Meni
Your Cart
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER
A200-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
A200

Predpomnjenje glasbenega strežnika / pretakalnika / predvajalnika
Analogni izhodi MQA za polno dekodiranje DAC in RCA
Prilagodljiva vrata za shranjevanje, ki sprejemajo SSD/HDD x 2 (namesti uporabnik)


A200 je vstopna točka Aurenderjeve serije glasbenih strežnikov/streamerjev, opremljenih z DAC. Čeprav je A200 cenovno ugoden model, ne varčuje s funkcijami, funkcionalnostjo ali zvočno zmogljivostjo. Ta kompaktni digitalni glasbeni predvajalnik je poln funkcij, vključno z visoko zmogljivim digitalno-analognim pretvornikom s polnim dekodiranjem MQA*, ki mu omogoča, da v celoti izkoristi široko izbiro MQA kodirane glasbe iz storitve pretakanja Tidal (potrebna je naročnina) ali iz shranjenih glasbenih datotek. Prav tako ima zmožnost shranjevanja ogromne količine vsebine in datotek za predvajanje skoraj katere koli ločljivosti in bitne globine. Dve vrati na zadnji plošči lahko sprejmeta pogone do 8 TB vsak za shranjevanje največje glasbene knjižnice.
Brskanje po vaši glasbeni zbirki ne bi moglo biti lažje, saj je naša aplikacija Aurender Conductor preprosta in intuitivna za upravljanje. A200 je odlična izbira za tiste, ki nadomeščajo zastareli predvajalnik CD-jev, računalniški avdio sistem ali pa si preprosto želijo inherentno preprostost izvorne komponente iz ene škatle. Ne glede na to, ali pretakate, predvajate datoteke visoke ločljivosti ali oboje in iščete stroškovno učinkovito možnost za to, ne iščite dlje od A200.


Povezljivost z vsestranskostjo
A200 lahko deluje kot predojačevalnik in se lahko poveže neposredno z osnovnim ojačevalnikom moči ali aktivnim sistemom zvočnikov za največjo enostavnost. Glasnost lahko prilagodite v aplikaciji Aurender Conductor za naprave iPad, iPhone ali Android. Če že uporabljate predojačevalnik, lahko spremenljivi izhod nastavite na fiksno izhodno raven, tako da je nadzor glasnosti zdaj naloga povezanih predojačevalnikov. Poleg tega priložen IR daljinski upravljalnik iz strojno obdelanega aluminija omogoča nastavitev glasnosti, izklop zvoka, izbiro vhoda/izhoda, predvajanje/pavzo in druge bistvene funkcije brez odvisnosti od vašega telefona ali tablice. Sprednja plošča ponuja tudi možnost prilagajanja glasnosti, predvajanja / premora / preskoka skladbe ter izbire in zagona ustvarjenega seznama predvajanja.

Digitalni vhodi/izhodi
Za največjo prilagodljivost ima A200 koaksialni (RCA) in optični digitalni vhod. Ti vhodi omogočajo priključitev drugih virov, kot je predvajalnik Blu-Ray/DVD, prenos CD-jev ali kabelski sprejemnik, na A200 in uporabo njegovega DAC za izboljšanje zvestobe zvoka. Na voljo je tudi izhod USB za pošiljanje digitalnega signala v drug sistem ali DAC.

Avdio / vizualno
Prednja plošča A200 ima 6,9-palčni širokozaslonski LCD zaslon, ki reproducira umetnine albumov v živih barvah. Drugi alfanumerični zaslon prikazuje ime izvajalca in albuma ter druge znake statusa sistema. Naslovnica in besedilo sta upodobljena dovolj velika, da sta vidna na daleč, vendar ne dovolj, da bi bila motnja.

DAC s polnim dekodiranjem MQA
Stereo različica nabora čipov AKM4490 je osnova DAC v A200. Aurenderjevi inženirji so zasnovali topologijo vezja okoli tega čipa in tako dosegli nove ravni zvočne zmogljivosti in zvestobe. Natančno uglašen in zvočen za zvočni podpis, ki je razločen in ni vgraviran in gladek, ne da bi zvenel temno. Analogni izhodi A200 lahko reproducirajo datoteke PCM do 32bit/768kHz in DSD do DSD512. Poleg tega je mogoče realizirati pretakanje v visoki ločljivosti z uporabo DAC-ja MQA s polnim dekodiranjem A200 za TIDAL-ovo vsebino MQA Masters. Popolni dekoder ponuja najvišjo možno kakovost zvoka, ki jo lahko zagotovi postopek MQA.

