Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
ESPRIT HIGH END AUDIO CABLES

ESPRIT HIGH END AUDIO CABLES

Od posnetka do vaših ušes ste skrbno izbrali vir, ojačitev in zvočnike za vaš sistem visoke ločljivosti. Da bi vam omogočil, da izkoristite vse njegove lastnosti in razkrijete vso njegovo muzikalnost, je Esprit razvijal več kot 20 let in sledil specifičnemu cilju: zagotoviti prenos glasbenega sporočila z največjo zvestobo izvirnemu posnetku ter z najbolj tekočim in najbolj tekočim. naravna artikulacija, ki deluje kot pravi vektor muzikalnosti v središču vašega sistema.

Vsaka paleta kablov predstavlja vrhunec metodičnih raziskav prevodnikov in izolatorjev, ki jih nenehno izvaja Esprit, da bi ustvaril najučinkovitejše izdelke, podvržene najzahtevnejšim testom in poslušanju v celotnem razvojnem procesu. Espritovo znanje in izkušnje ter sposobnost za inovacije (zlasti z lastniškimi priključki) se negujeta tudi z nenehnim dialogom s strankami v iskanju najbolj glasbenih rešitev.


ESPRIT IN DUH GLASBE
Duh glasbe" je Espritov slogan od leta 1997. Uteleša cilj podjetja ustvariti najbolj pristne izdelke in reproducirati glasbo v najboljši možni meri. Richard Cesari, izvršni direktor in ustanovitelj Esprita, je po izobrazbi elektromehanik. Ob spodbudi prijateljev je svojo strast in ljubezen do glasbe dvignil prek avdio kablov. Po njegovem mnenju je izraz "high-end" ultimativna predstavitev visoke zvestobe - najbližji možni korak živi glasbi. Esprit še naprej oskrbuje ljubitelje hifi s kakovostnimi analognimi kabli. Vsak od teh kablov ima svoja značilna imena – Alpha, Beta, Kappa, Celesta, Eterna, Aura, Lumina, Eureka in Gaia.

V SRCU GLASBE
Kabli Esprit so zasnovani tako, da prenašajo glasbeni signal znotraj vašega sistema visoke ločljivosti, ne da bi ga spreminjali, hkrati pa ohranjajo popolno kakovost posnetka. Naša strast do glasbe ter dolgoletna raziskava in poslušanje poskrbijo, da je reprodukcija zvoka zelo naravna in tekoča, kar ustvarja bogato in podrobno glasbeno sporočilo, ki daje veliko čustev.

DELIMO NAŠO STRAST
Ekstremna prefinjenost kablov Esprit zagotavlja, da je vsak izdelek, ki zapusti našo delavnico, izjemen. Lahko odgovorimo na potrebe najzahtevnejših avdiofilov, tistih, ki iščejo referenčne kable, izdelane s strastjo. Izolacija je zagotovljena s pozornostjo, ki jo namenjamo komponentam, od njihove izbire do našega najprimernejšega proizvodnega procesa.

PONOSNI SMO NA SVOJE STROKOVNO ZNANJE
Esprit je svoje strokovno znanje pridobil z nenehnim razvojem svojih modelov in proizvodnih metod. Svetujemo profesionalcem in avdiofilom, ki iščejo resnično in naravno glasbeno izkušnjo. Kot rezultat večletnih raziskav in tehničnega znanja, kabli Esprit ponujajo neprimerljivo kakovost zvoka.Izdelki


Proizvajalec: ESPRIT CABLES
Je naša vstopna raven, vendar podeduje tehnologije, ki si jih je zamislil Esprit od svojega nastanka. Vso našo ljubezen smo vložili v model Alpha, da vam omogočimo odkriti glasbeno vesolje, sestavljeno iz bogastva in preglednosti, pri čemer ostanete v dosegu zahtevnih glasbenih navdušencev z njihovi..
€ 240,00
Brez DDV:€ 196,72
Proizvajalec: ESPRIT CABLES
Z dodatkom zračnih izolatorjev in delnih zaslonov, kabli linije Beta dosegajo izjemno kakovost reprodukcije zvoka, zagotavljajo čistost glasbenega signala in stabilnost, ki ji ni para niti pri mnogih vrhunskih avdiofilskih modelih. Beta kljub temu ostaja zelo dostopna, vendar jo podrobnosti njene pr..
€ 340,00
Brez DDV:€ 278,69
Proizvajalec: ESPRIT CABLES
Z razširitvijo osnovnih konceptov, značilnih za Esprit, vendar z uporabo trojne zračne izolacije in podvojitve vodnikov na kablih zvočnikov, ki so sedaj razporejeni v asimetrične zavoje, modeli serije Kappa potisnejo kazalec še dlje. Odkrili ga boste, ko boste poslušali skozi njihovo sposobnost, da ..
€ 500,00
Brez DDV:€ 409,84
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)