Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

CREEK AUDIO

CREEK filozofija...
Podjetje Creek Audio Ltd je leta 1982 v Londonu ustanovil Michael Creek kot proizvajalca visoko glasbene hi-fi opreme. Kredo Michaela Creeka je ponuditi avdio izdelke, ki lahko s pomočjo inteligentnih tehničnih rešitev in osredotočenosti na bistvo prenesejo maksimalno glasbeno zabavo. Že njegov prvi integrirani ojačevalnik v začetku osemdesetih je hitro dosegel veliko priljubljenost med vsemi, ki jim je bila kakovost zvoka pomembnejša od gigantomanije v vatih in lastnostih delovanja, ki zaradi naravne glasbe niso pripomogle k boljši reprodukciji glasbenega izvirnika. reprodukcijo in izjemno razmerje med ceno in zmogljivostjo.


Serija Creek Audio Voyage
Naprave serije Creek Audio Voyage so na voljo od začetka leta. Končno spet proizvedeno v Evropi in ne več na Kitajskem, je serijo Voyage mogoče najti v veliko višjem kakovostnem razredu kot prejšnje serije. To se takoj opazi tako pri kakovosti zvoka kot pri obdelavi. Ojačevalnik Creek Voyage in predvajalnik CD-jev sta v veliko višji ligi kot prejšnji modeli in ponovno je Michaelu Creeku uspelo uporabiti najnovejše tehnologije inteligentnih vezij za doseganje izjemne kakovosti zvoka v tej kategoriji, ki se ne boji nobene primerjave.


Izdelki


Proizvajalec: CREEK AUDIO
“Integrirani ojačevalnik 4040 A ob 40. obletnici bo ustrezal najzahtevnejšim aplikacijam. Ne glede na to, ali se uporablja v domačem zvočnem ali namiznem sistemu, je 4040 A s funkcijami bogat, enostaven za uporabo, a hkrati luksuzen. Ustvarjen za zagotavljanje popolnoma poglobljene vrhunske izkušnje..
€ 900,00
Brez DDV:€ 737,70
Proizvajalec: CREEK AUDIO
Gramofonski predojačevalnik OBH-8mk2 je majhna naprava, zasnovana za povečanje nivoja signala za 40 dB (x100) in spreminjanje frekvenčnega odziva za zagotavljanje najbolj natančne reprodukcije posnetka. S sodobnimi ojačevalniki, ki naj bi poskrbeli za toliko novih izvornih naprav, je zmožnost Phono,..
€ 169,00
Brez DDV:€ 138,52
Proizvajalec: CREEK AUDIO
Gramofonski predojačevalnik Sequel mk4 je bil zasnovan predvsem tako, da ustreza strogim zahtevam vrhunskega integriranega ojačevalnika Voyage i20. Prav tako se lahko namesti na večino Creek ojačevalnikov, proizvedenih od leta 1993! Sequel mk4 je zasnovan in sestavljen v Evropi z uporabo večslojnega..
€ 169,00
Brez DDV:€ 138,52
Proizvajalec: CREEK AUDIO
“Sound quality through passion, design and innovation.” Mike Creek – Creek Audio “With the Voyage CD Player, high-resolution digital music replay has never been more popular! Its convenience, variety and versatility make it a “must-have” in any Hi-Fi system.” Whether you prefer to stream music fr..
€ 2.998,00
Brez DDV:€ 2.457,38
Proizvajalec: CREEK AUDIO
»Integrirani ojačevalnik Creek Audio Voyage i20 je zasnovan tako, da je ergonomičen in luksuzen pri delovanju. Izdelan je samo z uporabo najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo preprosto uporabo, a vrhunsko stereo izkušnjo.” Voyage i20 združuje analogni predojačevalnik in digitalno-analogni p..
€ 5.485,00
Brez DDV:€ 4.495,90
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)