Meni
Your Cart
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER
A20-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
A20

Referenčni predpomnilnik Glasbeni strežnik / Streamer / Predojačevalnik / MQA DAC / Ojačevalnik za slušalke
2 x reža za 2,5-palčni trdi disk ali pogon SSD (namesti uporabnik)
Uravnoteženi in enostranski analogni izhodi – digitalni izhod USB
SPDIF in optični digitalni vhodi


Ponovno definiranje odnosa med digitalnim zvokom in glasbo

A20 je najnovejši dodatek k Aurenderjevi ponudbi glasbenih predvajalnikov z analognim izhodom. A20 ima enake osnovne topologije vezij, nabor čipov DAC in faktor oblike kot vodilni A30. Vendar pa se odpoveduje funkciji kopiranja CD-jev, programski opremi za urejanje metapodatkov in priključku za slušalke, ki je na voljo z enim samim standardnim ¼” priključkom. S pomanjšanjem bo A20 všeč ljubiteljem digitalne glasbe, katerih knjižnica je že digitalizirana in želi polnopravni, visoko zmogljiv strežnik, streamer, predojačevalnik, DAC in ojačevalnik za slušalke.

A20 je mogoče prilagoditi vašim potrebam glede zmogljivosti in vrste shranjevanja. Dva pladnja na zadnji plošči lahko sprejmeta trdi disk (HDD) ali SSD. Za uporabnike z velikimi glasbenimi zbirkami je lahko vsak pladenj opremljen z 8TB SSD, ki zagotavlja ogromno 16TB prostora za shranjevanje digitalnih datotek. Posledično, če uporabnik 100-odstotno pretaka, ni treba namestiti nobenih pogonov, vendar jih je mogoče dodati pozneje, če si premislite.

Kar razlikuje A20 od drugih analognih izhodnih modelov, je njegova čista zvočna zmogljivost. Z uporabo svetovno znanega nabora čipov AKM 4497 v dvojnem mono z dvojnimi linearnimi napajalniki lahko pričakujete le najboljšo kakovost zvoka. Vključena je tudi popolna tehnologija dekoderja MQA, ki vam omogoča predvajanje zvočnih datotek in tokov MQA v polni ločljivosti, kar zagotavlja najvišjo možno kakovost zvoka izvirnega glavnega posnetka.

Ker bo veliko avdiofilov uporabljalo A20 kot svoje "digitalno vozlišče", je zmožnost zmanjšanja kompleksnosti sistema enostavno doseči. Na primer, A20 lahko deluje kot predojačevalnik, ki omogoča neposredno povezavo s stereo ojačevalnikom moči ali aktivnim sistemom zvočnikov. Oddelek za predojačevalec ima tako SPDIF kot optične vhode, ki omogočajo drugim izvornim komponentam, kot je prenos CD-jev, predvajalnik Blu-Ray ali kabelski sprejemnik, da dovajajo svoj zvok prek DAC-ja A20, kar izboljša zvestobo. Nazadnje, glasnost sistema je mogoče nadzorovati na tri načine; z vrtljivim upravljalnikom na sprednji plošči, aplikacijo Aurender Conductor ali uporabo priloženega IR daljinskega upravljalnika.

Iščete visoko zmogljivo izvorno komponento za eno škatlo? Ne iščite dlje od izjemnega A20 iz Aurenderja.


Integriran dvojno-mono polni dekoder MQA DAC s popolnoma diskretnimi linearnimi napajalniki
Aurenderjev inženiring 768KHz/32bit dual-mono DAC, zasnovan okoli naslednje generacije vodilnega nabora čipov AKM 4497 DAC z dual-mono linearnimi napajalniki, zagotavlja zvestobo referenčnega razreda. Aurender je zasnoval A20 za tiste, ki iščejo preprostost večnamenske naprave, vendar niso pripravljeni žrtvovati visoke ravni ločljivosti, preglednosti in reprodukcije notranjih podrobnosti. Aurender A20 vključuje popolno tehnologijo dekoderja MQA, ki vam omogoča predvajanje zvočnih datotek in tokov MQA, kar zagotavlja najvišjo možno kakovost zvoka izvirnega glavnega posnetka.

Uravnoteženi (XLR)/neuravnoteženi (RCA) avdio izhodi
Tako uravnoteženi kot neuravnoteženi izhodi so na voljo za vmesnik do predojačevalnika ali ojačevalnika moči. Ko je A20 priključen neposredno na ojačevalnik moči, je analogni izhod nastavljiv tako, da najbolje ustreza občutljivosti uporabljenega ojačevalnika. Dve nastavitvi za uravnoteženo sta 4,0Vrms in 5,4Vrms. Neuravnoteženi izhodi so na izbiro 2,0Vrms ali 2,7Vrms.

Fleksibilna nastavitev glasnosti
Ko se A20 uporablja kot predojačevalnik, lahko glasnost prilagodite na treh mestih; vrtljivo krmiljenje na sprednji plošči, aplikacija za telefon ali tablico in priložen IR daljinski upravljalnik. Pri uporabi s predojačevalnikom lahko spremenljivi izhod v nastavitvah nastavite na fiksni neposredni izhod.

