Meni
Your Cart
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO
DS 003-OPTIČNE, DS AUDIO

DS AUDIO
DS 003

Dedovanje esence Velikega Mojstra

»DS 003 jasno kaže, kako tehnologija trickle-down koristi stranki, hkrati pa ohranja vrstni red. Čeprav je blizu osupljivemu Grand Masteru, dovolj razlik zagotavlja, da lahko oba obstajata: DS 003 je bolj živahen od obeh, Grand Master bolj subtilen. Kljub temu, če si lahko privoščite velikega mojstra, ga kupite. Če ne morete, vas bo osupljivi DS 003 še vedno navdušil.” Ken Kessler Hi Fi News

Neodvisna razporeditev LED in fotodetektorja za levi in desni kanal
Novi sistem optičnih kartuš DS003 je bil optimiziran z implementacijo neodvisne razporeditve LED in fotodetektorja za levi in desni kanal. Posledično se je izhodna napetost kartuše močno povečala s 40 mV na 70 mV. Kartuša DS003 ponuja močno izboljšano razmerje S/N v primerjavi s svojimi stabilnimi sorodniki, kar ima za posledico še nižjo raven šuma in veliko večjo glasbeno jasnost.

Teža senčne plošče zmanjšana za več kot 50 %
Implementacija neodvisnih LED-jev levega in desnega kanala omogoča optimizacijo položaja optičnega sistema in zahteva uporabo nove plošče za senčenje, katere velikost je bila znatno zmanjšana v primerjavi z našimi prejšnjimi zasnovami. Poleg tega zmanjšanja velikosti se je material, uporabljen za izdelavo senčilne plošče, spremenil iz aluminija (kot se uporablja v kartušah druge generacije) na 99,9 % čisti berilij.

Aluminijasta konzola in aluminijasto telo
Kartuša DS003 je kombinacija aluminijaste konzole in pisala za stik z linijo. Ohišje vložka je izdelano iz aluminija, struktura pa je zasnovana tako, da zagotavlja največjo togost. Poleg teh funkcij uporablja DS003 notranje ožičenje, ki je 1,6-krat debelejše od uporabljenega v kartušah druge generacije, da lahko

Spremenjena debelina vezja in debelina bakrene folije.
V primerjavi z izenačevalnikom DS002 je bila debelina vezja spremenjena z 1,6 mm na 2,0 mm, debelina bakrene folije pa s 35µ na 70µ. Poleg tega izenačevalnik DS003 omogoča izbiro mejne frekvence za nizkofrekvenčno območje med štirimi vrstami, kar vam omogoča, da izberete izhod, ki se bolje ujema z vašim sistemom.

Ročno izdelano vezje na Japonskem
Vsak sestavni del, uporabljen v naših izdelkih, testirajo in ocenijo naši strokovni japonski tehniki.
Poleg uporabe posebnega tiskanega vezja je zasukana povezava nog komponent še en dokaz odlične pozornosti DS Audio do podrobnosti. Vsak izdelek je ročno izdelan, kakovost pa zagotavljajo naši usposobljeni inženirji.

  • Proizvajalec: DS AUDIO
  • Model: dsaudio_ds_003

Informativna cena:
€ 5.900,00
(vključuje 22% DDV)