Meni
Your Cart
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER
A30-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
A30

Predpomnjenje glasbenega strežnika / Streamer / CD Ripper / HDD Storage / Full MQA Decoder DAC / Ojačevalnik za slušalke


A30 je vodilni model Aurenderjeve serije digitalnih glasbenih predvajalnikov z analognim izhodom. Tako kot A10 in A100 je tudi A30 v bistvu glasbeni strežnik/streamer za predpomnjenje z notranjim pomnilnikom in nadzorom prek Aurender Conductor. Aurender A30 vključuje tudi polno tehnologijo dekoderja MQA, ki vam omogoča predvajanje zvočnih datotek in tokov MQA v polni ločljivosti, kar zagotavlja najvišjo možno kakovost zvoka izvirnega glavnega posnetka. Kar razlikuje A30 od drugih, je čista zvočna zmogljivost in izčrpen nabor funkcij. Aurender je zasnoval A30 kot celovito digitalno osrednjo točko vašega sistema, ki zagotavlja uporabne pomočnike, ki običajno niso povezani s tipičnim glasbenim strežnikom. Funkcije, kot so kopiranje CD-jev, visokokakovosten ojačevalnik za slušalke, 10 TB notranjega pomnilnika, izjemno širok barvni zaslon LCD in integrirana zbirka programske opreme za urejanje metapodatkov in orodja za upravljanje knjižnice. Zaradi vsega tega in še veliko več je A30 nov standard zmogljivosti v komponentah digitalnega vira vse v enem.


Integriran dvojno-mono polni dekoder MQA DAC s popolnoma diskretnimi linearnimi napajalniki
Aurender je zasnoval 768 KHz/32-bitni dvojni mono DAC, zasnovan okoli naslednje generacije vodilnega nabora čipov AKM AK4497 DAC z dvojnimi mono linearnimi napajalniki, ki zagotavljajo zvestobo referenčnega razreda. Aurender je zasnoval A30 za tiste, ki iščejo preprostost večnamenske naprave, vendar niso pripravljeni žrtvovati visoke ravni ločljivosti, preglednosti in reprodukcije notranjih podrobnosti. Aurender A30 vključuje popolno tehnologijo dekoderja MQA, ki vam omogoča predvajanje zvočnih datotek in tokov MQA, kar zagotavlja najvišjo možno kakovost zvoka izvirnega glavnega posnetka.

Fleksibilna nastavitev glasnosti
Ko se A30 uporablja kot predojačevalnik, lahko glasnost prilagodite na treh mestih; vrtljivo krmiljenje na sprednji plošči, aplikacija za iPad in priložen IR daljinski upravljalnik. Pri uporabi s predojačevalnikom lahko spremenljivi izhod v nastavitvah nastavite na fiksni neposredni izhod.

Visokozmogljiv ojačevalnik za slušalke
V topologijo A30 je vključen visokokakovosten ojačevalnik za slušalke, primeren za uporabo z najboljšimi slušalkami. Trije različni priključki lahko sprejmejo priljubljene uravnotežene in neuravnotežene priključke, ki jih najdete na najboljših slušalkah in nadgrajenih poprodajnih kablih.

Uravnoteženi (XLR)/neuravnoteženi (RCA) avdio izhodi
Tako uravnoteženi kot neuravnoteženi izhodi so na voljo za vmesnik do predojačevalnika ali ojačevalnika moči. Ko je A30 priključen neposredno na ojačevalnik moči, je analogni izhod nastavljiv tako, da najbolje ustreza občutljivosti uporabljenega ojačevalnika. Dve nastavitvi za uravnoteženo sta 4,0Vrms in 5,4Vrms. Neuravnoteženi izhodi so na izbiro 2,0Vrms ali 2,7Vrms.

Natančna ura na osnovi FPGA z zmanjšanjem tresenja svetovnega razreda
Sistem za natančno generiranje takta vključuje nize vrat, ki jih je mogoče programirati na terenu (FPGA) z generatorjem takta za zmanjšanje tresenja pod 100 fs, ki natančno tempira prenos digitalnih zvočnih podatkov in zmanjša tresenje pod zanemarljivo raven.

Linearni napajalnik za izjemno nizkošumna tla
Popolnoma linearni napajalnik in obsežna zaščita preprečujeta prenos hrupa v občutljive DAC za najboljšo reprodukcijo zvoka. Štirje diskretni toroidni transformatorji napajajo strežniški sistem, digitalni izhod in dvojni DAC.

Linearni napajalnik z integriranim UPS
Popolnoma linearni napajalnik z neprekinjenim napajanjem (UPS) »super kondenzator« za stabilizacijo A30 v primeru nenadnega izpada električne energije.

Aplikacija Aurender Conductor, opremljena s priročnimi funkcijami za nadzor nad vsemi funkcijami
Aplikacija Aurender Conductor spremeni iPad v vsestranski uporabniški vmesnik za vse glasbene strežnike/predvajalnike Aurender. Do vseh nastavitev in funkcij Aurenderja je mogoče preprosto dostopati prek menija Nastavitve, Aurender Conductor pa je opremljen z obsežnimi funkcijami, s katerimi je upravljanje, ogledovanje in predvajanje glasbenih zbirk visoke ločljivosti preprosto. Naročniški storitvi pretakanja TIDAL in Qobuz sta vgrajeni v Aurender Conductor, kar ustvarja brezhibno uporabniško izkušnjo. Združevanje vsebine storitve pretakanja v vašo glavno knjižnico datotek omogoča enostaven dostop do vse vaše najljubše glasbe in možnost mešanja vsebine pri ustvarjanju seznamov predvajanja.