Visokozmogljiv ojačevalnik za slušalke
V topologijo A20 je vključen visokokakovosten ojačevalnik za slušalke, primeren za uporabo z najboljšimi slušalkami. Za lažji dostop je na sprednji plošči na voljo ena ¼” vtičnica.

Natančna ura na osnovi FPGA z zmanjšanjem tresenja svetovnega razreda
Sistem za natančno ustvarjanje takta vključuje nize vrat, ki jih je mogoče programirati na terenu (FPGA) z generatorjem ure za zmanjšanje tresenja pod 100 fs, ki natančno krati prenose digitalnih zvočnih podatkov in zmanjša tresenje pod zanemarljivo raven.

Linearni napajalnik za izjemno nizkošumna tla z integriranim UPS
Popolnoma linearni napajalnik in obsežna zaščita preprečujeta prenos hrupa v občutljive DAC za najboljšo reprodukcijo zvoka. Štirje diskretni toroidni transformatorji napajajo strežniški sistem, digitalni izhod in dvojni DAC. Ta napajalnik je opremljen z neprekinjenim napajanjem (UPS), ki temelji na "super kondenzatorju", za stabilizacijo A20 v primeru nenadnega izpada električne energije.

Aplikacija Aurender Conductor, opremljena s priročnimi funkcijami za nadzor nad vsemi funkcijami.
Aplikacija spremeni iPad, iPhone, telefon ali tablico Android v vsestranski uporabniški vmesnik za vse glasbene strežnike/predvajalnike Aurender. Vse nastavitve in funkcije thDo Aurenderja lahko preprosto dostopate prek menija z nastavitvami, Aurender Conductor pa ima obsežne funkcije, s katerimi je upravljanje, ogledovanje in predvajanje glasbenih zbirk visoke ločljivosti preprosto. Naročniški storitvi pretakanja TIDAL in Qobuz sta vgrajeni v Aurender Conductor in Spotify Connect ter storitev internetnega radia ter ustvarjata brezhibno uporabniško izkušnjo. Združevanje vsebine storitve pretakanja v vašo glavno knjižnico datotek omogoča enostaven dostop do vse vaše najljubše glasbe in možnost mešanja vsebine pri ustvarjanju seznamov predvajanja.

Prilagodljivo shranjevanje
Dva pladnja sprejmeta trde diske (namesti uporabnik) po vaši izbiri HDD ali SSD in želene kapacitete.

SSD predpomnilnik
Ko je A20 opremljen s shranjevalnim trdim diskom ali trdimi diski po izbiri uporabnika, se predvajanje upravlja prek sistema predpomnjenja, ki je edinstven za Aurender. Medtem ko so glasbene datoteke shranjene na uporabniško nameščenih pogonih, predvajanje vedno poteka s pogona SSD (SSD). Ta metoda omogoča, da se pomnilniški pogoni ukvarjajo samo z nalaganjem vsebine na SSD za predvajanje. Posledica tega je, da imajo ti pogoni kratek delovni cikel, preden prenehajo delovati, kar prispeva k njihovi dolgoročni zanesljivosti.

Podpora za vse formate visoke ločljivosti
Podprti so vsi glavni kodeki. PCM do 786kHz/32-bit. DSD do 256 DoP. Izvorni DSD do 512.

Povečanje vzorčenja
A20 je zmožen nadvzorčenja datotek, ki niso DSD, na 705,6/768 kHz na analogne izhode. Izberete lahko tudi zvok PCM, da doseže DAC brez sprememb in omogočite DAC-u, da izvede svoje lastno vzorčenje.

Uporabniško nastavljivi analogni in digitalni filtri
Parametre digitalnih in analognih filtrov lahko uporabnik prilagodi za natančno fino nastavitev zvoka, ki najbolje ustreza avdio sistemu, v katerem se uporablja A20. Izberete lahko tovarniško privzeto nastavitev filtra. Vsebina MQA zahteva nastavitev filtra, ki je ni mogoče spremeniti, saj je fiksna za postopek dekodiranja MQA.

Način kritičnega poslušanja
Za najboljšo zvočno zmogljivost je mogoče izklopiti vezje, povezano z osvetlitvijo plošče in drugimi funkcijami ozadja. Ta način varčuje s sistemskimi viri za najboljšo možno kakovost zvoka.

2X izolirana vrata LAN
A20 ima 2X izolirana vrata LAN za neposredno povezavo z usmerjevalnikom. Ta vrata LAN bodo A20 izolirala od kakršnih koli šumov, ki jih povzroča povezava LAN/usmerjevalnik.

Digitalna povezljivost
Na voljo so štirje digitalni vhodi: en RCA koaksialni, en BNC koaksialni in dva optična. Ti vhodi omogočajo vmesnik dodatnih digitalnih virov, kot so prenos CD-jev, DVD predvajalnik, televizija itd. Vsaka naprava, povezana na ta način, bo zdaj lahko v celoti izkoristila vrhunsko kakovost zvoka DAC v A20.

USB povezljivost
A20 ima dva vrata USB 3.0 za izjemno hitro kopiranje iz pomnilniške naprave USB.

Oddaljena internetna tehnična podpora
Zahtevo za oddaljeno podporo je mogoče poslati prek aplikacije Aurender, ki inženirjem omogoča hitro diagnosticiranje in odpravljanje težav prek interneta.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_a20

Informativna cena:
€ 16.500,00
(vključuje 22% DDV)