Meni
Your Cart
B-7 CERAMIC-Gramofonske ročke, GOLD NOTE

GOLD NOTE
B-7 CERAMIC

VRHUNSKO VISOKO NATANČNA ROČICA

 

TIHA FUNKCIONALNOST

Popolnoma zasnovana tonska ročica bi morala delovati po svojih najboljših močeh z vsako odjemno dozo, saj zagotavlja enostavno namestitev in preprosto uporabo, tako kot B-7 Ceramic. Naša izjemna ročica B-7 Ceramic, skrbno ročno izdelana v Italiji in posebej zasnovana tako, da se gramofonska kartuša potopi globoko v vinil, oživi najbolj naravno in podrobno možno zvočno zmogljivost.

B-7 Ceramic ima visoko natančne keramične kroglične ležaje, ki jih v Nemčiji izdeluje GRW – izključno izdelani za Gold Note. Posebej obdelani in zapečateni, da se ohrani njihova celovitost in izjemna natančnost, kar je ključni dejavnik za omogočanje neslišne funkcionalnosti, da lahko kot še nikoli prej uživate v vsaki posamezni in najfinejši niansi vaših zapisov.

 

VRHUNSKI MATERIALI

Efektivna dolžina B-7 Ceramic 242 mm z 19 mm previsom omogoča enostavno namestitev na kateri koli gramofon. S fino strojno obdelano protiutežjo iz nerjavečega jekla nudi popolno prilagoditev nastavitve za skoraj vse gramofonske kartuše. Po želji so na voljo dodatne uteži za obdelavo fono kartuš z večjo maso.

Izdelana iz aluminija, keramike in titana, je B-7 Ceramic naš vodilni model ročice, absolutno potrebena za pridobitev najboljšega iz vsakega pravega High-End avdio gramofona.

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_b-7ceramic

Informativna cena:
€ 2.190,00
(vključuje 22% DDV)