10 TB prostora za shranjevanje na trdem disku s predpomnilnikom pogona SSD za predvajanje
Notranji 3,5-palčni trdi disk A30 zagotavlja 10 TB prostora za shranjevanje, drugi 480 GB polprevodniški pogon pa se uporablja za predpomnilnik glasbe za predvajanje. Če je izbrana pesem ali album že predpomnjen na pogonu SSD, trdi disk ostane v stanju mirovanja. To zmanjša obrabo trdega diska glavne knjižnice. S predpomnilnikom datotek na pogonu SSD za predvajanje sta popolnoma odpravljena električni in zvočni šum, ki nastane zaradi vrtečih se diskov, premikajočih se glav in motorjev.

Namenski zvočni izhod USB razreda 2.0 z napajalnim vezjem z izjemno nizkim šumom
Namenski izhod USB Audio Class 2.0 je zasnovan za zagotavljanje izjemno preglednega zvočnega signala brez šuma in je zaščiten pred zunanjimi elektronskimi motnjami. Uporabite ga lahko na primer, da omogočite A30 vir drugega DAC za drug sistem.

Podpora za USB in NAS (Network-Attached Storage).
Najboljša zvočna zmogljivost je dosežena, ko je glasba shranjena v Aurenderjevem notranjem pomnilniku. Vendar pa je platforma Aurender zmožna tudi nemoteno integrirati vsebine, shranjene na NAS, zunanjem trdem disku USB ali pogonu flash.

A30 Manager Companion App
A30 je tako poln funkcij, da smo mu morali dati lastno aplikacijo! Spremljevalna aplikacija A30 Manager se uporablja za konfiguracijo vseh sistemskih nastavitev, vključno z nastavitvami in vedenjem kopiranja CD-jev. Smart Copy, Move, Delete, Editing in Duplicate Checker so le nekatera orodja za upravljanje knjižnice, ki temeljijo na programski opremi in vam omogočajo organiziranje glasbene knjižnice, kot želite.

Najsodobnejše samodejno kopiranje CD-jev
Aurenderjeva programska oprema za kopiranje CD-jev, ki je bila izdelana po meri, zasnovana in optimizirana za delo z visokokakovostnim CD-ROM-om TEAC, omogoča šokantno dobro kopiranje CD-jev v kodekih WAV, FLAC ali AIFF. Sofisticirana programska oprema za odkrivanje in odpravljanje napak zagotavlja natančno kopiranje digitalnih datotek z odličnim zvokom. A30 podpira Acronova AutoLoader (ni vključen), ki omogoča nenadzorovano in samodejno kopiranje do 100 cd-jev hkrati.

Masivno shranjevanje za največje glasbene knjižnice
A30 je opremljen z enim 3,5-palčnim trdim diskom s kapaciteto 10 TB, ki zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje tudi za največje digitalne glasbene knjižnice.

SSD predpomnilnik
Edinstven za Aurender je njegov sistem predpomnjenja. Medtem ko so glasbene datoteke shranjene na običajnih vrtečih se trdih diskih (HDD), predvajanje vedno poteka s pogona SSD (SSD). Ta metoda omogoča, da se HDD ukvarja samo z nalaganjem vsebine na SSD za predvajanje. Posledica tega je, da imajo pogoni kratek obratovalni cikel, preden prenehajo delovati, kar prispeva k njihovi dolgoročni zanesljivosti.

Podpora za formate visoke ločljivosti
Podprti so vsi glavni kodeki. PCM do 786kHz/32-bit. DSD do 256 DoP. Izvorni DSD do 512.

Povečanje vzorčenja
A30 je zmožen nadvzorčenja datotek, ki niso DSD, na 705,6/768 kHz na analogne izhode. Izberete lahko tudi zvok PCM, da doseže DAC brez sprememb in DAC-u omogočite, da izvede svoje lastno vzorčenje.

Uporabniško nastavljivi analogni in digitalni filtri
Parametre digitalnih in analognih filtrov lahko uporabnik prilagodi za natančno fino nastavitev zvoka, da kar najbolje dopolnjuje avdio sistem, v katerem se uporablja A30. Izberete lahko tovarniško privzeto nastavitev filtra. Vsebina MQA zahteva nastavitev filtra, ki je ni mogoče spremeniti, saj je fiksna za postopek dekodiranja MQA.

Način kritičnega poslušanja
Za najboljšo zvočno zmogljivost je mogoče zavrniti vezje, povezano z osvetlitvijo plošče, kopiranjem CD-ja in drugimi funkcijami v ozadju. Ta način varčuje s sistemskimi viri za najboljšo možno kakovost zvoka.

2X izolirana vrata LAN
A30 ima 2X izolirana vrata LAN za neposredno povezavo z usmerjevalnikom. Ta vrata LAN bodo A30 izolirala od kakršnih koli šumov, ki jih povzroči povezava LAN/usmerjevalnik.

Digitalna povezljivost
Na voljo so štirje digitalni vhodi: en RCA koaksialni, en BNC koaksialni in dva optična. Ti vhodi omogočajo vmesnik dodatnih digitalnih virov, kot so prenos CD-jev, DVD predvajalnik, televizija itd. Vsaka naprava, povezana na ta način, bo zdaj lahko v celoti izkoristila vrhunsko kakovost zvoka DAC v A30.

USB povezljivost
A30 ima dve vrati USB 3.0 bodisi za izjemno hitro kopiranje iz pomnilniške naprave USB ali omogoča vmesnik Nimbie AutoLoader (ni priložen) za samodejno kopiranje do 100 cd-jev.

Oddaljena internetna tehnična podpora
Zahtevo za oddaljeno podporo lahko pošljete prek aplikacije Aurender, ki inženirjem omogoča hitro diagnosticiranje in odpravljanje težav prek interneta.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_a30

Informativna cena:
€ 20.900,00
(vključuje 22% DDV)