Meni
Your Cart
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB
6000N PLAY-Mrežni predvajalniki, AUDIOLAB

AUDIOLAB
6000N PLAY

Audiolab 6000N Play je brezžični predvajalnik za pretakanje zvoka in je najnovejši član priznane serije komponent audiolab 6000. S tehnologijo DTS Play-Fi® lahko glasbo pretakate prek vašega brezžičnega omrežja v formatu visoke ločljivosti in jo po potrebi enostavno razširite na sistem z več sobami. Pretakate lahko iz katerega koli vira v vašem brezžičnem omrežju, vključno s pametnimi telefoni, tablicami ali osebnimi računalniki ter pogonom NAS.


6000N Play je idealen način za dodajanje visokozmogljivega brezžičnega pretakanja v kateri koli domači avdio sistem

6000N Play združuje vsestranskost brezžične avdio platforme DTS Play-Fi z zvočnim znanjem in izkušnjami podjetja Audiolab za zagotavljanje odlično zveneče rešitve za pretakanje Wi-Fi, ki je preprosta za nastavitev in uporabo. Uporabniki lahko pretakajo iz katerega koli vira v njihovem brezžičnem omrežju – pametnih telefonov, tablic in osebnih računalnikov, kot tudi pogonov NAS in glasbenih strežnikov – z uporabo dvopasovnega Wi-Fi-ja z dvojno anteno 6000N Play. Prav tako se brezžično povezuje z drugimi napravami, opremljenimi s Play-Fi, kar omogoča popolnoma sinhronizirano postavitev v več sobah.


Tehnologija

Zagotavljanje dostopa do številnih internetnih glasbenih storitev: Spotify, Tidal, HDtracks, Deezer, Qobuz, Amazon Music, Napster, TuneIn, iHeartRadio in SiriusXM, če naštejemo le nekatere. Uporabniki se lahko odločijo za brskanje po radijskem vodniku s seznamom na tisoče postaj in podcastov ali pretakanje iz domačega medijskega strežnika z združljivostjo DLNA. 6000N Play podpira zvok visoke ločljivosti in lahko sprejema podatke do 24-bitne/192 kHz ločljivosti prek Wi-Fi-ja – kar precej presega kakovost CD-ja – brez prekodiranja ali zmanjšanja vzorčenja.

6000N Play vključuje visokokakovosten DAC (Digitalno-analogni pretvornik), ki uporablja isti čip ES9018 Sabre32 Reference, ki ga najdemo v zelo cenjenem integriranem ojačevalniku audiolab 6000A. 32-bitna HyperStream arhitektura ESS Technology in Time Domain Jitter Eliminator, skupaj z lastnim vezjem audiolaba, zagotavljata izjemno nizek šum in visok dinamični razpon. Zasnova vezja črpa tudi navdih iz audiolabovega prenosa CD-jev 6000CDT, ki vključuje enako izolirano napajanje z visoko učinkovitim toroidnim transformatorjem za optimalno čistost signala.

Vključitev stopnje DAC zagotavlja uporabo 6000N Play s katerim koli avdio sistemom – preprosto povežite analogne izhode RCA z običajnim ojačevalnikom ali parom aktivnih zvočnikov. Druga možnost je, da uporabite digitalni vir (optični ali koaksialni) neposredno na zunanji DAC ali ojačevalnik z digitalnimi vhodi, kot je audiolabov 6000A. Seveda je 6000A idealen partner za 6000N Play; ko sta ti dve komponenti digitalno seznanjeni, se za prenos zvočnega signala uporabi optični ali koaksialni kabel, medtem ko priloženi krmilni kabel USB omogoča nadzor glasnosti 6000A prek aplikacije Play-Fi.


Neposredno pretakanje

6000N Play je konfiguriran in upravljan prek aplikacije Play-Fi, ki je na voljo za telefone in tablice iOS, Android in Kindle Fire ter pametne ure Apple in Android ter osebne računalnike Windows. Prav tako lahko pretaka neposredno iz Spotify prek Spotify Connect in je združljiv z DLNA in UPnP. Na sami komponenti je minimalno krmiljenje – samo gumb za stanje pripravljenosti in niz šestih prednastavljenih gumbov. Te prednastavitve delujejo natanko tako kot tiste na sprejemniku DAB ali FM; preprosto izberite internetno radijsko postajo ali seznam predvajanja iz združljive storitve pretakanja in ga shranite kot prednastavitev za hiter dostop – aplikacija ni potrebna.

Ta preprostost delovanja, skupaj z vsestranskostjo Play-Fi, je ključ do privlačnosti 6000N Play. Za nekatere je to popoln način za pretakanje glasbe iz kot so Spotify, Tidal in Deezer, z vsemi dodatnimi funkcijami Play-Fi, vključno z zvokom v več sobah. Za druge je preprosto najboljši način, da svojemu hi-fi sistemu dodajo radio z ogromno izbiro postaj, ki so na voljo prek interneta.


Tehnologija brezžičnega pretakanja

DTS Play-Fi je vrhunski brezžični zvok za celoten dom, ki je zdaj na voljo v največjem ekosistemu blagovnih znamk na svetu. Pretakajte svojo najljubšo vsebino z osupljivo kakovostjo zvoka iz vsake naprave, ki jo imate.

Vsi izdelki DTS Play-Fi so brezhibno interoperabilni, tako da lahko najdete popoln zvočnik za vsako sobo in veste, da bodo vsi skupaj ustvarjali čudovito glasbo.


Celoten domači zvok, preprosto:

DTS Play-Fi pošilja zvok iz mobilnih naprav v zvočnike po vsem domu z uporabo lastniške tehnologije pretakanja, sinhronizacije in avtentikacije.


Končno svoboda izbire

Vsak posamezen izdelek DTS Play-Fi odlično deluje z vsemi ostalimi, ne glede na blagovno znamko, tako da dobite ogromno možnosti za prilagoditev vašega doma in eno preprosto, elegantno izkušnjo poslušanja.

DTS Play-Fi ponuja neprimerljivo izbiro avdio izdelkov za vaš dom, od kompaktnih zvočnikov na baterije do zmogljivih zvočnih palic, ki so jih izdelale najbolj cenjene avdio znamke v poslu. Nič več ne ogrožajte svojega sloga ali okusa, če želite dobiti visokokakovostno brezžično zvočno rešitev.


Deluje z vsako napravo, ki jo imate

Seveda je vaša glasba vedno blizu. In vemo, da imate v življenju vse vrste naprav. Zato je DTS Play-Fi izdelan posebej za pametne telefone, tablice in osebne računalnike.

Imamo programsko opremo, ki je preprosta za uporabo za Android, iOS, Kindle Fires in Windows. Podpiramo tudi pretakanje prek Spotify Connect. Kakor koli želite igrati, preprosto deluje.

DTS Play-Fi ponuja neprimerljivo izbiro avdio izdelkov za vaš dom, od kompaktnih zvočnikov na baterije do zmogljivih zvočnih palic, ki so jih izdelale najbolj cenjene avdio znamke v poslu. Nič več ne ogrožajte svojega sloga ali okusa, če želite dobiti visokokakovostno brezžično zvočno rešitev.

  • Proizvajalec: AUDIOLAB
  • Model: audiolab_6000Nplay

Informativna cena:
€ 549,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti