Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

COPLAND

Copland se ponaša s proizvodnjo omejenega obsega izvrstnih avdio komponent

Ole Møller je ustanovitelj in glavni oblikovalec avdio podjetja Copland s sedežem v središču Kopenhagna na Danskem. Desetletja izkušenj na področju avdio elektronike so vključena v njegovo delo in Copland je po vsem svetu priznan za razvoj vrhunskih ojačevalnikov in CD-predvajalnikov, ki so podjetju prinesli svetovno bazo oboževalcev navdušenih avdiofilov, pa tudi množico novinarska priznanja in prestižne industrijske nagrade.


Ole je začel svojo kariero v avdio industriji z delom za priznano dansko podjetje za proizvodnjo zvoka Ortofon, specializirano za zbiralnike za gramofone, rezalne glave in ojačevalce za snemalno industrijo. Takrat so mu dodelili razvoj nizkošumnih ojačevalnikov, pri čemer se je osredotočil na minutne signale MM in MC pickupov. Ustanovitev avdio podjetja Copland, ustanovljenega sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja, je Oleju Møllerju dala priložnost, da napreduje pri lastnem delu avdio inženiringa s posebno predanostjo ventilom kot aktivnim napravam. Spoznal je, da je napredek tehnologije v zadnjih desetletjih ponudil nove možnosti za optimizacijo vezij z uporabo komponent in tehnologije, ki v glavnem ni bila na voljo prejšnjim snovalcem cevnih ojačevalnikov.


Izdelki


Proizvajalec: COPLAND
Integrirani ojačevalnik CSA100 je del najnovejšega dela podjetja Copland, katerega cilj je združiti prednosti ojačevanja elektronk in tranzistorjev z uporabo sinektičnega koncepta zasnove, zaradi katerega so Coplandovi hibridni ojačevalniki prej postali splošno priznani. CSA150 ponuja štiri digital..
€ 4.200,00
Brez DDV:€ 3.442,62
Proizvajalec: COPLAND
CSA150 je vrhunski model v novi liniji Coplandovih ojačevalnikov serije CSA. V dinamičnih pogojih bo ta elektrarna s povratno zavezo toka dala nekajkrat večjo nazivno moč – dovolj za pogon skoraj vseh zvočnikov.  CSA150 ponuja štiri digitalne vhode, pet analognih vhodov in ojačevalnik moči 150 W na..
€ 5.200,00
Brez DDV:€ 4.262,30
Proizvajalec: COPLAND
CSA70, ustvarjen za predanega ljubitelja glasbe, je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno zvočno zmogljivost, ki je v nasprotju z njegovo oceno moči in ceno. CSA70 ponuja štiri digitalne vhode, tri analogne vhode, funkcijo linijskega izhoda, kot tudi predizhodni terminal, sprednji 6,3 mm izhod za slu..
€ 2.990,00
Brez DDV:€ 2.450,82
Proizvajalec: COPLAND
Ojačevalnik je vmesnik med vašimi viri signala in sistemom zvočnikov, karkoli se izgubi na tem mestu, se izgubi za vedno in obratno, karkoli se vnese, se tudi ojača. Ojačevalci so tudi izdelki za vsakodnevno uporabo. Nekateri se uspešno odmikajo od konvencionalnega, spominjajo na težnjo po popolnost..
€ 6.900,00
Brez DDV:€ 5.655,74
Proizvajalec: COPLAND
KOMPAKTNA REŠITEV – MINIATURIZACIJA NIKOLI NI DOSEGALA DO COPLAND   Nič ni tako kot odličen elektronski ojačevalnik. Ojačevalnik, ki hkrati ponuja srednje tone, ki so odprti in čisti, visoke tone z neomejeno mobilnostjo in pospeševanjem ter globoko, tesno in prosto tekočo reprodukcijo nizkih tonov..
€ 6.300,00
Brez DDV:€ 5.163,93
Proizvajalec: COPLAND
UNIVERZALNI DAC VISOKE LOČLJIVOSTI, PREDOJAČEVALNIK, OJAČEVALEC ZA SLUŠALKE Digitalna revolucija je naredila glasbo lahko dostopno. Zahvaljujoč priročnosti in impresivni kakovosti zvoka digitalnih glasbenih datotek, pridobljenih z računalnikom, mnogi avdiofili svoj osebni računalnik ali prenosni r..
€ 2.200,00
Brez DDV:€ 1.803,28
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)