Meni
Your Cart

4040 A

4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
4040 A-Integrirani, CREEK AUDIO
CREEK AUDIO
4040 A

“Integrirani ojačevalnik 4040 A ob 40. obletnici bo ustrezal najzahtevnejšim aplikacijam. Ne glede na to, ali se uporablja v domačem zvočnem ali namiznem sistemu, je 4040 A s funkcijami bogat, enostaven za uporabo, a hkrati luksuzen. Ustvarjen za zagotavljanje popolnoma poglobljene vrhunske izkušnje”

"S petimi desetletji izkušenj v avdio poslu sem v svojem času videl veliko razvoja elektronike, vendar sem resnično navdušen nad tem velikim korakom naprej v tehnologiji in glasbeni izvedbi."
Mike Creek – Creek Audio

Povsem nov integrirani ojačevalnik 4040 A je bil zasnovan tako, da ponovi bistvo originalnega 1982 – CAS4040. Medtem ko so ogromen tehnološki napredek in sodobne digitalne funkcije pognale 4040 A v 21. stoletje, užitek ob poslušanju, ki ga ustvarja, še naprej sprošča iste endorfine kot njegov prednik pred 40 leti.

NADZOR
Po intuitivnem uporabniškem vmesniku in prefinjenem sistemu menijev 4040 A je enostavno krmariti bodisi z daljinskim upravljalnikom bodisi z vrtljivimi kontrolnimi gumbi.

PREDOJAČEVALNIK
»Feature Rich« 4040 A vsebuje tri analogne signalne vhode, vključno z dvema paroma neuravnoteženih vtičnic RCA in enim parom popolnoma uravnoteženih vtičnic XLR. Elektronski nadzor glasnosti omogoča natančno nastavitev 1 dB v območju 70 dB. Ravnovesje levo/desno, nadzor tonov in nastavitve EQ dodatno povečajo njegovo prilagodljivost.

PHONO
Ljubitelji vinilne glasbe lahko namesto dodatnega Aux 2 namestijo izbirni vtični Sequel mk4 Phono Pre-amp, da se ujemajo s širokim naborom Moving Magnet in Moving Coil kartuš z visoko zmogljivostjo.

SLUŠALKE
Namenski ojačevalnik za slušalke bo poganjal široko paleto slušalk prek vtičnice na sprednji plošči.

DIGITALNI VHODI
USB, koaksialni SPDIF, optični Toslink, USB razreda 2 in aptX Bluetooth 5.0 povečujejo prilagodljivost tega ojačevalnika.

DAC
4040 A izkorišča moč prvovrstnega ES9023 Sabre DAC za pretvorbo digitalnih signalov v analogne.

OJAČEVALNIK MOČI
Sodobni zvočniki z več zvočniki, ki uporabljajo kompleksno križno vezje, predstavljajo veliko zahtevo za kateri koli ojačevalnik. 4040A uporablja najsodobnejšo tehnologijo MERUS TM, ki mu omogoča, da z visoko natančnostjo poganja tudi najtežje obremenitve do realističnih ravni poslušanja.

NAPAJANJE
Ključ do impresivne zmogljivosti integriranega ojačevalnika 4040A je v njegovem visokofrekvenčnem napajalniku, optimiziranem za avdio elektroniko, ki omogoča uresničitev latentne kakovosti njegovega ojačevalnika. Kakovost omrežja ali stabilnost napetosti ne vplivata na zmogljivost 4040A. Za razliko od večine običajnih ojačevalnikov je njegov 250-vatni napajalnik napetostno stabiliziran, kar mu omogoča podvojitev izhodne moči vsakič, ko je impedanca obremenitve prepolovljena, ne glede na omrežno napetost.

OSTANI V PRIPRAVLJENOSTI
Zaznavanje signala omogoča, da 4040 A zmanjša porabo energije tako, da izklopi nebistvena vezja, ko niso potrebna.


Informativna cena:
€ 998,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti