Meni
Your Cart
ST 50-Fono pripomočki, DS AUDIO
ST 50-Fono pripomočki, DS AUDIO
ST 50-Fono pripomočki, DS AUDIO
ST 50-Fono pripomočki, DS AUDIO
ST 50-Fono pripomočki, DS AUDIO
ST 50-Fono pripomočki, DS AUDIO

DS AUDIO
ST 50

Čistilo za iglo – prvi dodatek DS Audio

Lepilno čistilo za iglo, ki ne umaže konice igle s kemičnimi snovmi


Čistilo ST-50 Stylus je opremljeno z gelom za čiščenje mikro prahu, posebej zasnovanim za uporabo v čistih laboratorijih
Čistilni gel ST-50's je izdelan iz uretanske smole, razvite posebej za nadzor atmosferskega mikroprašu v čistih prostorih. Za izpolnjevanje določenih standardov za takšne aplikacije so potrebne izredno učinkovite čistilne lastnosti. ST-50 vam nudi najboljše pri čiščenju pisala. Številna čistila za pisala med postopkom čiščenja uporabljajo prekomerno silo za pisalo in konzolo. DS Audio ST-50 očisti vaše pisalo s silo sledenja, nastavljeno na tonski ročici.

Vrhunski materiali, vključeni v fantastičen nov dizajn
Optimizirajte svoj sistem za predvajanje vinil in uživajte v najvišji stopnji slušnega zadovoljstva. Ta ekskluzivna zasnova bo dopolnila vaš avdio sistem, kar je bistvenega pomena za vse fanatike vinilnega zvoka. Ohišje je izdelano iz aluminijastega bloka, preden je skrbno brušeno do popolnosti. Nato je ponikljan in nameščene so natančne lasersko izrezane oznake in usnjena blazina. Končni izdelek je čudovit predmet, ki odraža visoke standarde kakovosti, ki jih predstavlja DS Audio.

Pralni uretanski čistilni gel
DS Audio ST-50 vam vedno zagotavlja najboljšo zmogljivost čiščenja pisala. Uretanski gel je pralen in za večkratno uporabo. Preprosto ga nežno sperite pod vodo iz pipe in pustite, da se suši 30 minut na sobni temperaturi. Njegova učinkovitost čiščenja bo popolnoma prenovljena.

  • Proizvajalec: DS AUDIO
  • Model: dsaudio_st_001

Informativna cena:
€ 90,00
(vključuje 22% DDV)