Meni
Your Cart
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER
ACS10-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
ACS10

Predpomnjenje glasbenega strežnika/pretakalnika z izhodom USB
CD Ripper / Urejevalnik metapodatkov / Dual-HDD Storage / Library Manager


"Aurender želi uničiti vaš računalnik" - Rafe Arnott, AudioStream


Aurender ACS10 je naprava, zasnovana za zmanjšanje odvisnosti od računalnika in drugih izdelkov IT za podporo vašega digitalnega avdio sistema.

Za Aurender je bil vedno cilj razviti zvočno komponento, ki bi nadomestila opravila, ki se običajno izvajajo z računalniki, programsko opremo za urejanje oznak in pogoni NAS. Tega čakanja je konec – z ACS10 računalniki in drugi izdelki IT niso več potrebni za poslušanje ali upravljanje vaše digitalne glasbene knjižnice.

ACS10 se lahko uporablja kot popolnoma funkcionalen glasbeni strežnik in pretočni predvajalnik, ki zagotavlja neokrnjen digitalni izhod prek Aurenderjevih filtriranih in izoliranih avdio vrat USB 2.0.

Vendar pa je najvišja zvočna zmogljivost dosežena pri uporabi ACS10 v kombinaciji z modeli A10, N10 ali W20, kjer bodo kopiranje CD-jev, upravljanje knjižnice, 2X izolirana vrata LAN in močan procesor močno izboljšali izkušnjo Aurender. Za obstoječe uporabnike Aurenderja, ki želijo dodati funkcije kopiranja CD-jev, razširjenega pomnilnika in varnostnega kopiranja ter urejanja metapodatkov, je ACS10 idealen spremljevalec. Za stranke, ki iščejo enako funkcionalnost, vendar v samostojnem strežniku/streamerju z zunanjim USB DAC, lahko ACS10 uporabljajo tudi na ta način.


FUNKCIONALNOST ACS10
Kopiranje CD-ja z enim dotikom z metapodatki in iskanjem naslovnic. Pogon CD-ROM TEAC industrijskega razreda za nalaganje v pladenj.
Izbira kodekov FLAC, WAV in AIFF. Edinstvena uporabniško definirana funkcija depozita ciljne mape.
Acronova Nimbie AutoLoader USB podpora za nenadzorovano kopiranje do 100 CD-jev (Nimbie je izdelek tretje osebe, kupite ga posebej).
Enostavna aplikacija za urejanje metapodatkov za preprosto popravljanje ali spreminjanje metapodatkov, da ustrezajo vašim zahtevam glede razvrščanja
Podpora za uporabo ACS10 kot centralnega pomnilnika knjižnice poleg ali namesto notranjega pomnilnika drugega glasbenega strežnika Aurender.
SmartMerge ACS10 bo prepoznal omrežno priključen W20/N10/A10/N100H/N100C ali X100L in uporabniku omogočil ogled vsebine iz obeh knjižnic, združenih v eno. (Opomba: SmartMerge je mogoče uporabljati samo 1+1, en ACS10 in en glasbeni strežnik Aurender). Poleg tega pripomoček Copy, Move, Delete and Duplicate Checker omogoča nadzor nad organizacijo vaše digitalne glasbene knjižnice brez primere.
Shranjevanje datotek je na dveh 3,5-palčnih trdih diskih. Na voljo tovarniško vgrajen v konfiguraciji RAID 1 (zrcaljenje). Na voljo sta dva modela 8TB x 2 ali 12TB x 2. Uporabnik lahko spremeni tovarniško nastavitev RAID 1, tako da ACS10 zmore skupno kapaciteto shranjevanja 16TB ali 24TB.


Aplikacija Aurender Conductor, opremljena s priročnimi funkcijami za nadzor nad vsemi funkcijami
Aplikacija Aurender Conductor spremeni iPad v vsestranski uporabniški vmesnik za glasbene strežnike Aurender. Do vseh nastavitev in funkcij strežnika Aurender je mogoče preprosto dostopati prek menija Nastavitve, aplikacija pa je opremljena z obsežnimi funkcijami, ki olajšajo brskanje in predvajanje glasbenih zbirk visoke ločljivosti.

