Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
COS ENGINEERING

COS ENGINEERING

COS Engineering, ki so ga ustanovili trije tesni prijatelji, ki se resno ukvarjajo z avdio zabavo, je posvečen razvoju orodij digitalne dobe, ki poslušanje glasbe naredijo v čisti užitek. D1, prvi izdelek COS Engineering, je bil predstavljen leta 2014.


Izdelki


Proizvajalec: COS ENGINEERING
PREDOJAČEVALNIK Z DAC IN OJAČEVALCEM ZA SLUŠALKE Lastniški algoritem COS s filtrom FIR z linearno fazno zakasnitvijo lahko poveča vzorčenje izvirnih podatkov na 176,4 K ali 192 K. D10 prej shrani digitalne podatke v enosekundni medpomnilnik pretvorbo v analogne signale, pod koordinacijo kristalnega ..
€ 5.490,00
Brez DDV:€ 4.500,00
Proizvajalec: COS ENGINEERING
FONO OJAČEVALECNa voljo je 5 nakladalnih uporov in 3 nakladalni kondenzatorji, ki jih je mogoče izbrati, za namestitev gramofonskih kartuš po vaši izbiri. Druge funkcije vključujejo vhodno stopnjo JFET, nizkošumni linearni regulator na vozilu in ročno izbrane komponente za ujemanje krivulje RIAA in ..
€ 854,00
Brez DDV:€ 700,00
Proizvajalec: COS ENGINEERING
Na voljo je stabilno in kakovostno pretakanje, z ali brez žice, za Tidal, Spotify, Deezer in Qobuz. Nastavitev je preprosta z aplikacijami za iOS in Android. D10 vključuje tehnologijo MQA, ki vam omogoča predvajanje zvočnih datotek in tokov MQA, pri čemer zagotavlja zvok izvirnega glavnega posnetka...
€ 1.098,00
Brez DDV:€ 900,00
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)