje glasbe zdi izjemno. Kar bi moralo biti enostavno in prijetno, nenadoma postane zapleteno in stresno. Predvajanje CD-ja na Vikingu ni. To je samo veselje. Viking je pravi do..
€ 4.999,00
Brez DDV:€ 4.097,54
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)