Meni
Your Cart
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER
AP20-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
AP20

Eleganca. Prefinjenost. Resolucija. Gracioznost.

Če je kdaj Aristotelov pregovor: "celota je večja od vsote svojih delov" uporaben v zvoku, velja za AP20. In glede na kakovost in količino delov v tej enačbi, to veliko pove.
AP20 zagotavlja zvočno zmogljivost brez primere z integriranim ojačevalnikom. Vključuje najboljše ojačevalne module razreda D na svetu v dvojni mono konfiguraciji, analogni R2R relejski nadzor glasnosti in predojačevalni del, Aurenderjev najboljši DAC, vhod glavne ure, izhod za slušalke, nabor digitalnih in analognih vhodov in izhodov , in najbolj sofisticiran linearni napajalni blok, ki ga je Aurender kdaj uporabil.
rezultat? Zvočna komponenta, ki obarva vsak glasbeni ton s popolnim realizmom. Z občutljivim pridihom, ki je podprt z ogromnim prostorom za prehode in dinamična nihanja, AP20 poganja tudi najzahtevnejše obremenitve zvočnikov in oddaja zvočno kuliso, ki je hkrati ekspanzivna in lasersko osredotočena. Vsa ta predstava s srcem Aurenderja.
Druge integrirane rešitve ojačevalnikov na trgu lahko nudijo podporo za pretakanje, ki ga nadzoruje aplikacija, vendar so v skoraj vseh primerih uporabniška izkušnja, upravljanje knjižnice in mehanizem za predvajanje programske opreme naknadna misel, ki zahteva programsko in strojno opremo tretjih oseb, da opravi delo. V primeru AP20 je več kot 10 let vodilnih izkušenj v industriji naredilo Aurender digitalno izvorno komponento izbire v najboljših avdio sistemih na svetu. Zdaj sta ta isti celostni mehanizem digitalnega predvajanja in uporabniška izkušnja na voljo z integriranim ojačevalnikom, ki popolnoma odpravlja potrebo po več komponentah in kablih.
Preprosto dodajte zvočnike in uživajte v vrhunski HiFi izkušnji brez vseh HiFi omaric.


Ključne funkcije

UHD ojačevalnik razreda D
Obstajajo standardni ojačevalni moduli razreda D in moduli za vrhunski razred D. AP20 uporablja najboljše, kar je na voljo. Ojačevalnik Eigentakt-1ET400A, ki ga je zasnoval znani znanstvenik Bruno Putzeys, je brez digitalne grobosti ali hladnosti, ki se pogosto govori o ojačevalnikih razreda D. Z impresivno specifikacijo, ki se odraža v njegovi izjemni zvočni zmogljivosti, dvojni mono ojačevalni del AP20 predstavlja najnovejšo tehnologijo ojačevalcev svetovnega razreda D.

Izjemno tiho linearno napajanje
Večina rešitev za ojačevalnike razreda D uporablja tako imenovane stikalne napajalnike, ker so učinkoviti, delujejo hladno in so poceni. Na žalost jih običajno spremljata šum in popačenje na poti signala, kar ima za posledico zvočno predstavitev, ki nima naravne analogne milosti. Na tipičen Aurenderjev način AP20 uporablja ŠEST diskretnih toroidnih transformatorjev za napajanje CPE, leve in desne kartice DAC, procesorja FPGA in napajalne izhodne stopnje.

Aurenderjev najboljši DAC
Aurender je oblikoval AP20 za tiste, ki želijo preprostost večnamenske naprave, ne da bi pri tem žrtvovali visoke ravni ločljivosti, preglednosti in vrhunskega zvoka. Vrhunski del DAC AP20 temelji na integriranem dvojnem mono DAC modulu AKM4497 in ponuja popolno dekodiranje PCM, DSD in MQA visoke ločljivosti na najvišji ravni.

Analogni nadzor glasnosti
V vsakem sistemu na kakovost zvočne predstavitve pomembno vpliva shema nadzora glasnosti predojačevalnika. Zanimivo je, da ima AP20 analogni nadzor glasnosti domene, ki temelji na sistemu stopenjskega dušilnika R2R. Nadzor glasnosti te kakovosti je izjemno nenavaden v digitalnem integriranem ojačevalniku in je glavni razlog, da AP20 zagotavlja tako naraven, odprt zvok.

Sistem za ustvarjanje takta OCXO
Natančni sistem za generiranje takta AP20, ki temelji na OCXO, vključuje poljsko programljivo matriko vrat (FPGA) z generatorjem takta pod 100fs, ki zmanjšuje tresenje, za natančno časovno določitev prenosa digitalnih zvočnih podatkov in zmanjšanje tresenja na povsem zanemarljivo raven.

Analogni prehodni vhodi
AP20 ponuja vrsto analognih vhodov, vključno z 1x uravnoteženim XLR in 2x enosmernim RCA, zaradi česar je idealna rešitev za integracijo zunanjih analognih virov v vaš avdio sistem. Navdušenci nad vinilom lahko svoj gramofonski oder povežejo z razpoložljivim analognim vhodom in uživajo v čistem analognem prehodu brez A/D pretvorbe na signalni poti.

Digitalna povezljivost
Z različnimi digitalnimi vhodi, vključno z 1x RCA SPDIF, 1x BNC SPDIF in 2x optičnimi vmesniki TOSLINK, je AP20 dobro opremljen za predvajanje zunanjih digitalnih virov, kot so CD-predvajalniki, multimedijski predvajalniki ali TV-ji prek svojega visokokakovostnega notranjega DAC-a.

Spremenljiv XLR izhod
Visokokakovosten uravnotežen XLR izhod AP20 omogoča uporabniku, da napaja drugi sistem, kot je porazdeljena avdio instalacija ali nizkotonec z vhodom na ravni linije.

Vhod glavne ure
Čeprav je AP20 opremljen z izjemno natančnim taktnim sistemom OCXO, je mogoče tresenje dodatno zmanjšati s priključitvijo generatorja signala glavne ure 10MHz, kot je Aurenderjev MC10.

Vrhunski izhod za slušalke
AP20 ni le odličen ojačevalnik za zvočniške sisteme, ampak ima tudi izhod za slušalke za tihe zvočne trenutke v življenju.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_ap20

Informativna cena:
€ 23.900,00
(vključuje 22% DDV)