Meni
Your Cart
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO
GRAND MASTER-OPTIČNE, DS AUDIO

DS AUDIO
GRAND MASTER

Vstopite v naslednjo generacijo ... vstopite v velikega mojstra.

»Veliki mojster je tako resnično vrhunski v ločljivosti, preglednosti, prostorski rekreaciji, nevtralnosti in katerem koli drugem parametru, ki ga lahko imenujem, da je nemogoče, da ne bi rekel, čemur se običajno poskušam izogniti: 'To je morda najboljša kartuša, kar sem jih kdaj slišal. .'« - Ken Kessler Hi Fi novice 2021

Neodvisna razporeditev LED in fotodetektorja za levi in desni kanal
Nov sistem optičnih kartuš Grand Master je bil optimiziran z implementacijo neodvisne razporeditve LED in fotodetektorja za levi in desni kanal. Posledično se je izhodna napetost kartuše močno povečala s 40 mV na 70 mV. Kartuša Grand Master ponuja a
močno izboljšano razmerje S/N v primerjavi s stabilnimi sorodniki, kar ima za posledico še nižjo raven hrupa in veliko večjo glasbeno jasnost.

Teža senčne plošče zmanjšana za več kot 50%
Implementacija neodvisnih LED-jev levega in desnega kanala omogoča optimizacijo položaja optičnega sistema in zahteva uporabo nove plošče za senčenje, katere velikost je bila znatno zmanjšana v primerjavi z našimi prejšnjimi zasnovami.
Poleg tega zmanjšanja velikosti se je material, uporabljen za izdelavo senčilne plošče, spremenil iz aluminija (kot se uporablja v kartušah druge generacije) na 99,9 % čisti berilij.

Diamantna konzola
Kartuša Grand Master, prva za DS Audio, vključuje kombinacijo diamantne konzole in pisala microridge. Struktura telesa kartuše je bila zasnovana tako, da spodbuja največjo togost. Poleg teh funkcij Grand Master uporablja notranje ožičenje, ki je 1,6-krat debelejše od uporabljenega v kartušah druge generacije, da zmanjša impedanco.

Napajalna enota in enota izenačevalnika sta popolnoma ločeni enoti
Izenačevalnik DS Audio Grand Master ima ločene izenačevalnike in napajalne enote, vsaka v popolnoma neodvisnih ohišjih. Uporaba 2,34 milijona uF in 2,97 milijona uF elektrolitskih kondenzatorjev v izenačevalniku oziroma napajalnih enotah je povzročila znatno močnejšo zasnovo napajanja in omogočila izboljšano reprodukcijo globljih nizkih frekvenc.
Poleg tega izenačevalnik Grand Master vključuje posebne filmske kondenzatorje, izdelane po meri po specifikacijah DS Audio, in neindukcijske navitne upore. Zasnova vključuje skupno tri transformatorje, od katerih ima vsak 1½-krat večjo zmogljivost kot pri DS Master 1. Po en za levi in desni kanal, tretji pa skrbi za napajanje optične kartuše.

Skupaj 6 izbirnih nizkofrekvenčnih mejnih točk
Izenačevalnik Grand Master ponuja tako enojni izhod RCA kot uravnotežen XLR izhod ter skupno 6 izbirnih nizkofrekvenčnih izklopnih točk, da se omogoči prilagoditev Grand Masterja, da se brezhibno poveže s katerim koli hi-fi sistemom.

  • Proizvajalec: DS AUDIO
  • Model: dsaudio_ds_grandmaster

Informativna cena:
(vključuje 22% DDV)