Meni
Your Cart
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER
N150-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
N150

Visokozmogljiv predpomnjen glasbeni strežnik/streamer
1 x reža za 2,5-palčni trdi disk ali pogon SSD (namesti uporabnik)
USB digitalni izhod


Pametna odločitev za zdravo obsedene s proračunom

N150 predstavlja vstopno točko v Aurenderjevi ponudbi glasbenih strežnikov/streamerjev. Zagotavlja izjemno zvočno zmogljivost in je popoln model, ki ga lahko izberete, če na primer nadgrajujete avdio sistem na prenosniku. N150 je najnovejša ponovitev legendarnega N100H in vključuje več nadgradenj in izboljšav, ki ga popeljejo na novo raven zvočne zmogljivosti in funkcionalnosti. Srce N150 je na novo določen Intelov dvojedrni CPE z nizko porabo energije, ki zagotavlja tiho obdelavo za zaželeno tiho ozadje, iz katerega bo prihajala vaša glasba. K nižjemu hrupu pri delovanju prispevata tudi nova 2X izolirana gigabitna vrata LAN in izjemno čist USB-izhod Audio Class 2.0. Poleg tega je vgrajen neprekinjen napajalnik (UPS) na osnovi superkondenzatorja za varen zagon N150 v primeru nenadnega izpada električne energije. Razširili smo tudi možnosti za notranjo shrambo glasbene knjižnice, tako da smo zagotovili pladenj HDD/SSD, dostopen enemu uporabniku, ki omogoča vrsto pogona in kapaciteto po vaši izbiri. In če pretakate 100 %, so trdi diski popolnoma nepotrebni!

N150 je kompaktna komponenta, ki vključuje vse, kar je potrebno za brskanje in pretakanje glasbe visoke ločljivosti iz Tidal, Qobuz, Spotify ali internetnega radia z uporabo naše namenske aplikacije Aurender Conductor. Če želite v N150 dodati digitalne datoteke, obstaja možnost dodajanja enega 2TB ali 4TB trdega diska ali 1TB, 2TB, 4TB, 8TB SSD, da se popolnoma prilagodi velikosti vaše knjižnice datotek. In N150 obravnava skoraj vse oblike datotek. Podprte ločljivosti USB-izhodnih datotek »čistega« razreda Audio Class 2.0 vključujejo 32-bitno/384kHz, 1-bitno, 2,8MHz (DSD64); 1-bitni, 5,6 MHz (DSD128), 11,2 MHz (DSD256) in DSD512. Posodobljeno in izboljšano s povsem novim dvojedrnim procesorjem, nizkošumnim linearnim napajalnikom in povečanim sistemskim pomnilnikom prinaša večjo zvestobo vašim digitalnim datotekam in tokovom. Čudovito obdelano aluminijasto ohišje ima 3,0-palčni zaslon AMOLED, ki prikazuje ime albuma in pesmi v alfanumerični obliki.

Vse glasbene strežnike Aurender nadzira naša ekskluzivna aplikacija Aurender Conductor, ki je podprta na iPad, iPhone, telefonih in tablicah Android.

N150, kot velja za vse modele Aurender, ima koristi od vključujoče zasnove, kar pomeni, da je vsa potrebna tehnologija, potrebna za streženje datotek ali pretakanje glasbe, vključena v eno zvočno komponento. Ta pristop zagotavlja visoko stopnjo stabilnosti, zanesljivosti in predvidljivosti delovanja, kar se odraža v vrhunski kakovosti zvoka in uporabniški izkušnji.


Inovativna tehnologija
Digitalni glasbeni predvajalnik N150 vključuje tehnologijo, ki izhaja iz naših najboljših modelov v razredu. Na primer, polprevodniški 240 GB predpomnilnik MVMe za predvajanje odpravlja zakasnitev in možnost izpada, ki je pogosto povezana z uporabo naprav za shranjevanje IT, kot so NAS in pogoni USB za predvajanje glasbe. In naš namenski visokozmogljiv digitalni zvočni izhod Audio 2.0 USB ima napajalno vezje z izjemno nizko stopnjo hrupa za zagotavljanje neokrnjenega digitalnega toka v povezani DAC. N150 ima veliko koristi od tehnologije »curcle down« iz naših veliko dražjih modelov, zaradi česar oba zagotavljata zvočno zmogljivost, ki je nižja od njegove cene. Aurenderjev edinstven sistem prilagodljivega shranjevanja vam omogoča, da se odločite za količino pomnilnika, potrebno za vašo knjižnico datotek, in želeno vrsto pogona, HDD ali SSD. Vsak disk je nameščen ob nakupu, kadar koli pozneje ali nikoli, če pretakate 100 % časa.