Spremljevalna aplikacija ACS Manager
ACS10 je tako poln funkcij, da smo mu morali dati lastno aplikacijo! Spremljevalna aplikacija ACS Manager se uporablja za konfiguracijo vseh sistemskih nastavitev, vključno z nastavitvami kopiranja CD-jev, pametnim kopiranjem, premikanjem, brisanjem, preverjanjem dvojnikov, urejevalnikom pametnih oznak in več.

Najsodobnejše samodejno kopiranje CD-jev
Aurenderjeva programska oprema za kopiranje CD-jev, ki je zasnovana po meri za delo z visokokakovostnim CD-ROM pogonom TEAC, omogoča šokantno dobre kopiranje CD-jev! Sofisticirano odkrivanje in popravljanje napak zagotavlja natančno trganje za odlične zvočne rezultate.

Namenski avdio izhod USB
Visokozmogljiv izhod USB Audio Class 2.0 omogoča, da ACS10 deluje kot glasbeni strežnik/streamer, ko je povezan z zunanjim DAC. Kakovost avdio izhoda USB ACS10 je enakovredna avdio izhodu USB N10.

Ogromna zmogljivost HDD za shranjevanje največjih glasbenih knjižnic
ACS10 je na voljo v dveh različnih konfiguracijah dvojnega trdega diska, ki zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje tudi za največje digitalne glasbene knjižnice. Različice s 16 TB ali 24 TB so tovarniško konfigurirane za zrcaljenje RAID 1, kar pomeni, da je vaša dejanska zmogljivost pomnilnika glasbene knjižnice polovica manjša, druga polovica pa je zrcaljena slika na drugem disku. ACS10 lahko uporabnik prekonfigurira tako, da ne upošteva zrcaljenja in zagotavlja 16 TB ali 24 TB skupnega prostora za shranjevanje, odvisno od modela.

Linearni napajalnik z integriranim UPS
Popolnoma linearni napajalnik in neprekinjeno napajanje (UPS) na osnovi "superkondenzatorja" za stabilizacijo ACS10 v pogojih nenadnega izpada električne energije.

Podpora za formate visoke ločljivosti
Podprti so vsi glavni kodeki. PCM do 786kHz/32-bit. DSD do 256 DoP. Izvorni DSD do 512.

MQA Core Decoder (izbirni nakup v aplikaciji)
Aurenderjeva izbirna nadgradnja MQA Core Decoder omogoča "prvostopenjsko" razgrnitev MQA za predvajanje datotek MQA do 48 ali 96 kHz.

2X izolirana vrata LAN
ACS10 ima 3 vrata LAN, tako da se lahko uporablja kot stikalo Ethernet. Ena od treh vrat LAN je 2X izolirana – uporabite ta 2X izolirana vrata LAN za povezavo z drugim strežnikom/predvajalnikom Aurender, da izolirate strežnik/predvajalnik pred morebitnim šumom, ki ga povzroča povezava LAN. Če uporabljate ACS10 kot samostojni strežnik, uporabite 2X izoliran LAN za neposredno povezavo z usmerjevalnikom.

USB povezljivost
ACS10 ima vrata USB 3.0 za izjemno hitro kopiranje s trdega diska USB. Ima tudi sprednja vrata USB 2.0 (za priključitev Acronova Nimbie AutoLoader) in filtrirana in izolirana vrata USB Audio 2.0, namenjena za neokrnjen zvok.

Oddaljena internetna tehnična podpora
V malo verjetnem primeru boste morda potrebovali tehnično podporo, lahko to storite kar v aplikaciji Aurender Conductor. Pošiljanje zahteve za oddaljeno podporo iz naše aplikacije omogoča inženirjem, da hitro diagnosticirajo in odpravijo težave prek interneta, če se kdaj pojavijo.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_acs10

Informativna cena:
€ 6.690,00
(vključuje 22% DDV)