Meni
Your Cart
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik-Glasbeni strežniki, AUDIOLAB

AUDIOLAB
9000N Mrežni predvajalnik

Novi 9000N, razvit kot popoln spremljevalec digitalnega pretakanja za vodilno serijo audiolab 9000, je rezultat več kot triletnega razvoja in inovacij za zagotavljanje kritično stabilnega brezžičnega (in žičnega) predvajanja digitalne glasbe visoke ločljivosti.

Digitalni obraz
Serija audiolab 9000, ki je bila predstavljena v začetku leta 2022, ponazarja sloves podjetja Audiolab pri zagotavljanju vodilnih ojačevalnikov v svojem razredu in, v zadnjem času, predvajanja CD-jev. Po prodoru na vstopno raven pretakanja z neverjetno uspešnim, večkrat nagrajenim 6000N Play in pred kratkim 7000N Play, smo nestrpno pričakovali višji razred 9000N!
9000N je odgovor na serijo 9000 in njen naravni napredek k bolj vrhunski hi-fi rešitvi, hkrati pa odgovarja na ogromno povpraševanje strank po trdno zgrajeni in brezhibno dodelani pretočni komponenti.

Prilagodljiv in sposoben
Format 9000N odraža čisto eleganco 9000A in ujemajočega se CDT. Opremljen z vrtljivimi krmilniki in brez gumbov (razen stikala za vklop), ima 9000N tudi 4,3-palčni barvni zaslon, kot ga najdemo v preostalih serijah – popolno okno za predstavitev vaših digitalnih glasbenih datotek ... vključno s polno umetnine barvnega albuma!
Zaslon prikazuje različne informacije na bolj vizualno privlačen način kot večina drugih pretočnih naprav, od katerih so se mnoge tradicionalno zanašale na spremljajočo aplikacijo za operativne povratne informacije ter uporabniški nadzor in vmesnik. Zaslon 9000N ponuja popolne kontrole menija, vrsto možnosti in uporabniških nastavitev, vključno z večjezično izbiro in splošnimi možnostmi prikaza.

Najbolj impresivno je, da zaslon 9000N prikazuje podrobnosti podatkov o formatu, informacije o predvajanju in, kot je omenjeno zgoraj, barvni prikaz umetnine albuma. Slike albuma so vidne na privzetem zaslonu za predvajanje, lahko pa jih tudi razširite za zaslon za predvajanje, ki je poudarjen s slikami. Zaslon lahko celo nastavite tako, da prikaže VU meter v "analogni" ali "digitalni" obliki, ki prikazuje ravni decibelov v realnem času za levi in desni kanal - zadovoljiva grafična predstavitev glasbe med predvajanjem. Za bolj minimalistično možnost se lahko zaslon zatemni ali popolnoma izklopi, kot uporabnik želi.

Pretakajte kot v sanjah
Ponosno razvit za kombinacijo neverjetno zmogljive in enako stabilne pretočne platforme z audiolabovim digitalnim znanjem in izkušnjami, svetovno vrhunsko izvedbo DAC in pretokom signala ter intuitivnim splošnim uporabniškim vmesnikom serije 9000 za vrhunsko pretočno rešitev.
Aplikacija audiolab 9000N ponuja takojšen dostop do Qobuz in Tidal s popolnim dostopom do hi-res in MQA vsebine, kot tudi do Spotify, internetnega radia TuneIn in sistemov glasbenih strežnikov UPnP ter digitalnih zvočnih datotek, shranjenih na napravah USB HDD.
Aplikacija ponuja funkcijo inteligentnega iskanja in popoln dostop do, nadzor in celo ustvarjanje uporabniško določenih seznamov predvajanja, map in funkcij združevanja albumov. Informacije o datoteki, podrobnosti o skladbi in funkcije iskanja, izbire in kompilacije aplikacije v aplikaciji so lahko dostopne. Uporabniki Qobuz in Tidal bodo z veseljem vedeli, da je v nasprotju z nekaterimi drugimi aplikacijami in platformami skladbe visoke ločljivosti in Master Quality Authenticated (MQA) mogoče enostavno prepoznati z ikonami v sami aplikaciji, pri čemer vam ni treba skakati med storitvijo in aplikacije naprave za iskanje takšne vsebine.
Za razliko od primerljive tehnologije drugih proizvajalcev, 9000N ponuja brezžično predvajanje prek povezave Wi-Fi, ki ni odvisna samo od, čeprav včasih prednostne žične/ethernetne povezave. To skupaj s celotno podobo albuma in integracijo nabora čipov ESS9038Pro DAC predstavlja več naprednih funkcij, s katerimi se ponaša 9000N.
Vendar pa tudi ni omejena na aplikacijo audiolab 9000N; 9000N ponuja tudi predvajanje prek Airplay II ter Tidal Connect in Spotify Connect za tiste, ki imajo raje lastniško aplikacijo storitve pretakanja.