Gigabit Ethernet LAN vrata za omrežno povezljivost
Za omrežno povezljivost, pretakanje, nadgradnje in prenos datotek ima N150 vrata Gigabit Ethernet skupaj z dvema podatkovnima priključkoma USB 2.0 za kopiranje datotek s trdega diska USB ali ključka USB.

Kopiranje vsebine
Nalaganje glasbe v vaš Aurender je preprosto in enostavno. Izbirate lahko med dvema metodama, odvisno od tega, kje se trenutno nahaja vaša digitalna glasbena knjižnica – neposredno iz pomnilniške naprave USB ali prek omrežja iz NAS.

Aplikacija Aurender Conductor prevzame nadzor nad vašo glasbo
Aplikacija Aurender Conductor spremeni vaš iPad, iPhone, telefon ali tablični računalnik Android v zelo vsestranski uporabniški vmesnik za glasbene strežnike Aurender, kar olajša upravljanje, ogledovanje, predvajanje in pretakanje glasbenih zbirk visoke ločljivosti. Do vseh dovoljenj, vedenja in funkcij Aurender Music Server/Streamer lahko preprosto dostopate prek menija Nastavitve v aplikaciji Aurender Conductor. V Conductor sta vgrajeni storitvi pretakanja brez izgub Tidal in Qobuz (potrebna je naročnina). Spotify Connect in internetni radio sta na voljo tudi kot alternativna vira glasbe. Ko uporablja pretočno storitev, Aurender obravnava pretočno vsebino na enak način kot datoteke, shranjene interno (samo Tidal in Qobuz), tako da so vse funkcije in operacije enake za obe knjižnici. Pravzaprav je preprosto združiti pretočno vsebino v svojo knjižnico datotek, tako da je vsa vsebina videti ena in ista.

MQA Core Decoder (izbirni nakup v aplikaciji)
Aurenderjeva nadgradnja jedrnega dekoderja MQA omogoča prvo odpiranje za predvajanje datotek MQA prek ne-MQA certificiranega DAC pri frekvenci do 88,2 kHz ali 96 kHz. Core Decoder lahko tudi zagotovi prvo odvijanje DAC-jem s certifikatom MQA, ki to potrebujejo, da lahko DAC izvede končno upodabljanje.

Podpora za USB HD in NAS (Network-Attached Storage).
Najboljše delovanje je doseženo, ko je glasba shranjena v notranjem pomnilniku Aurenderja. Vendar pa je platforma Aurender zmožna brezhibno integrirati vsebino, shranjeno na NAS ali zunanjem trdem disku USB, z uporabo AMM (Aurender Media Manager).

Omrežno pretakanje s predvajanjem v predpomnilnik pogona SSD (SSD).
Ko je pesem ali album izbran iz aplikacije Aurender Conductor, se ta specifična glasba predpomni na 240 GB SSD z notranjega trdega diska in N150 bo nato predvajal neposredno s SSD. To zmanjša obrabo nameščenega shranjevalnega pogona, saj po nalaganju v predpomnjen pogon shranjevalni pogon ne deluje. Poleg tega s predpomnjenjem skladb na SDD za predvajanje odpravi morebitno poslabšanje kakovosti zvoka in celo izpade zaradi neoptimalne omrežne povezave na primer iz pogona NAS.

Namenski zvočni izhod USB razreda 2.0 z napajalnim vezjem brez šuma
Naš namenski izhod USB Audio Class 2.0 je zasnovan za zagotavljanje izjemno preglednega zvočnega signala, brez šuma in zaščiten pred zunanjimi električnimi ali RFI motnjami.

Linearni napajalnik
Popolnoma linearni napajalnik zagotavlja čisto in stabilno napajanje CPE-ja in izhodnega zvočnega vezja. Linearni napajalniki so znani po svoji zmožnosti zagotavljanja širokega dinamičnega razpona, globokega in močnega nizkofrekvenčnega odziva ter široke in globoke zvočne scene.

Oddaljena internetna tehnična podpora
V malo verjetnem primeru boste morda potrebovali tehnično podporo, lahko to storite kar v aplikaciji Aurender Conductor. Pošiljanje zahteve za oddaljeno podporo iz naše aplikacije omogoča inženirjem, da hitro diagnosticirajo in odpravijo težave prek interneta, če se kdaj pojavijo.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_n150

Informativna cena:
€ 3.900,00
(vključuje 22% DDV)