Natančna ura na osnovi FPGA
Srce A200 je visoko natančen sistem za ustvarjanje takta, ki vključuje nize vrat, ki jih je mogoče programirati (FPGA). Z generatorjem ure za zmanjšanje tresenja pod 100 fs, ki natančno določa čas prenosa digitalnih zvočnih podatkov, je tresenje doseženo precej pod zanemarljivimi ravnmi.

Podpora za pretakanje v visoki ločljivosti in vsebino na podlagi datotek
A200 je združljiv z vsemi kodeki datotek brez izgub in izgub, vključno z DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE in MP3. Analogni zvočni izhodi podpirajo formate PCM do 32 bitov/768 kHz in DSD do 256, tako da lahko pričakujete najvišjo zvočno zmogljivost

Linearni napajalnik, zasnovan tako, da ohranja čim nižjo raven hrupa v sistemu
Popolnoma linearni napajalnik skupaj s posebnim ščitom preprečuje prenos hrupa na občutljive DAC za najboljšo reprodukcijo zvoka. Za glasbeni strežnik, digitalno vezje in DAC se uporabljajo trije posamezni toroidni močnostni transformatorji.

Prilagodljivo shranjevanje knjižnice datotek
A200 ponuja dve uporabniško dostopni vrati na svoji realni plošči, ki uporabniku omogočata namestitev vrste in kapacitete trdega diska, ki najbolje ustreza njihovim zahtevam. Večina uporabnikov se odloči za SSD diske, ki so zanesljivi, stroškovno učinkoviti in so na voljo v zmogljivosti 1TB, 2TB, 4TB in 8TB. Z dvojnimi pladnji je možno opremiti A200 z do osupljivih 16 TB pomnilnika SSD! Če ste navdušenec nad pretakanjem, vam ni treba namestiti nobenega pogona. Toda če se vaše razmere kdaj spremenijo, jih lahko namestite pozneje in začnete zbirati in shranjevati vsebino, ki temelji na datotekah visoke ločljivosti.

Predpomnilnik za shranjevanje
V zunanji trdi disk, ki ga namestite, omogoča shranjevanje vaših datotek visoke ločljivosti, 240 GB pogon SSD pa se uporablja za predpomnilnik glasbe za predvajanje. Ko se sproži ukaz za predvajanje skladbe ali albuma, se vsebina premakne iz pomnilniškega pogona v predpomnjeni pogon za predvajanje. Ko je izbrana pesem ali album predpomnjen na pogon SSD, bo trdi disk ostal v stanju mirovanja. To zmanjšuje obrabo trdega diska. S predpomnilnikom skladb na pogon SSD za predvajanje sta tudi popolnoma odpravljena električni in akustični šum, ki nastane zaradi vrtečih se diskov, premikajočih se glav in motorjev.

Aplikacija Aurender Conductor, opremljena s priročnimi funkcijami za nadzor nad vsemi funkcijami
Aplikacija Aurender Conductor spremeni telefon ali tablični računalnik iPad, iPhone ali Android v vsestranski uporabniški vmesnik za kateri koli glasbeni strežnik/predvajalnik Aurender. Do vseh funkcij, nastavitev in vedenja Aurenderja lahko preprosto dostopate in jih prilagodite prek menija Nastavitve. In aplikacija Aurender ima obsežne funkcije, s katerimi je upravljanje, ogled in predvajanje vaše glasbene zbirke visoke ločljivosti ali storitve pretakanja preprosto.

Oddaljena internetna tehnična podpora
Pošiljanje zahteve za oddaljeno podporo prek aplikacije Aurender Conductor omogoča inženirjem hitro diagnosticiranje in odpravljanje težav prek interneta.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_a200

Informativna cena:
€ 6.950,00
(vključuje 22% DDV)