Meni
Your Cart
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER
A15-Glasbeni strežniki, AURENDER

AURENDER
A15

Izjemno zmogljiv predpomnjen glasbeni strežnik/streamer/predvajalnik
DAC z dvojnim mono MQA polnim dekoderjem
Uravnoteženi analogni izhodi XLR in neuravnoteženi RCA
2X reža za 2,5-palčni HDD ali SSD (namesti uporabnik)
USB digitalni izhod / koaksialni in optični digitalni vhodi


Legendarni A10 je spremenil paradigmo za Aurender z uvedbo našega prvega glasbenega strežnika/streamerja z vgrajenim DAC in analognimi izhodi. Aurender zdaj s ponosom predstavlja naslednjo generacijo modela A15 v našem naboru izdelkov. Opremljen s številnimi novimi funkcijami in zvočnimi izboljšavami, A15 zagotavlja stroškovno učinkovito, vrhunsko zvočno predstavitev iz poenostavljene komponente digitalnega vira v eni škatli. Z odpravo zapletov in stroškov sestavljanja sistema, zgrajenega okoli samostojnega strimerja in ločenega DAC-a, je Aurender odpravil ugibanja pri načrtovanju zvezdniškega sistema z digitalnim sprednjim delom.

A15 je opremljen z visoko zmogljivim dvojnim mono AKM4490 digitalno-analognim pretvornikom s tehnologijo polnega dekoderja MQA ter uravnoteženimi (XLR) in neuravnoteženimi (RCA) analognimi izhodi. Kot pri vseh Aurenderjevih serijah "A", je A15 zasnovan tako, da v celoti izkoristi širok izbor MQA kodirane glasbe, ki je zdaj na voljo. Ima tudi dve ležišči na zadnji plošči, kamor lahko namestite 2,5-palčne trde diske ali diske SSD (do 8 TB vsak) za shranjevanje največjih glasbenih knjižnic. Velik barvni zaslon sprednje plošče prikazuje naslovnico albuma skupaj z imenom izvajalca in naslovom pesmi na zaslonu »zdaj se predvaja«.


DAC z dvojnim mono MQA polnim dekoderjem
Srce A15 je dual-mono konfiguracija priznanega nabora čipov AKM4490 DAC. Plošče DAC so podprte z diskretnimi linearnimi napajalniki za najboljšo zmogljivost pri ločevanju kanalov, dinamiki in zmanjševanju šumov. Aurenderjevi inženirji so zasnovali topologije vhodno/izhodnih vezij okoli tega čipa, s čimer so dosegli nove ravni zvočne zmogljivosti in zvestobe. A15 se glasi za zvočni podpis, ki je razločen in gladek, ne da bi zvenel jedkano ali temno. Poleg zagotavljanja najvišje možne zvočne zmogljivosti, ki jo ponuja postopek MQA, vgrajeni DAC A15 dekodira tudi datoteke PCM do 32 bitov/768 kHz in DSD do DSD512.

Natančna ura na osnovi FPGA
Visoko natančen sistem za generiranje ure, ki vključuje nize vrat, ki jih je mogoče programirati (FPGA), poganja odsek DAC A15. Izjemno natančen taktni generator sub 100fs natančno meri čas prenosa digitalnih zvočnih podatkov, da zmanjša tresenje precej pod zanemarljivo raven.

Linearni napajalnik, zasnovan tako, da ohranja čim nižjo raven hrupa v sistemu
Pri občutljivih komponentah digitalnega vira ima napajanje ključno vlogo pri celotni zvočni predstavitvi. Popolnoma linearna napajalna struktura A15 vključuje štiri toroidne transformatorje avdiofilskega razreda, skupaj z napredno zaščito in izolacijo, da se prepreči vnos šuma v signalno pot na tej stopnji.

Povezljivost z vsestranskostjo
A15 lahko deluje kot vir ali predojačevalnik z nadzorom glasnosti in izbiro digitalnega vira. Lahko ga priključite neposredno na kateri koli ojačevalnik moči ali aktivni sistem zvočnikov za največjo enostavnost. Nadzor glasnosti in druga dejanja predvajanja je mogoče prilagoditi iz aplikacije Aurender Conductor ali priloženega IR daljinskega upravljalnika iz obdelanega aluminija. Če že uporabljate predojačevalnik ali integrirani ojačevalnik, lahko spremenljivi izhod nastavite na način »Neposredni izhod« za fiksno izhodno raven brez dušenja glasnosti. Gumbi na sprednji plošči nudijo tudi vmesnik za prilagajanje glasnosti, predvajanje / premor / preskok skladbe ter izbiro in zagon ustvarjenega seznama predvajanja.

