Meni
Your Cart

6000A PLAY

6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
6000A PLAY -Integrirani, AUDIOLAB
AUDIOLAB
6000A PLAY
Brezžični predvajalnik za pretakanje zvoka
Audiolab 6000A Play je najnovejši dodatek k svetovno priznani seriji 6000.
Audiolab 6000A Play je kombinacija slavnega in v razredu vodilnega integriranega ojačevalnika 6000A s priznanim brezžičnim predvajalnikom za pretakanje zvoka 6000N Play vseobsegajoča avdio rešitev z bogatimi specifikacijami.
6000A Play, ki se prilagaja sodobnemu svetu pretakanja glasbe, vendar ohranja vsa nagrajena analogna in digitalna avdio vezja iz 6000A, ponuja skoraj univerzalno združljivost z viri.

DTS Play-Fi omogočen
Audiolab 6000A Play vključuje priznano platformo DTS Play-Fi® za vgrajeno brezžično predvajanje v visoki ločljivosti (do 24 bitov / 96 kHz z združljivimi storitvami, kot sta TIDAL ali Qobuz). Pretakate lahko iz katerega koli vira v vašem brezžičnem omrežju, vključno s pametnimi telefoni, tablicami ali osebnimi računalniki ter pogonom NAS. Torej, ne glede na to, kako želite predvajati svojo glasbo, bo Audiolab 6000A Play zagotovil izjemno zmogljivost.

Popolno partnerstvo
Platforma DTS Play-Fi ponuja obilico glasbenih možnosti z vsega sveta. Spotify, Qobuz, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster, KKBox in Sirius XM, če naštejemo le nekatere. Prebrskajte po radijskem vodniku s tisoči postaj in podcastov ali pretakajte iz domačega medijskega strežnika z združljivostjo DLNA.
Predvsem pa audiolab 6000A Play ponuja prilagodljivost brez kompromisov. Z globokimi, dobro definiranimi nizkimi toni, izrazitimi srednjimi toni in sladkimi, subtilnimi visokimi toni – 6000A Play ponuja odprto okno za predvajano glasbo, kot bi moral vsak odličen hi-fi, poslušalca pritegne z naravno, neprisiljeno energijo, ki v celoti odseva izvorni material.

Ključne funkcije
Celotno analogno in digitalno vezje, ohranjeno iz nagrajenega in vodilnega v svojem razredu integriranega ojačevalnika Audiolab 6000A z vgrajeno tehnologijo brezžičnega pretakanja
Ojačitev moči razreda AB: 2x50 W na 8 ohmov; 2x75 W na 4 ohme aptX Bluetooth pretakanje
Referenčni DAC ESS Sabre32 ES9018K2M – kot ga vidimo v nagrajenem audiolabu 6000A
Trije digitalni filtri, ki jih lahko izbere uporabnik
Aktivni filter po DAC razreda A
Nizkošumna gramofonska stopnja JFET MM
Namenski tokovno povratni ojačevalnik za slušalke
Trije načini delovanja – Integrirani način; Način pred napajanjem; Pred model
Ethernet povezava – žična internetna povezava za aplikacije z visoko pasovno širino
Namenski visokozmogljiv gramofonski vhod MM
Ločeni prednapajalni deli za fleksibilnost delovanja
Avtomatsko aktiviranje opreme preko 12V sprožilca
Funkcija samodejnega stanja pripravljenosti
Tehnologija Wi-Fi® DTS Play-Fi pretaka glasbo prek standardnih omrežij Wi-Fi in zagotavlja popolnoma sinhroniziran zvok brez zakasnitve in brez izgube kakovosti zvoka.
Pretakanje zvoka brez izgub Pretakajte v 24-bitni/192 kHz z združljivimi storitvami pretakanja in formati datotek.
Multi-room Uživajte v glasbi v vsaki sobi vaše hiše. Vse naenkrat, odlično sinhronizirano, brez zamika. Vi imate nadzor.
Aplikacija DTS Play-Fi Preprosto prenesite brezplačno aplikacijo in takoj pošljite skladbe prek Wi-Fi na kateri koli zvočnik v kateri koli sobi v hiši.
Enostavna nastavitev Brez prijav, brez zapletenih računalniških nastavitev. Samo prenesite aplikacijo in v nekaj minutah ste pripravljeni poslušati.
Kateri koli operacijski sistem Popolnoma združljiv z vsemi operacijskimi sistemi: Apple iOS, AndroidTM, Windows® PC in Fire OS.

Tehnologija brezžičnega prenosa
DTS Play-Fi je vrhunski brezžični zvok za celoten dom, ki je zdaj na voljo v največjem ekosistemu blagovnih znamk na svetu. Pretakajte svojo najljubšo vsebino z osupljivo kakovostjo zvoka iz vsake naprave, ki jo imate.
Vsi izdelki DTS Play-Fi so brezhibno interoperabilni, tako da lahko najdete popoln zvočnik za vsako sobo in veste, da bodo vsi skupaj ustvarjali čudovito glasbo.

Celoten domači zvok, preprosto:
DTS Play-Fi pošilja zvok iz mobilnih naprav v zvočnike po vsem domu z uporabo lastniške tehnologije pretakanja, sinhronizacije in avtentikacije.

Končno svoboda izbire
Vsak posamezen izdelek DTS Play-Fi odlično deluje z vsemi ostalimi, ne glede na blagovno znamko, tako da dobite ogromno možnosti za prilagoditev vašega doma in eno preprosto, elegantno izkušnjo poslušanja.
DTS Play-Fi ponuja neprimerljivo izbiro avdio izdelkov za vaš dom, od kompaktnih zvočnikov na baterije do zmogljivih zvočnih palic, ki so jih izdelale najbolj cenjene avdio znamke v poslu. Nič več ne ogrožajte svojega sloga ali okusa, če želite dobiti visokokakovostno brezžično zvočno rešitev.

Deluje z vsako napravo, ki jo imate
Seveda je vaša glasba vedno blizu. In vemo, da imate v življenju vse vrste naprav. Zato je DTS Play-Fi izdelan posebej za pametne telefone, tablice in osebne računalnike.
Imamo programsko opremo, ki je preprosta za uporabo za Android, iOS, Kindle Fires in Windows. Podpiramo tudi pretakanje prek Spotify Connect. Kakor koli želite igrati, preprosto deluje.
DTS Play-Fi ponuja neprimerljivo izbiro avdio izdelkov za vaš dom, od kompaktnih zvočnikov na baterije do zmogljivih zvočnih palic, ki so jih izdelale najbolj cenjene avdio znamke v poslu. Nič več ne ogrožajte svojega sloga ali okusa, če želite dobiti visokokakovostno brezžično zvočno rešitev.
  • Proizvajalec: AUDIOLAB
  • Model: audiolab_6000A PLAY

Informativna cena:
€ 1.099,00
(vključuje 22% DDV)

Specifications

Technical Specifications
Gain (max.)+8dB (Line), +55dB (Phono MM)