Meni
Your Cart
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO
DS E1-OPTIČNE, DS AUDIO

DS AUDIO
DS E1

Sprememba igre

"Mislim, da bi lahko bila šesta največja sprememba na področju kartuš v zadnjih treh desetletjih. Ostalih pet? njegovi starejši bratje in sestre." - Hi Fi novice Ken Kessler

Uporaba vibracijskega sistema enake zasnove kot DS Master1 in DS-W2 ter DS002
DS-El ima žični vzmetni mehanizem, ki je enakega dizajna kot DS Master 1 ter DS-W2 in DS002. Z njegovo implementacijo dosežete visoko ločitev kanalov in stabilno predvajanje glasbe.
Poleg tega je z razporeditvijo položaja reže na mestu blizu konice igle mogoče pridobiti informacije z večjo svežino.

Konzola iz aluminija z eliptično iglo
Tako kot dražje kartuše DS Audio je tudi ohišje kartuše DS-E1 obdelano iz aluminija in odmeva njihov značilen dizajn za najboljšo optično zmogljivost. DS 002 ima aluminijasto konzolo in eliptično iglo za natančno reprodukcijo glasbe, posnete na albumu vinilne plošče.

Majhna velikost, velika zmogljivost
Izenačevalnik DS-El uporablja operacijski ojačevalnik v središču svojega ojačevalnega vezja, kar močno zmanjša število potrebnih komponent. To prav tako omogoča, da ima DS-E1 izjemno kompaktno obliko, približno 1/3 velikosti izenačevalnika DS-002, hkrati pa še vedno ponuja svetovno vodilno zmogljivost, ki ste jo pričakovali od DS Audio.

Ponosno izdelano na Japonskem
DS-E1 ima natančno strojno obdelano aluminijasto ohišje, element, ki si ga deli s svojimi slavnimi sorodniki. Vsak DS-E1 je izdelan ročno v obratu DS Audio v mestu Sagamihara.

  • Proizvajalec: DS AUDIO
  • Model: dsaudio_ds_e1

Informativna cena:
€ 2.750,00
(vključuje 22% DDV)