Digitalni vhodi/izhodi
Za največjo prilagodljivost ima A15 tako koaksialni (RCA) kot optični (TosLink) digitalni vhod. Ti vhodi omogočajo, da se drugi viri, kot je predvajalnik Blu-Ray/DVD, CD Transport ali TV, povežejo z A15 in uporabijo njegov DAC za izboljšanje zvestobe zvoka. Na voljo je tudi zvočni izhod USB za pošiljanje digitalnega signala v drugi sistem ali DAC.

Avdio/vizualni
Prednja plošča A15 ima 6,9-palčni širokozaslonski LCD-zaslon, ki reproducira umetnine albuma in informacije o »zdaj se predvaja« z živimi barvami in jasnostjo. Naslovnica in besedilo sta upodobljena dovolj velika, da sta vidna z mesta poslušanja, ne da bi pri tem motila glasbo.

Podpora za pretakanje v visoki ločljivosti in vsebino na podlagi datotek
A15 podpira vse razširjene formate datotek, vključno z: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE in MP3. Z zmožnostjo visoke ločljivosti PCM do 32bit/768kHz in DSD512 lahko pričakujete najvišjo zvočno zmogljivost vseh formatov in kodekov.

Prilagodljivo shranjevanje knjižnice datotek
A15 ima na svoji zadnji plošči dva uporabniku dostopna prostora za shranjevanje, v katera lahko uporabnik namesti vrsto in kapaciteto trdega diska, ki najbolje ustreza njihovim zahtevam. Večina uporabnikov se odloči za SSD diske, ki so zanesljivi, učinkoviti in tihi, vendar so podprti tudi tradicionalni trdi diski za bolj ekonomičen pristop. Z dvojnimi pladnji za shranjevanje je mogoče A15 opremiti z do osupljivih 16 TB prostora za shranjevanje! Če ste navdušenec nad pretakanjem, potem drjih je treba namestiti. Če se vaše razmere kdaj spremenijo, lahko kadar koli namestite shrambo brez kakršnega koli orodja ali tovarniškega servisa.

Predvajanje na podlagi predpomnilnika
Pri Aurenderju vse predvajanje poteka iz inovativnega notranjega polprevodniškega predpomnilnika. Takoj ko je katera koli skladba, album ali seznam predvajanja dodan v čakalno vrsto, se vsebina takoj prenese v notranji predpomnilnik za predvajanje. S predpomnjenjem sledi na pogon SSD sta popolnoma odpravljena električni in zvočni šum, ki ga ustvarjajo vrteči se diski, premikajoče se glave in motorji. Rezultat te tehnologije je manjše povpraševanje po skupnih sistemskih virih in napajalnikih, manjša obraba notranjih pomnilniških pogonov, povečana zanesljivost in, kar je najpomembneje, vrhunska zvočna zmogljivost.

Aplikacija Aurender Conductor: opremljena s priročnimi funkcijami za popoln nadzor
Aplikacija Aurender Conductor spremeni kateri koli telefon ali tablico iPad, iPhone ali Android v vsestranski uporabniški vmesnik za kateri koli glasbeni strežnik Aurender. Do vseh nastavitev, funkcij in vedenja Aurenderja lahko preprosto dostopate in jih prilagodite prek menija Nastavitve. Aplikacija Aurender ima obsežne funkcije, s katerimi je upravljanje, ogledovanje in predvajanje glasbene knjižnice visoke ločljivosti preprosto.

Oddaljena internetna tehnična podpora
Pošiljanje zahteve za oddaljeno podporo prek aplikacije Aurender Conductor omogoča inženirjem, da odgovorijo na vprašanja ter na daljavo diagnosticirajo in odpravijo morebitne težave prek interneta.

  • Proizvajalec: AURENDER
  • Model: aurender_a15

Informativna cena:
€ 9.350,00
(vključuje 22% DDV)