Meni
Your Cart
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS100-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
ACS100

Predpomnjenje glasbenega strežnika/pretakalnika z izhodom USB
CD Ripper / Urejevalnik metapodatkov / Dual-HDD Storage / Library Manager


ACS100 je bil razvit kot stroškovno učinkovitejša različica ACS10, ki ponuja številne enake funkcije kot ACS10. ACS100 preprosto ponuja veliko več kot druge konkurenčne znamke v svojem cenovnem razredu.
Kot glasbeni strežnik / streamer ACS100 uživa operativni nadzor prek Aurender Conductor tako za tablične računalnike iPad kot naprave Android. Vse funkcije, ki bi jih pričakovali od Aurenderja, kot so neposreden dostop do vaše glasbe brez nereda, kot tudi v aplikaciji vgrajeni naročniški pretočni storitvi Tidal in Qobuz, Spotify Connect, internetni radio, dekodiranje MQA Core (izbirno), kopiranje CD-jev in napredno urejanje metapodatkov in vodenje knjižnice.

Shranjevanje
ACS100 ponuja dva drsna pladnja na zadnji plošči, ki sta zasnovana za shranjevanje HDD ali SSD diskov po vaši izbiri. Za začetek lahko namestite en pogon in ko se vaše zahteve glede prostora za shranjevanje spremenijo, dodajte drugega ali naložite oba za največjo kapaciteto prostora za shranjevanje.

Kopiranje CD-ja
Aurenderjev mehanizem za kopiranje CD-jev ustvari najboljše zvočne datoteke v kodekih FLAC, WAV ali AIFF po vaši izbiri. Metapodatki se samodejno pridobijo, naslovnico albuma in druge metapodatke pa si lahko ogledate na zaslonu sprednje plošče. Pogon CD-ROM TEAC ekstrahira podatke CD-ja na bit-popoln način z operacijo z enim dotikom in postavi datoteko v mapo, ki jo določi uporabnik za takojšnje predvajanje.

Urejanje oznak in upravljanje knjižnice
Smart Tag Editor je aplikacija za spreminjanje različnih metapodatkovnih polj, ki uporabniku omogoča popravljanje oznak datotek, da ustrezajo njihovim zahtevam glede razvrščanja glasbe. Funkcija kopiranja/premikanja/brisanja omogoča enostaven prenos glasbenih knjižnic iz različnih drugih omrežnih naprav in lahko izvede tudi skeniranje za odstranitev podvojenih datotek.


Predpomnjenje predvajanja
ACS100 uporablja inovativen način predvajanja digitalnih zvočnih datotek. Vsak Aurender uporablja vsaj dva pogona, enega ali več za shranjevanje knjižnice, drugega za predvajanje. Ko uporabnik da ukaz za predvajanje albuma, se glasba premakne iz knjižničnega pogona na predpomnilni pogon SSD, kjer se začne predvajanje. Pogon knjižnice je v prostem teku, kar zmanjša mehanski in električni hrup ter zmanjša obrabo. Z ACS100 ima uporabnik možnost namestitve SSD-jev kot knjižničnih pogonov, kar omogoča, da shranjevanje in predvajanje medijev na osnovi datotek v celoti upravljajo SSD-ji.

Aplikacija Aurender Conductor, opremljena s priročnimi funkcijami za nadzor nad vsemi funkcijami
Aplikacija Aurender Conductor spremeni iPad, telefon ali tablico Android v vsestranski uporabniški vmesnik za vsak glasbeni strežnik Aurender. Do vseh nastavitev in funkcij skeniranja Aurender lahko preprosto dostopate prek menija z nastavitvami, aplikacija pa je opremljena z obsežnimi funkcijami, ki olajšajo brskanje in predvajanje glasbenih zbirk visoke ločljivosti.

Spremljevalna aplikacija ACS Manager
ACS100 ima številne funkcije, ki uporabniku omogočajo popravljanje napačno označenih datotek. Specializirana aplikacija ACS Manager je spremljevalna aplikacija za Conductor in se uporablja za konfiguracijo vseh sistemskih nastavitev, vključno z nastavitvami kopiranja CD-jev, pametnim kopiranjem, premikanjem, brisanjem, preverjanjem dvojnikov, urejevalnikom pametnih oznak in še veliko več.

Najsodobnejše samodejno kopiranje CD-jev
Aurenderjeva programska oprema za kopiranje CD-jev, ki je zasnovana po meri za delo z visokokakovostnim CD-ROM pogonom TEAC, zagotavlja šokantno dobro zvočno kopiranje CD-jev! Sofisticirano odkrivanje in popravljanje napak zagotavlja natančne kopiranje, ki je tehnično boljše od kopiranj, narejenih v računalniku.

V/I vrata
Izhod USB Digital Audio Class 2.0 omogoča, da ACS100 deluje kot glasbeni strežnik/streamer, ko je povezan z zunanjim DAC. Dva podatkovna priključka USB 3.0 (ena na sprednji plošči, ena na zadnji strani) omogočata hiter prenos podatkov na notranje pogone ACS100. Drug USB 2.0, ki se nahaja na zadnji plošči, je mogoče uporabiti za pomnilniške naprave USB ali USB ali za povezavo z Acronova Nimbie AutoLoader (izbirno – dobavlja tretja oseba). Za neposredno povezavo z vašim usmerjevalnikom so na voljo izolirana vrata LAN.

Zmogljivost HDD za shranjevanje velikih glasbenih knjižnic
ACS100 je zasnovan tako, da ga uporabnik prilagodi glede na zmogljivost shranjevanja. Enota je dostavljena brez pogonov, nameščenih v pladnjih za dvojne pogone, tako da mora uporabnik določiti vrsto in zmogljivost pogonov, ki jih namesti. Na primer, če uporabljate dva 4TB pogona SSD (trenutno največji razpoložljivi tip SATA), bi imel ACS100 skupno zmogljivost glasbene knjižnice 8TB.

Napajalnik z integriranim UPS
Napajalni adapter 19 V in neprekinjeno napajanje (UPS) na osnovi »super kondenzatorja« za stabilizacijo ACS100 v primeru nenadnega izpada električne energije.

Podpora za formate visoke ločljivosti
Podprti so vsi glavni kodeki. PCM do 384kHz/32-bit. DSD do 256 DoP. Izvorni DSD do 512.

MQA Core Decoder (izbirni nakup v aplikaciji)
Aurenderjeva izbirna nadgradnja jedrnega dekoderja MQA omogoča "prvostopenjsko" razgrnitev MQA za predvajanje datotek MQA pri frekvenci do 88,2 ali 96 kHz v DAC-je, ki nimajo certifikata MQA.

Oddaljena internetna tehnična podpora
V malo verjetnem primeru boste morda potrebovali tehnično podporo, lahko to storite kar v aplikaciji Aurender Conductor. Pošiljanje zahteve za oddaljeno podporo iz naše aplikacije omogoča inženirjem, da hitro diagnosticirajo in odpravijo težave prek interneta, če se kdaj pojavijo.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_acs100

Informativna cena:
€ 3.950,00
(vključuje 22% DDV)