Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
HARBETH

HARBETH

Prav poseben zvočnik za prav posebnega poslušalca...

Podjetje Harbeth je bilo ustanovljeno pred štiridesetimi leti za komercializacijo BBC-jevih raziskav in razvoja zvočnikov. Odličen začetek, a le prvi korak na naši poti k popolnemu zvoku. Današnji zvočniki Harbeth so veliko bolj pregledni, bolj živi, ​​bolj dinamični, bolj odprti in bolj resnični, ker je to omogočila tehnologija, kot je ekskluzivna tehnologija RADIAL2™. Vse pristne napredke smo vključili v najnovejše zvočnike Harbeth, ki so, kot boste slišali sami, v razredu zase glede naravnega zvoka.

Rečeno nam je, da je gravitacija k lastništvu zvočnikov Harbeth pogosto osebna pot po drugih na koncu nezadovoljivih odločitvah. Razumemo, a obstaja bližnjica. Ko postane želja, da glasbo postavite na prvo mesto, pobeg v najbolj oddaljene kotičke glasbenega sveta iz varnosti in udobja vašega doma bistvenega pomena za vaše dobro počutje, dovolite našim prodajalcem, da pokažejo, kako posebna je izkušnja Harbeth.

Družina Harbeth sega od P3ESR ​​v velikosti škatle za čevlje vse do mogočnega vodilnega zvočnika Monitor 40.3. Vsi so na voljo v čudovitih furnirjih in vsi dihajo s svetovno znanim, odprtim, naravnim zvokom Harbeth. Dobrodošli v naravnem zvoku doma.


Izdelki


Proizvajalec: HARBETH
Ikona jasnosti in podrobnosti BISTVENA NEVTRALNOST IN NARAVNO TONALNO RAVNOVESJE Dovolite, da senzacionalni glasbeni trenutki zaživijo v udobju vašega doma z večkrat nagrajenim srednje velikim zvočnikom C7ES-3 XD. Ta zvočnik, ki je znan po natančnem tridimenzionalnem zvoku, bo naredil vtis tudi ..
€ 4.450,00
Brez DDV:€ 3.647,54
Proizvajalec: HARBETH
Zvočna omarica za kritičnega poslušalca IZPOLNJEVANJE ZVOČNIKA BBC LS5/9 Harbethova oblikovalska ekipa je na novo opredelila vrline zvočnika, ki je prejel priznanja po vsem svetu, na novo intenzivnost. Omogoča razkritje redke preglednosti zvoka in uživanje v njem. Najmanjši Harbeth, ki je bil iz..
€ 5.250,00
Brez DDV:€ 4.303,28
Proizvajalec: HARBETH
Absolutni vrhunec dizajna zvočnikov PRIPOROČAMO KOT "NAJBOLJ GLASBENI MONITOR VSEH ČASOV" Rezultat strastnega in neumornega iskanja zvočne popolnosti. Zgrajena na uspehu globalno nagrajenega M40.2 40th Anniversary, ta nova generacija Harbeth dosega preskok v zagotavljanju zmogljivosti. Osupljiv..
€ 21.500,00
Brez DDV:€ 17.622,95
Proizvajalec: HARBETH
Izjemen zvok, ki prihrani prostor   DALEČ NAJBOLJŠA ITERACIJA 'BBC MINI-MONITORJA' Harbethova razvojna ekipa je ponovno definirala, kaj je mogoče s tem zvočnikom za uporabo kjer koli. Dokončana prenova maksimira potencial zmogljivosti Harbethove ekskluzivne 110 mm RADIAL2™ Cone tehnologije – zag..
€ 3.115,00
Brez DDV:€ 2.553,28
Proizvajalec: HARBETH
Najboljši britanski domači monitor   ZVOČNIK, KI JE EKSPLICITEN IN RESNIČNO LEP Dokončni zvočnik Harbeth zagotavlja vrhunsko zvočno izkušnjo visokega razreda. SHL5plus XD dobi najboljše od Harbethovega 200 mm bas/srednjega zvočnika RADIAL2™ v ohišju, ki je spretno zasnovano v skladu s pionirsko ..
€ 6.250,00
Brez DDV:€ 5.122,95
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)