In da dodate na impresiven seznam združljivosti digitalne avdio platforme, je 9000N pripravljen za Roon. Naprave Roon Ready so omrežni predvajalniki z vgrajeno Roonovo lastno tehnologijo pretakanja, povezani prek vašega etherneta ali WiFi omrežja.

Digitalno vezje
Strojna oprema temelji na jedrnem mikrokontrolerju Quad Arm® Cortex®-A53 z 1,8 GHz na jedro. Ti zmogljivi "možgani" v ozadju sistema zagotavljajo brezhibno, stabilno delovanje in dodatne prednosti, kot je predpomnjenje naslovnic albumov; za hitrejše nalaganje priloženih umetniških datotek, s čimer izboljšate uporabniško izkušnjo in vizualno estetiko.
Vse od občudovanega M-DAC, ki je bil predstavljen pred več kot desetletjem, je Audiolab znan po zmogljivosti svojega vezja DAC. 9000N vključuje ES9038PRO – osemkanalni DAC čip, ki predstavlja vrhunec trenutne serije Sabre ESS Technology. To spremlja lastniško vezje, ki kar najbolje izkoristi arhitekturo čipa HyperStream II in tehnologijo Time Domain Jitter Eliminator za dinamični razpon brez primere in ultra nizko popačenje.
Nobeno podjetje ne ve več o tem, kako kar najbolje izkoristiti tehnologijo Sabre DAC, kot Audiolab, saj je z njo delal leta skozi več generacij izdelkov. Čeprav so dosledno tehnično odlični, je te DAC čipe tudi izziv implementirati z največjim učinkom in jih je treba vključiti v zasnovo vezja izdelka, pri čemer je treba skrbno izkoristiti njihov polni zvočni potencial. Aktivni filter po DAC je kritičen element in Audiolab je razvil novo vezje, ki je popolnoma prilagojeno, da kar najbolje izkoristi ES9038PRO.
9000N omogoča tudi popolno dekodiranje , tehnologije pretakanja v visoki ločljivosti. To pomeni, da se celoten postopek dekodiranja s tremi odvitji izvede interno, v nasprotju s samo končnim odpiranjem na način "upodabljalnika" MQA, zaradi česar je 9000A odličen ojačevalnik za naročnike Tidalove stopnje "HiFi Plus", kjer Tidal Masters (MQA) vsebino lahko najdete. Je tudi uradno preizkušen Roon, kar zagotavlja brezhibno delovanje v avdio okolju Roon.

Vsestranska povezljivost
Kot bi pričakoval vsak ljubitelj audiolaba, 9000N vključuje najsodobnejšo digitalno-analogno pretvorbo signala. 9000N ponuja povezljivost prek analognih izhodov XLR ali RCA. Kot samostojni polni dekoder MQA se lahko uporablja s katerim koli ojačevalnikom ali sekundarnim predojačevalnim sistemom, ki ponuja analogne povezave. Nadaljnja čarovnija se uporablja z digitalnim izhodom in možnostjo »MQA Pass through function«. Za uporabnike, ki morda uporabljajo enako zmogljiv DAC (na primer lastniki 9000A), lahko 9000N pretaka in pretaka nedotaknjen signal MQA (na primer od Tidal ali Qobuz), ki ga lahko sekundarni DAC nato dekodira. To ponuja dodatno funkcionalnost in vsestranskost, da ne omenjamo popolnoma čistega pretoka signala – prednost za čistunce.

Vrhunski zvok, ki strelja v zvezde in ne stane premoženje
Serija 9000 vstopa na področje pretakanja z namenom, da bi prinesla utelešenje cenovno dostopnega zvoka višjega cenovnega razreda – kakovost izdelave, na katero smo lahko ponosni, vsestransko funkcionalnost brez kančka kompromisov in zmogljivost, ki zagotavlja vsako podrobnost glasbe in jo pripelje do življenje v privlačnem slogu. Zagotavlja izjemno zvočno doslednost v vseh vrstah digitalnih in analognih virov, vedno glasbeno privlačnega, a tudi prefinjenega.

  • Proizvajalec: AUDIOLAB
  • Model: audiolab_9000n

Informativna cena:
€ 2.799,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti